Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kruszka - wstyd się przyznać :oops: ale na razie nie mam czasu na wklejanie zdjęć. W domu nie mam internetu bo nie mam telefonu - ale tu powinna wstydzić się tpsa. Jak się okazuje Prudnik ma swoje kiepskie strony.

W pracy zagladam na forum z przyzwyczajenia, w drobnych chwilkach - sniadanko, kawka lub coś podobnego.

O taaakich rozbieżnościach cen sietki nie wiedziałe, więc zwracam honor :wink:

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

teść polecił mi tanią firmę w: Skarbimierz Osiedle ul. Akacjowa 2c/13 077) 4113814 PHU KABE Jeszcze tam nie dzwoniłam ale w najbliższym czasie uderzę tam bo mam sporo do ogrodzenia. Chociaż nie ukrywam że jak zobaczyłam płot mocno ażurowy w galerii zdjęć u ArtiP i podał mi cenę to nie wiem czy nie przystanę na takie rozwiązanie

• 2 weeks później...
Oj kruszka zazdroszcze ci- zasypywanie fundamentów to był najpiękniejszy etap na naszej bydowie( a potem te rosnace ściany - od tego momentu nic już tak szybko nie szło), teraz wykańczamy budowę no i oczywiście siebie - oh jak to strasznie boli- jak chcesz schody które kosztują 9000 zł a ty możesz dać tylko 7000 -okropieństwo, drzwi po 1100zł a ty możesz te obok za 800zł no ale cóż nikt nie mówił że będzie łatwo i przyjemnie ale zawsze to lepsze niż te obskóry w blokowisku .Tak mi sie przynajmniej wydaje, ale to tylko moje zdanie :cry:

nie martw się duduś! ja będę szczęśliwa jak mnie w ogóle będze stać na zamontowanie drzwi wewnętrznych :D głowa do przodu grunt to własny dom, poza tym mamy przecież całe życie na dokupowanie, modernizowanie i wreszcie upiększanie swego gniazdka! Kto powiedział,że musi to być zrobione na moment "wprowadzki"? Choć widzę,że tak się jakoś dziwnie wszystkim wydaję. :wink:

Jak mówiłem wreśzcie jestem podłączony do sieci w dom. Przy przeprowadzce pogubiłem hasła niki i inne taki przez co moje dokonania w albumie umarły. A onet dokonał reszty.

Projekt jest indywidualny. I każdemu polecam właśnie taki sposób postępowania - ale tylko wówczas gdy wiemy jakie sa dokonania projektanta.

Na dachu są blachy

Skalniaczek należy do działki. Działka ma niejako dwa rejony - budowlany i rektreacyjny. Ten budowlany jest płaski, a ten rekreacyjny ma górkę i drzewa 7 dębów i 1 brzozę Z tyłu za działką jest stroam skarpa porośnięta starymi drzewami i dzikim bzem.

W salonie nie są dechy tylko - teraz uwaga - parkiet pałacowy - tak sie to nazywa.

http://www.stolarka.com.pl/produkty/podlogi/pp/

z tym że kupiłem go w castoramie za ok 103 za m2 w klasie C do której dział sprzedaży producenta się nie przyznał twierdząc że produkują klasę A i B :-? To takie panele z drewnem na górze które można przykleić do podłoża.