ronuch 08.10.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Witam! posiadam dzialke 37 arow na ktorej znajduje sie stodola i dom jednorodzinny. Przy przepisywaniu domu i dzialki z rodzicow na mnie urzad miasta zabral pas ziemi wzdłuz drogi na pas drogowy. Teraz mam granice dzialki metr i 2 metry od domu (dom jest troszke na ukos). Nie usmiecha nie nam z zona ze ktos kto idzie droga bedzie nam patrzyl do domu wiec chcemy sie budowac. Teraz mamy problem czy jest mozliwe zeby wybudowac na tej dzialce drugi dom a po skonczeniu prac (oddaniu domu do uzytku) rozebrac stary dom i stodole (obecnie mieszkam w tym starym domu). Budowa napewno troche potrwa bo chcemy budowac sie z wlasnych oszczednosci a kredyt wziasc dopiero na wykonczenie.Jest to mozliwe czy czeka mnie niemila niespodzianka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts