sharoon 06.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Mam w kuchni przewód wentylacyjny zbudowany z pustaków wentylacyjnych. Czy mogę do niego podłączyć okap, czy muszę do przewodu wentylacyjnego w kominie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 06.10.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Nikt nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 06.10.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Mam w kuchni przewód wentylacyjny zbudowany z pustaków wentylacyjnych jak wychodzi poza budynek, to czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 07.10.2011 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wychodzi. Kończy się na dachu kominkiem - dachówką wentylacyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 11.10.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A może ktoś ma pomysł, co można wstawić do takiego przewodu, jakiś wkład czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 11.10.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a po co jakiś wkład? w kuchni powinien być przy wentylacji grawitacyjnej jeden kanał do okapu (jak ktoś chce) a drugi do kratki wentylacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts