pysiaczek 27.02.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 joasiah super te segregatory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.02.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Joasiu, mam nadzieję, że wszelkie doły i kryzysy już minęły i teraz będzie tylko lepiej. Plusem tej sytuacji jest to, że masz dużo czasu na zastanowienie - możesz sobie wszystko na spokojnie przemyśleć i rozplanować. A kiedy już poczujesz, że to jest to, powoli wszystko kupicie. Dodatkami można czasami naprawdę pięknie odmienić wnętrze, trzymam więc kciuki, że Tobie też się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 joasiah skoro wiesz co Ci się podoba rób wszystko, zeby osiągnąć taki właśnie efekt małymi kroczkami do przodu.... odnosnie mojej kanapy....wymiary to 210cm na 100 cm, ceny nie pamiętam bo kupowałam ją 2 lata temu ale coś około 2 tyś...najlepiej do nich zadzwoń i wypytaj a najlepiej idź do sklepu bo mają duży wybór tkanin więc można pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 no taki mam zamiar jechać do Białegostoku i zobaczyć ale mniej więcej chciałam cenę znać bo jakby to było ok 3 tys to już bym nie pojechała i sobie głowy zawracała postanowiłam na razie w tych krzesłach co mam zmienić obicia bo już mi zbrzydły chociaż są jasne ale już wysiedziane bo już deskę pod tylkiem czuję a powiedzcie mi nawet do tych białych mebli co wkleiłam to co pasuje jaki stół czy z takimi ozdobnymi nogami też czy już jednak proste nogi białe i ciemniejszy blat? podobają mi się te krzesła http://i39.tinypic.com/vhet54.jpg i jakiś do tego stół jak zrobię coś takiego jak tu http://i42.tinypic.com/15nauxe.jpg to będzie znowu jak meblościanka hehe chyba że kazdy regał oddzielnie ale mi jakoś tak pasuje razem w jednym miejscu i bądz tu człowieku mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 27.02.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Asia, ja bym na początku nie kupowała nic nowego, tylko spróbowała pojeździć z meblami po pokoju( sama tak robiłam jak widziałaś ) i wtedy zobaczysz co i jak, powklejasz nam tu fotki i będziemy widzieć co wyjdzie. Kasia sw dała Ci dobre szczegółowe rady- popróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 ale ja tymi meblami co mam teraz nie pojeżdzę bo juz tlumaczylam czemu musi zostać jak jest przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aśka,dziewczyny tutaj dobrze prawią:yes:Nie od razu Kraków zbudowano, że tak ...ekhm...polecę klasykiem;) Nie dołuj się, tylko małymi kroczkami do celu. Pojeździj z meblami, popróbuj, coś tu wspólnie wymyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 jedynie co moge przestawić ten słupek bo on jest nie przytwierdzonya tę szafkę ze szkłem to nie mam pomysłu gdzie ją powiesićbo tam między oknem a kaloryferem (tu przy przejsciu do nastepnego pokoju) to jest ścianka karton gips i obawiam się ze to nie utrzyma się (tam jest dość cienko)i pod półkami jest dziura bo trochę tynku odpadło więc czekałoby mnie szpachlowanie i na całej ścianie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 wiecie co siedzę tak i oglądam ten tv i rozmyślam i chyba jednak zrobię tak ze rozdzielę tę meblościankę na środek wysunę ten stolik pod tv i półki zrobić jedną pod drugą? a co z tą szafką przeszkloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 zapomnialam Wam napisać ja latam z metrówką a moje dziecko się pyta mamo co ty tak mierzysz i mierzysz znowu meble zmieniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.02.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ja bym zawiesiła ją między oknami tam przy stole....możesz tam trzymać kieliszki i inne rzeczy które fajnie mieć przy stole Teraz doczytałam, ze pisałaś że to scianka działowa....ale chyba nie myślimy o tej samej ścianie....mi chodzi o tę przy stole miedzy oknem z wyjsciem na balkon a tym drugim. Stolik i krzesla też nie są złe możesz dodać jakieś poduszki na krzesła a nawet je przemalować i już będzie fajnie czasami nie warto sie pozbywać rzeczy, które juz mamy ...lepiej przerobić ! Nie bój się jeździć z meblami mnie by nie powstrzymywała dziura w ścianie od czego gips i farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 28.02.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Asia, fajne te segregatory:))) A zasłonka w kuchni-jeśli karnisz będzie taki, jak wnęka okienna to nie przeszkodzi lodówce. I zasłonka będzie fajnie wyglądała, a pod nią np.zazdroska lub roletka z koronką A falbanki-mogą być wokół poduszek na kanapie, krześle.. Ja do tych mebli, co masz, ujednoliciłabym dodatki. Wiesz, żeby nie od czapy były. Sama mam dylemat co do mebli z płyty, które mam..mam w pokoju Bartka 2 duże szafy z BRW i tak od chyba 3 lat korci mnie, żeby je przemalować, ale jakoś nie mogę zabrać się za to..ale i tak wiem, że kiedyś je potraktuje na biało. I dylemat z cegłą i kolorem ścian mam już teraz pod koniec remontu.. Oglądałam te płytki ceglane w takiej hurtowni budowlanej na żywo-fajne, ale cena u mnie ok.60za m2 Póki co inne wydatki i ta przyjemność odchodzi na jakąś nadwyżkę finansową na póżniej;) Wiesz, jakbyśmy wszystko od razu miały takie, jak sobie wymarzyłyśmy, to zero frajdy z urządzania Pozdrawiam poranną porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 28.02.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Czesc Asiu! Mebelki w saloniku sa fajne i delikatne. Poprzestawiaj troszkę i zobacz jak Ci bardziej pasuje. Moim zdaniem ustawienie jakie masz teraz nie jest złe Co do krzeseł z Twojej inspiracji to jeśli są z Ikea, to nie za bardzo dobre jakościowo, przynajmniej z mojego doświadczenia. Mamy właśnie takie. Ale dostaliśmy używane, więc może to miało też wpływ na ich rozklekotanie... Twoje foldery baaardzo mi się podobają Będę w Hajnówce w czerwcu to może się spotkamy jak będziesz miała czas? pozrdowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 28.02.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kasiu chodzi ci o tę ściankę? http://i41.tinypic.com/331p1cj.jpg no właśnie tu nic nie może wisieć niestety pytałam się już męża i taty i tego pana co nam wiercił tam jest bardzo cienko i obawiam się ze nie wytrzymałoby ciężaru tej szafki a stół i krzesła bym przemalowała ale one są lakierowane ale na razie wolę ich nie ruszać asiulka jakoś nie mogę sobie wyobrazić tej zasłonki własnie jak to ma być upięte eliza ja bardzo chętnie na spotkanie jeszcze pewnie rodzić nie będę a powiedz na początku czerwca planujesz jechać czy kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 28.02.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 joasiah Ten regał który pokazujesz to ikea billy tylko z drzwiamiw połowie przeszklonymi, jest bardzo fajny tylko pamiętaj ze nie jest pojemny, to raczej regał biurowy, do ksiązek. fajne pomysły na Twoje mieszkanko ma Kasia-sw pomalutkuuda Ci się zrobić tak jak chcesz. Niestety gdy nie ma kaski często musimy wybierać miedzy tym co nam się podoba a tym na co nas stać. Ale trzymam kciuki:) ps. segregatorki super! zazdroszczęumiejętności manualnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 28.02.2012 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 zadzwoniłam do tego salonu z którego ma Kasia sofę ceny lekko mnie poraziły sofa 180cm szerokości kosztuje blisko 2800 w najtanszej wersji tkanin pufa 600 zł a fotel 1100 to są ceny w najtanszej wersji tkanin nie stać mnie będzie na taką niestety do ikei mam za daleko żeby sofe od nich przywieżć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 28.02.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Joasiah, zobacz tu http://www.turek-meble.pl/5-Sofy.htm, ja u nich zamawiałam i jestem b. zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 28.02.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 sim a wy jaką dokładnie nazwę tej sofy macie?i pewnie macie trojkę czyli tę 240 szerokości czy jaką?aa i ile cię ta przyjemność kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.02.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Asia takie sofy ala ikea w swojej ofercie ma już dużo producentów np Meblex Kalisz http://allegro.pl/sofa-viktoria-3-nierozkladana-j678-i2173036948.html ceny o wiele niższe segregatory bardzo ładne!!!! masz kobietko do tego talent a na kiedy masz termin rozwiązania? imię już dla dzieciaczka wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 28.02.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 marta ooo dzięki ciale ciekawa jestem jak z jakością i widzę że mają tez wersje rozkładane super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts