wesolykamil 08.10.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Witam Wymieniłem zawór bezpieczeństwa w polskim piecyku dwu funkcyjnym Predom-Termet z 1996 roku. By to wykonać musiałem wyjąć kawałek instalacji. Po włożeniu odpowietrzyłem i Nie puszcza gazu a inne rzeczy działają (pompka, świeczka - gazowa, zwrotnica). Może odpowietrza się go w dwóch miejscach? Co może być przyczyną? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 09.10.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 To sam takie rzeczy robisz????!!!!! To niezgodne z zasadami bezpieczeństwa!!! Wezwij instalatora- gazownika!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wesolykamil 09.10.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ha Ha a życie w polsce jest niezgodne z prawami człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.10.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 To sam takie rzeczy robisz????!!!!! To niezgodne z zasadami bezpieczeństwa!!! Wezwij instalatora- gazownika!!! Czemu służą takie rady? Nabijaniu postów? Jak nie masz nic sensownego do napisania to lepiej nic nie pisz, no ale wtedy byłoby ze 100 postów a tak to elyta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 09.10.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 A ty co? Czemu mu nie poradziłeś tylko następny pusty post, jak te 336 poprzednich? Dodales coś sensowniejszego do mojej wypowiedzi? Chcesz szyblo elytą zostać? Bo ja po 8 latach mam 2 tys. głosów tylko, a Ty po roku już ponad 300. Nikt mu nie udzieli odpowiedzi, bo grzebie w gazowym piecu, a tego bez uprawnień nie wolno robić. Uważasz, że ktos zaryzykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wesolykamil 09.10.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Elektryki, murowania, leczenia itp. Nie bądźmy amerykanami nie spawam przecież rur gazowych.Może jednak ktoś pomoże... Pali się czerwona lampka ale nie jestem pewien czy się nie paliła zawsze. Zauważyłem też że obudowa od zaworu trójdrogowego się nagrzewa do ok 40 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minciu 11.01.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 U mnie predom cu92 nie chciał zaskoczyć jak padła mu pompa wody. Po wymianie na nową jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts