duduś 25.02.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Poszukuję dobrego solidnego no i oczywista taniego wykonawcy schodów z okolic Opola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 26.02.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Witam wszystkich,czy ktoś w grupie opolskiej budował przydomową oczyszczalnię? Jeśli tak to jaką dokładnie, może jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 27.02.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Jestem z Brzegu ale niestety nie znam takiej osoby a z jakich okolic Brzegu jeśli można wiedzieć? Hej, Pisarzowice albo coś takiego Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 28.02.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 tab napisał[Witam, ja tu gościnnie, mam pytanie czy znacie ekipę budowlaną Jana Gacka z okolic Brzegu Opolskiego?? Wszelkie dane bardzo wskazane. Dzieki, tab ]faktycznie jest ktoś taki w Pisarzowicach kto buduje domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 28.02.2005 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Poszukuję dobrego solidnego no i oczywista taniego wykonawcy schodów z okolic Opola Polecam http://www.schody-bucyk.opole.pl/ Gość solidny i chyba nie taki drogi. Robił mi schody jesionowe . Mają 2 lata i są przepiekne. Po roku, sam przyjechał ocenić jak się sprawują. Jego dzieło w moim domciu to te schody ze ścianą okaflowną. http://www.schody-bucyk.opole.pl/6-3d.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 28.02.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Szadam, a ile Ciebie to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 28.02.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Szadam podaj chociaz telefon do Pana Bucyka bo jego strona nioe działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 28.02.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Mi się udało! Zakład Stolarki Krzysztof Bucyk49-120 Dąbrowa,ul. J. Sztynoka 74tel./fax: (+48 77) 464 14 51 tel.kom. +48 605 313 891 email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 01.03.2005 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Szadam, a ile Ciebie to kosztowało? 8000 łącznie z balustradą na górze. Coś dopłacalem za wykończenie takimi dwoma dechami od góry. Montaż był w połowie 2003 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 01.03.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Szadam, no piękne te schody! a cena, jak rozumiem,z materiałem? też planujemy jesionowe ale cena tych jest chyba dość wysoka, przynajmniej z tego co juz sie orientowałam pośród znajomych mi inwestorów. no ale trzeba przyznać,że warte ceny. A co z oczyszczalnią? jakoweś doświadczenia z użytkowania ktoś by przekazał? zastanawiamy sie nad szambem i oczyszczalnią, ale chyba bardziej w stronę tej druiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 02.03.2005 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 No nie jestem pewien czy takie drogie. szerokość biegów 110, 17 stopni, cana oczywista z montażem. Gość przyjechał pomierzył, i po kilku miesiącach ( tak tak miesiącach ) przyjechał z ekipą i je w jeden dzień zmontował. Mam oczyszczalnie. Eksploatacja jest banalna. Zamontowana jesienią 2003. Mieszkamy od stycznia 2004. W pażdzierniku oprózniłem baniak. Tearaz po zimie może w kwietniu ponowię ten manewr. Robię to z ostrośności i zapobiegliwości a nie z jakiejś potrzeby. Uwaga Oczyszczalnia nie jest bezwonna. Z odpowietrzników czasami zaleci .... szambem Nikt się do tego nie przyznaje, ale taka jest prawda. Jako że sąsiedzi równiez mają podobne rozwiązania nie jest to zalezne od typu urządzenia. Ta więc przed tarasem odradzam wyprowadzanie kominków odpowietrzających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 02.03.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Co do schodów-podobne widziałam u znajomych cena z materiałem coś koło 6tys, też jesionowe. Także jak widać można je zrobić ciut taniej i może szybciej. Dlaczego u ciebie to trwało aż parę m-cy? Czyżbym musiała juz zamawiać schody? Co do oczyszczalni, duże zaskoczenie z tą rzekomą bezwonnością, faktycznie nikt o tym jak dotąd nie wspominał. Czy jest kłopot w użytkowaniu? Słyszałam, że nie wszystkie detergenty można stosować mając POŚ.Byłoby to dość kłopotliwe, ale czy możesz to potwierdzić? na jaki typ POŚ się zdecydowałeś?Czy możesz polecić na priva?cena? Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 03.03.2005 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Jak widać cena to pojęcie względne. Co do oczyszczalni, to jestem zadowolony. Mamy oczyszczalnie z drnenm rozprowadzającym. Dom eksploatujemy normalnie. A te zapachy - z tego powodu o tym piszę, że mozna sobie skomplikować życie. Jeden z sąciadów ma wyprowadzone kominki końcowe wentylacyjne tuż przy tarasie. Ja swój mam w miejscu neutralnym. Natomiast podczas montażu jego oczyszczalni zwróciłem mu uwagę, na co "fachowiec" zrobił mi wykład oty i owym. No a teraz .... czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 03.03.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam Poszukuję ekipy ( lub ekipiarza ) do przyklejenia płyt K-G . Nie ukrywam że nie może to być osoba która śpiewa sobie za płytę ok. 40 zł bo uważam że jest to lekkie przegięcie. Może możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 03.03.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam Opolan i okolicznych forumowiczówCzy ktoś jeszcze dorzuci garść informacji o POŚ lub namiary na dobrą POŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachu 04.03.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Widzę Duduś, że w końcu odpuściłaś Jankowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 07.03.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Oj,oj! słabo ta nasza opolska grupa współpracuje!! Ludzie zaglądajcie tu czasami!!Nie wierzę, że tak mało nas jest budujących się z opolskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 08.03.2005 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 słaba , słaba Tyle lat i raptem 3 strona.Ja w tym czasie zakończyłem budowę i tylko z sentymentu tu zaglądam.Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 08.03.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Ja, ponieważ mieszkam dokładnie w połowie miedzy Opolem a Wrocławiem, zaglądam raz do grupy opolskiej raz do wrocławskiej, nie potrafię powiedzieć na czym polega fenomen wrocławiaków, że tak tam u niech tłoczno. To było na marginesie, Szadam jakiej firmy POŚ kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 08.03.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Ja, ponieważ mieszkam dokładnie w połowie miedzy Opolem a Wrocławiem, zaglądam raz do grupy opolskiej raz do wrocławskiej, nie potrafię powiedzieć na czym polega fenomen wrocławiaków, że tak tam u niech tłoczno Chyba na tym, że jest ich we Wrocławiu znacznie więcej Pozdrawiam! Darek Opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts