Osiedle 07.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) Witam serdecznie! Zbliża się termin odbioru mojego mieszkania. Deweloper się ociąga, szuka oszczędności (vide mniejsza winda, plastikowe okna zamiast drewnianych, tańsze wykończenie tarasów...). Są to oszczędności, które widać gołym okiem. Chciałbym się poradzić, czy jest jakaś możliwość, by w jakiejś dokumentacji sprawdzić z jakich materiałów wykonano konstrukcję budynku? W akcie notarialnym mam następujący zapis w tej sprawie: Konstrukcja: wypełnienie konstrukcji szkieletowej ściany zewnętrzne - murowane z pustaków ceramicznych porowatych, sciany międzylokalowe z pustaków wapienno-piaskowych ściany zewnętrzne izolowane styropianem o gr. 12 cm Z góry dziękuję za podpowiedź! Edytowane 7 Października 2011 przez Osiedle za szybko się wysłało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 11.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 konstrukcja budynku - szkieletowa podejrzewam szkielet żelbetowy coś w tym stylu - poglądowy obrazek /mój ulubiony/: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7a/Westerplatte_koszary_1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts