Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze małe 48 metrów :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 298
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj Kasiu chciałabym wiesz :)

ale mam wrażenie żeby mieć trochę sielskości w domu to już chyba trzeba mieć wszędzie białe meble bo inaczej to nie wyjdzie

nie wiem...

ja chciałabym mieć namiastkę

nie wiem jasne meble niekoniecznie białe ale do tego dodatki po prostu np na świeta świeczki plus choinka i dodatki świąteczne itd

nie wiem czy zrozumiale napisałam to co chciałam się wyrazić :(

znalazłam u kasi_sw jej sofę że była kupowana nie w ikei tylko w tym sklepie

http://www.mti-furninova.pl/oferta.html

ucieszyłam się bo mają swój salon blisko mnie

to jednak bym zaoszczędziła na paliwie jadąc do ikei do Warszawy bo jednak musiałabym wziąć samochód który ma haka i wziąć przyczepkę i na dodatek szwagra który ma uprawnienia do przyczepki albo busa jakiegoś a to za duży koszt już wychodzi

jestem ciekawa ile ta sofa kosztuje w tym sklepie co pokazałam :)

No nie zauważyłam, bo nie tu miałaś :( Jakie doły,jakie kompleksy! Dziewczyny,każdy robi na miarę własnych możliwości! A forum pomaga,żeby realizować swoje marzenia o wnętrzach! Po to tu jesteśmy,żeby pogadać, spytać o zdanie,a jak już wyjdzie zajebiście- zaspokoić naszą próżność miłymi komplementami :lol2: Więc nie zamykać wątków, bo każdy z nich jest wartościowy! amen :)

ps.Zresztą samo to,że tu jesteśmy świadczy o tym,że nie jest nam wszystko jedno jak mieszkamy-a to już jest dużą zaletą!

No nie zauważyłam, bo nie tu miałaś :( Jakie doły,jakie kompleksy! Dziewczyny,każdy robi na miarę własnych możliwości! A forum pomaga,żeby realizować swoje marzenia o wnętrzach! Po to tu jesteśmy,żeby pogadać, spytać o zdanie,a jak już wyjdzie zajebiście- zaspokoić naszą próżność miłymi komplementami :lol2: Więc nei zamykać wątków, bo każdy z nich jest wartościowy! amen :)

heheheheh odezwała się ta, której łazienka była inspiracją dla mnie :D