anna2504 08.10.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Witam, proszę wykonawców i inwestorów o pomoc. Mianowicie zakupiłam 130 m2 kostki brukowej Libet Piccola Pastello z serii Colormix i kostki pomimo, że jest to pierwszy gat. i z tej samej linii produkcyjnej kostki różnią się w paletach. Trzy palety były bez nakropień i nie było dużego kontrastu w kolorach. W załączeniu wysyłam zdjęcia, proszę powiedzcie czy to jest normalne zjawisko, że kostki są nakrapiane i jest duży rozrzut kolorystyczny - od pastelowych do białych o odcieniu różu! Te nakropienia, szczególnie na tych jasnych kostkach wyglądają jak rdza. Uprzedzę Was,oczywiście przedstawiciel handlowy (w końcu jego zadaniem jest sprzedać towar) był i określił, że kostka jest ok, tylko brukarze mają ją układać zgodnie z ich zaleceniami. Z góry bardzo dziękuję.Nie ukrywam, że jest to dla mnie pilna sprawa. Pozdrawiam, Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2504 08.10.2011 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Wysyłam cd. zdjęć. Zdjęcie nr 594 to kostka ułożona z pierwszych trzech palet 591 z kolejnych już czterech, bo taki misz masz na tych paletach. I co o tym sądzicie? Pozdrawiam, Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 09.10.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Nie jestem fachowcem od kostki, ale to jakaś wybrakowana partia a nie porządny produkt.I jak wg sprzedawcy układać "zgodnie z zaleceniami"? Rozłożyć 130m2 kostki obok docelowego miejsca i dobierać wg kolorystyki?Przecież to chore! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 11.10.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 jak popatrzysz na zdjecie w katalogu to tez masz pomieszane odcienie w jednej tonacji kasztan pastele czy kolory jesienito taka kostka jak nazwa wskazuje colormixpopatrz na zdjecia katalogowe http://www.libet.pl/upload/userfiles/katalog/COLORMIX_piccola.pdf my tez bralismy ta kostke i ona nie jest jednolitaciezko mi jednak okreslic czy jest wszystko ok czy sie nie pomylili to co moge doradzic to zadnej kostki nie kladzie sie biorac najpierw jedna palete pozniej druga.. i tak dalej... zawsze sie miesza z roznych palet.. bo kolor nigdy nie jest identyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 11.10.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 popatrz na wasze zdjecie jak macie ulozony ten kawalek i ten fragment kolory pastelowe na wewnetrznej stronie kola z 2 strony katalogu jest identycznyi u nas tez tak jestwg mnie wszystko jest w porzadkuchyba wybierajac kostke nie zwrociliscie uwagi na to ze po ulozeniu to nie jest jednolity kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.trybulec 31.10.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Według zdjęć to raczej tak jak pisze Tosia125. Producent zaznacza temat na swojej stronie. http://www.libet.pl/zasada-ukladania-z-3-paletZasadę powinien znać każdy brukarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts