W-waBiker 15.03.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Działka o powierzchni 1000 m2 położona jest w dzielnicy Białołęka, (20-25 minut samochodem do centrum), okolica jest bardzo ładna i spokojna, ponad to dzielnica bardzo szybko się rozwija i rozbudowuje dzięki czemu jest także atrakcyjna dla różnego rodzaju inwestycji.Obok działki przebiega mała, lokalna asfaltowa uliczka a w uliczce biegną media:prąd, telefon, woda, gaz. Blisko do przystanku autobusowego, a także do szkoły podstawowej, ponadto jeśli ktoś lubi większe zakupy to w promieniu 7km znajdują się hipermarkety:Carrefour, Castorama, Media Markt, Praktiker, Ikea, Makro Cash and Carry, Auchan, a także bardzo blisko powstała nowa pływalnia .Okolica jest równierz bardzo ciekawa dla osób lubiących wycieczki rowerowe, gdyż ok.5 km dalej zaczynają się polne drogi i lasy, piękna i malownicza okolica. Osoby zainteresowane prosze o tel.(22) 675-92-13 - po godz.16 lub tel.kom.0-600-466-388 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krol 04.05.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Biker, czy ta działka to jeszcze aktualna??? może jakieś bliższe namiary aby zlokalizowac i pooglądać? aktualnie szukam czegoś gustownego w tejże okolicy, w normalnych pieniadzach . tak przy okazji to za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 05.05.2004 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Przykro mi, ale ta działka jest już nieaktualna tzn jest już sprzedana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krol 05.05.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 a gdzie to było? szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 06.05.2004 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Żałujcie!!!! Ja kupiłem działkę w tej okolicy i... obecnie nie ma takiej ceny, za którą bym ją sprzedał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts