joasiah 01.09.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 wracam na chwilę do dużego pokoju znalazłam na allegro meble sosnowe:http://allegro.pl/witryna-oszklona-ii-d-nowoczesna-bobo-sosnowa-i2583001303.htmlhttp://allegro.pl/stolik-komoda-rtv-nowoczesna-bobo-sosnowa-i2583001083.html i pomalować by to na biało tylko nie wiem jak się sosna malujemożna zamówić u tego gościa surową sosnę to byłaby alternatywa dla tego billegohttp://i42.tinypic.com/15nauxe.jpg ale chcę witrynkę na talerze potem idzie szafka rtv no i ewentualnie komoda albo znowu witrynka na książkicoś mi się kołacze że sosna to niedobry materiał ale może mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 03.09.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witam się u Ciebie Gratuluję przepięknej córeczki Mebellki które chcesz do salonu po przemalowaniu na pewno bedą wyglądać super, tylko jak dobrze pamietam w tym pokoju masz już meblościanke. Chcesz wymienić te meble? Co do kuchni to ja też bardzo lubię takie białe boazerie. W twojej kuchni co prawda nie masz białech mebli ale nie powinno pasować. A ta boazeria będzie się kończyć na wysokości szafki górnej czy aż do sufitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 03.09.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witaj Zoja :* miło Cię gościć Tak mam meblościankę chcę ją wymienić bo mi się szkło nie mieści itd oddam ją dla teściowej albo szwagier weźmie boazerię chciałam do sufitu bo tak do połowy szafki to moim zdaniem będzie dziwnie wyglądać ale chyba jednak przemaluję tę ścianę farbą do kuchni i łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 03.09.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Joasiu - a czemu nie rozważasz wersji boazerii do polowy wysokości ściany - jak u Kasi W? I gratuluje drugiej córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 03.09.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Kamilcia dziękuję a co do boazerii to wydaje mi się że będzie tak głupio tam jeszcze będzie dorobiona druga jakby szafka otwierana do góry tak jak ta z lewej strony i będzie na równo z blatem u taty w garażu jest kilka takich listewek bozaerii chyba przytacham i przyłożę do ściany i zobaczę czy mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.09.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Asiu na początku gratuluję pięknych córeczek Ja w kuchni u Ciebie zrobiła bym boazerię do samych drzwi ale jeśli chodzi o wysokość, to nie do samego sufitu ale do wysokości jak zaczynają się szafki. Będziesz ją miała między szafkami a blatem i do samych drzwi. Przy drzwiach tam gdzie nie masz szafek powieś płytką półkę np na talerze i ściana ładnie się zapełni. Co do mebli do pokoju ja nie bawiła bym się w malowanie nowych mebli...poszukaj czegoś już białego, w tej cenie z pewnością znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.09.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Asiu...gratulacje!!! Obie śliczne dziewczynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 04.09.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Witaj Kasiu dziękuję za poradę muszę się dokładnie wczytać odnośnie boazerii a co do malowania to czemu byś nie malowała nowych? przeszukałam białe meble na allu i nic nie znalazłam ciekawego i w cenie normalnej a nie że tysiąc kosztuje komoda czy coś tam z tym panem rozmawiałam i pisał mi że on może pomalować na biało ale będzie widać sęki więc podejrzewam że malują tylko raz a ja chcę całkowicie przykryć i te meble ma własnie takie proste bez ozdobników jak to w niektorych pomalowanych na biało jest a powiedz mi kasiu jak się maluje trzeba każdą część rozkreconą malować czy się maluje skręcone? Witaj bogumil i dziękuję Edytowane 4 Września 2012 przez joasiah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Boazeria do poło wysokości ściany wcale nie będzie wyglądała źle! Moim zdaniem, nawet lepiej niż taka do sufitu Co do malowania mebli, to pewnie zgodnie z Twoimi podejrzeniami malują tylko jedną warstwę. Albo używają nie farby a jakiejś bejcy. Tylko nastaw się na żmudną robotę. Choć efekt pewnie będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 04.09.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 no domyślam się że to długo będzie trwałoale niestety nie znalazłam gotowych mebli białych i cenowo normalnych własnie myslę nad tą boazerią do połowy ściany i przyniosę kilka deseczek od taty z garażu i postawię i zobaczę jak to będzie wyglądaći zdjęcie Wam cyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 04.09.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Ja do malowania nie rozkręcam mebli na części pierwsze, ale na pewno warto odkręcić drzwiczki, wyjąć ewentualne szuflady - jest dużo wygodniej. Jesli meble beda miały dużo sęków ( jak np te najtańsze Ikeowe surowe komody ) i niestety z tych sęków potrafi wyjść żywica po jakimś czasie co zażółca farbę... jest ryzyko. I na pokrycie sęków to 3 warstwy farby mogą nie wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 07.09.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 A mój mąż jak mnie widzi z białą farbą to kręci tylko głową że za chwilę wszystko bedziemy mieć w domu białe. Wszystkie moje pomysły muszę przeforsować tak, żeby ten mój Słowak wiedział że to wszystko dla jego dobra Asiu i jak, zdecydowałać sie na te mebelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 08.09.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 nie raczej niezostanę przy billym rozmawialam z koleżanką która to ma i sobie chwali i jest zadowolonanajgorzej że mam mało ścian i nie mogę zbytnio poszaleć bo marzyła mi się komoda i na niej różne bibeloty no ale nie można mieć wszystkiego niestety... teraz zaczynam zbierać różne ozdoby na święta BN siostra ma kupić mi parę drobiazgów w ikei dałam jej listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.09.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Piękne masz córeczki Asiu Imię Hania pasuje idealnie do takiej czarnulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 08.09.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 dziękuję Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 26.09.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 znalazłam na allegro taką firmę która robi stoły i krzesła http://art-ew.pl/krzsosna.phpktóry wzór krzeseł się Wam podoba ja mam 2 typy generalnie taki zestaw mi się podoba w takim kolorze:http://art-ew.pl/lbox/zestawysosna/047.jpgtylko inny wzór krzeseł co myślicie? a czy ktoś słyszał o tym stoleto chyba stara kolekcja ikeihttp://allegro.pl/ikea-jokkmokk-4-krzesla-stol-tania-wysylka-i2629219265.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 08.10.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 nikt nic nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.10.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Wybierając z pierwszego linku najbardziej podoba mi się 6 (X). Podobałaby mi się też 1 gdyby wzór był trochę protszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.10.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 I ja odnośnie krzeseł jestem za nr 6, podoba mi się też ta wersja 2 czyli białe krzesła siedziska orzechowe A co z kuchnią? będzie boazeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 13.10.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 (edytowane) cześć Joasiu śliczne masz dziewczyny a Hania to normalnie cukieras jest........no cudna, zakochalam się !!! co do stołu i krzeseł te wyprzedażowe zestawy z ikea to rzeczywiscie starsza kolekcja,mialam to w poprzednim mieszkaniu- spoko. dobry zestaw...ładny kolor - cena adektwatna do jakosci ale nie jest zle jezeli chodzi o te z allegro- fajne to jedyna moja obawa czy te krzesła będą wam długo służyc, te z ikea to skecane czyli jak się cos poluzni to dokręcisz a tu producent ma krzesla klejone.......pytanie tylko jaka jakośc...choć opinie widze ze dobre..no ale krzeslo jak ma się rozkleisc to nie od razu generalnie mi się to podoba ale kolor ktory wybralas to naturalna sosna.ona za chwile będzie pomarańczowa jak dynia.......i wtedy lipa totalna .... Edytowane 13 Października 2012 przez betib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts