mk64 07.10.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Witam.Właśnie otrzymałem trzymiesięczną fakturę i załamałem się widząc wysokość opłat przesyłowych zmiennych. Stanowią one 30% całej faktury.Zastanawiam się, czy ich wysokość jest stała bez względu na częstotliwość wystawiania faktur, czy też, jeśli np. zmieniłbym częstość opłat na półroczną, to te opłaty byłby takie same jak na fakturach dwumiesięcznych? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 07.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Opłaty przesyłowe to opłaty za przesłany prąd, a nie korespondencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk64 08.10.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Dzięki za odzew. Zastanawiam się tylko, dlaczego w kalkulatora na stronie www wraz ze zmniejszeniem częstotliwości opłacania faktur sumy maleją..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 08.10.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Witam. Właśnie otrzymałem trzymiesięczną fakturę i załamałem się widząc wysokość opłat przesyłowych zmiennych. Stanowią one 30% całej faktury. Zastanawiam się, czy ich wysokość jest stała bez względu na częstotliwość wystawiania faktur, czy też, jeśli np. zmieniłbym częstość opłat na półroczną, to te opłaty byłby takie same jak na fakturach dwumiesięcznych? Pzdr 30% to pestka . U mnie opłaty przesyłowe stanowią nawet 100 % . Prąd budowlany +duży przydział mocy + odczyty licznika ( płatne !! 17 zł za mc ale odczytywane co 2 mce ) . Zużycie prądu zero- opłata 100zł za mc to są dopiero jaja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk64 08.10.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 No robią sobie jaja z biednych klientów, robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 17.10.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ZE państwo w państwie !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts