misie.zelki 06.10.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Gdy jest chlodno, kazdy ma jakis sposob na dogrzanie sie. Jedni siedza pod kocykiem, inni przytullaja sie do swojej polowki A wy jak sie dogrzewacie? Ja czasem musze uzyc konwektora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 06.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 można wziąć klocek drzewa i zrobić z nim ze trzy rundki w koło domu..., od razu gorąco się zrobi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misie.zelki 06.10.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 worek węgla zamiast klocka też jest dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misie.zelki 09.10.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 widać tylko ja jestem zmarźluchem... nikt więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.10.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja zwyczajnie. Włączam piec gazowy na godzinkę, trochę ruszy podłogę i jest od razu przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 23.10.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Na dogrzanie zwykle polecają łyczek winka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halek 15.09.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Oj u mnie jest tych sposobów sporo. Ogrzewanko mam gazowe, to raz Dwa, mała rundka na orbitreku i od razu jest nam cieplutko. Trzy, świetny, relaksujący sposób na rozgrzanie całego organizmu... nalać do miski bardzo gorącej wody i włożyć stopy. Rozgrzewa, pobudza krążenie, odpręża. Cztery, w sezonie przeziębieniowym... herbatka z cytryną i miodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts