olguta 07.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Witajcie, próbuję zmienić wygląd małego pokoju, wymiary 2m x 4m, pełni rolę sypialni + komputerowy. Bardzo podoba mi się tapeta rasch arabesqua, kolor złoty. Chcę ją połączyć z żółtym miodowym kolorem ścian, po jednym pasie tapety na dwóch ścianach, podłoga to parkiet bukowy. Proszę o pomoc, czy ta tapeta może być położona pionowo, czy może te paseczki na tapecie całkiem nie pasują do małego pokoju. Pomóżcie proszę jaki kolor mebli wybrać do takich ścian i podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.10.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ale czy nie będziesz się czuł-a jak ptasi embrion - w żółtku? i koniecznie upierasz się przy tym złocie? A jak z oświetleniem? Jeśli jeszcze ma to pełnić role pracowni, to .... zmęczysz się zanim siądziesz do komputerabukowa podłoga też jest raczej jasna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olguta 08.10.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 pokój jest ciemny, okno od północy, chcę żeby żółty wprowadził do niego trochę ciepła. Oczywiście ten żółty nie wyrazisty, spokojny, coś w stylu blady sztuczny miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.10.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 jeśli mogę się wtrącić. ta tapeta jest pięknie, ale proponowałabym zrobić nią dwa pasy poziome na jednej ze ścian. białych ścian. znam ją właśnie z połączenia z ciepłą bielą i wygląda cudownie. natomiast te żółcie, zwłaszcza miodowe, ci odradzam. u mnie wyszedł z tego zakreślacz tekstu, tak - ten żółty żarówiasty. oczywiście natychmiast przemalowałam. po drugie natomiast - kolory w które celujesz są dosyć ciemne, będzie ciasno i smutno. tym bardziej jak okno od północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts