Szadam 24.03.2005 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Kruszka - wstyd się przyznać ale na razie nie mam czasu na wklejanie zdjęć. W domu nie mam internetu bo nie mam telefonu - ale tu powinna wstydzić się tpsa. Jak się okazuje Prudnik ma swoje kiepskie strony. W pracy zagladam na forum z przyzwyczajenia, w drobnych chwilkach - sniadanko, kawka lub coś podobnego. O taaakich rozbieżnościach cen sietki nie wiedziałe, więc zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kret66 30.03.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 witam, szukam bramy garażowej na pilota 4 m szerokiej, taniej i dobrej możecie coś polecić, aha i przymierzam się do bańki na gaz, która firma ma najlepszą ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiabis 30.03.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 POZDRAWIAM OPOLAN.Producent siatki ogrodzeniowej jst również w Chmielowicach koło Opola . Siatka w dobrej cenie, słupki trochę droższe, ale wyglądają na porządnie. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 31.03.2005 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Dzięki kasiabisku zaglądne i tam. Szadam ale i tak ci nie odpuścimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 31.03.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 teść polecił mi tanią firmę w: Skarbimierz Osiedle ul. Akacjowa 2c/13 077) 4113814 PHU KABE Jeszcze tam nie dzwoniłam ale w najbliższym czasie uderzę tam bo mam sporo do ogrodzenia. Chociaż nie ukrywam że jak zobaczyłam płot mocno ażurowy w galerii zdjęć u ArtiP i podał mi cenę to nie wiem czy nie przystanę na takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.03.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 witam, szukam bramy garażowej na pilota 4 m szerokiej, taniej i dobrej możecie coś polecić W Tarnowie Opolskim jest przedstawiciel bram firmy Krispola, jak szukałam swojej byłam u niego. Robią takie szerokie i w przyzwoitej cenie, na stronie Krispola są jego namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 03.04.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 Witam!Szukam kierownika budowy.Mam pierwszą ofertę: 1000 na początek, 1000 po stanie surowym otwartym, 500 na zakończenie, Razem 2500 złCo sądzicie?Może ktoś poleci jakiegoś dobrego kierownika? Pozdrawiam!Darek Opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 04.04.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Jak chcesz to podam na priva telefon do mojego był bardzo tani ale nie wiem czy chce tak oficjalnie dlatego tylko na priv Pamiętaj że zmieniły się wymogi co do kierowników ( chyba muszą należeć do jakiegoś stowarzyszenia czy innej organiz. skupiającej budowlańców) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 04.04.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Duduś daj na pirva telefon i jakieś info o cenie.A co z tymi przepisami?Jak sprawdzić czy facet może być kierownikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 13.04.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Opolanie obudźcie się!!! sezon budowlany już na dobre zagościł!! U mnie zasypują już ściany fundamentowe!!! robota leci jak z procy. pozdrawiam kruszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 13.04.2005 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Obudzili się i pobiegli na budowy Po roku i 4 miesiącach mieszkania w dniu dzisiejszycm kończę wykańczać salon Wyszedł sssuuuuuuperrr. Znowu będzie trochę radości. No i jeszcze jedno- może po niedzieli zasiądę w domciu do inetu Zrobię album. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 16.04.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 hurraa to wreszcie zobaczymy jak mieszka szadamek! ja też chętnie podzieliłabym się budową ale albumy na onecie mnie zniechęcają-znikają po paru tygodniach Gdzie założyć album? pozdrawiam opolaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 16.04.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Oj kruszka zazdroszcze ci- zasypywanie fundamentów to był najpiękniejszy etap na naszej bydowie( a potem te rosnace ściany - od tego momentu nic już tak szybko nie szło), teraz wykańczamy budowę no i oczywiście siebie - oh jak to strasznie boli- jak chcesz schody które kosztują 9000 zł a ty możesz dać tylko 7000 -okropieństwo, drzwi po 1100zł a ty możesz te obok za 800zł no ale cóż nikt nie mówił że będzie łatwo i przyjemnie ale zawsze to lepsze niż te obskóry w blokowisku .Tak mi sie przynajmniej wydaje, ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 17.04.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 nie martw się duduś! ja będę szczęśliwa jak mnie w ogóle będze stać na zamontowanie drzwi wewnętrznych głowa do przodu grunt to własny dom, poza tym mamy przecież całe życie na dokupowanie, modernizowanie i wreszcie upiększanie swego gniazdka! Kto powiedział,że musi to być zrobione na moment "wprowadzki"? Choć widzę,że tak się jakoś dziwnie wszystkim wydaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 19.04.2005 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Uwagahttp://foto.onet.pl/upload/47/69/_457939_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 20.04.2005 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 I to nie jest moje ostatnie słowo e tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 20.04.2005 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 No a teraz:http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38149&grupa=0&kat=2&a=szadam61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 20.04.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 No wreszcie! piękny domek Szadam, piękny , no i okolica fajna, pewnie centrum skoro bloki widac w oddali. czy to indywidualny projekt czy gotowy? podobają mi sie szczególnie dechy na podłodze w salonie, gdzie kupiłeś i co to za drewno. Czy ten przecudny skalniaczek należy do waszej działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 21.04.2005 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Jak mówiłem wreśzcie jestem podłączony do sieci w dom. Przy przeprowadzce pogubiłem hasła niki i inne taki przez co moje dokonania w albumie umarły. A onet dokonał reszty. Projekt jest indywidualny. I każdemu polecam właśnie taki sposób postępowania - ale tylko wówczas gdy wiemy jakie sa dokonania projektanta. Na dachu są blachy Skalniaczek należy do działki. Działka ma niejako dwa rejony - budowlany i rektreacyjny. Ten budowlany jest płaski, a ten rekreacyjny ma górkę i drzewa 7 dębów i 1 brzozę Z tyłu za działką jest stroam skarpa porośnięta starymi drzewami i dzikim bzem. W salonie nie są dechy tylko - teraz uwaga - parkiet pałacowy - tak sie to nazywa. http://www.stolarka.com.pl/produkty/podlogi/pp/ z tym że kupiłem go w castoramie za ok 103 za m2 w klasie C do której dział sprzedaży producenta się nie przyznał twierdząc że produkują klasę A i B To takie panele z drewnem na górze które można przykleić do podłoża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 21.04.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 I powiem ci, że wbrew opiniom, które czytałam w "galerii" wcale nie wydaje mi się ten dom taki duży, tak że nie wiem gdzie upchałeś te gabineciki a tak na marginesie jakie gabineciki?dentystyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts