joasiah 28.02.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 aaa termi mam na 6 lipca i ma być dziewczynka druga a imię podoba mi się Hania ale moja Zuzia się nie chce na nie zgodzić chce Agatka albo Karolinka i tu zonk o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 28.02.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 sim a wy jaką dokładnie nazwę tej sofy macie? i pewnie macie trojkę czyli tę 240 szerokości czy jaką? aa i ile cię ta przyjemność kosztowała? Mamy sofę ALTAR, z dwiema poduszkami i dzielonym siedzeniem, generalnie sama decydujesz ile chcesz poduszek, jakie dzielenia, obicie. Ma duży pojemnik na pościel, fajnie się rozkłada, koszt 1700 zł + 100 zł za transport. Panowie wnoszą, montują, nic cię nie obchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.02.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Asiu my mamy te sofy tzn z miej rozłożystymi bokami (model Viktor), jakoś bardzo OK (wg mnie lepsza niż Ikea-poduszki się nie ubijają), najpierw miałam pokrowce bawełniane i je reklamowaliśmy- bez problemu wymienili nam na żakardowe i z tych jestem bardziej zadowolona, choć patrząc z perspektywy czasu już nie kupiłabym sof w takich obiciach/pokrowcach. Hania to był i mój typ dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.02.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Witam serdecznie Na wstępie gratuluję demolki i sprawnego remontu i mam nadzieję, że kryzysik w urządzaniu już minął każdy to przechodzi... co jakiś czas odnośnie imion, to nieskormnie dodam... że KAROLINA to piękne imię... moje własne więc szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 28.02.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 witaj lakorun Marta a dlaczego teraz byś nie kupiła? wydawało mi się że to dobrze że się pokrowiec wypierze chociaz nie mam porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 pytałam się już męża i taty i tego pana co nam wiercił tam jest bardzo cienko i obawiam się ze nie wytrzymałoby ciężaru tej szafki Asiu, z jakiego materiału jest ściana? Bo, że cienka to nie ma znaczenia . U nas witryny w kuchni (ciężkie i obciążone ceramiką, szkłem) wiszą na ścianie z kartongipsu....po prostu są odpowiednio przymocowane. A Twoja ściana na pewno kartongipsowa nie jest bo to ściana nośna budynku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 28.02.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Co do imion - moze Alicja Przez całe życie nie poznałam drugiej Alicji czyli imię chyba dosyć rzadkie, a dziwne bo uważam, ze ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 28.02.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 yokasta prawdę mówiąc nie wiem co tam jest przed ociepleniem bloku to jak moi rodzice wymieniali okna to moj tato tę sciankę wywalił młotkiem sama pilsnia byla z ociepleniem tylko teraz to się zapytam dokładnie co tam jest ale tam ma wisieć zasłona hmmm alana myślałam o Alicji ale w sumie to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 28.02.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 a co myślicie żeby w kuchni tę lukę zabudować?http://i43.tinypic.com/35je6xf.jpghttp://i41.tinypic.com/2d7wrvd.jpg powstałby taki słupek -ten kawałek ścianki ma 30 cm i do góry dobudować szafkę do tego słupka tak jak na 2 rysjak myślicie miałoby to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.02.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ja bym chyba zostawiła tak jak jest, przynajmniej masz "stolik" i z dwóch stron można tak usiąść chyba że potrzebujesz dodatkowych szafek w kuchni... do przechowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 28.02.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 jeszcze nie jedliśmy w kuchni zawsze w pokoju może dlatego że stołków nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.02.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ja stołków też nie mam... a właściwie to jeden - identyczny jak ten u Was chciałam kupić do swojego "kuchennego" stolika jakieś dwa hokerki, niestety nie nadają się do takich "niskich stolików" i nie wiem co tam dam, nie mniej dobrze mi sie tam siedzi i pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 28.02.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 no my potrzebujemy wyższe takie na 60 cmbo ten blat jest wyzszy niż noirmalny stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.02.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 no my potrzebujemy wyższe takie na 60 cm bo ten blat jest wyzszy niż noirmalny stół u mnie jest ten sam problem... że taboret za niski a hoker za wysoki, aby wygodnie siedzieć przy blacie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 28.02.2012 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ale na allu sa taborety na 60 cm tylko tzreba fajnego poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.03.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Asiu, znalazłam sobie ostatnio taką firmę. http://www.ariba.net.pl/ Od nas do IKEA kawałek (a chyba coś o zakupach tam wspominałaś), może i Tobie się przyda Wprawdzie do Ciebie bezpośrednio nie dojeżdżają, ale jakby co, mogę służyć pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 01.03.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 narendil to ciekawe jest ale muszę tę sofę obadać sama a prawdopodobnie będę w Ikei w kwietniu lub maju nie wiem jeszcze to będzie zależało od kasy bo chcę kupić parę rzeczy z ikei takich dekoracyjnych i zrobię pewnie listę z rzeczami co mam kupić i cena jaka jak ostatnim razem byłam to była nazwa i zdjęcie i cena wszystko wydrukowane hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.03.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 jak ostatnim razem byłam to była nazwa i zdjęcie i cena wszystko wydrukowane hahahaha Asiu, ja też tak robię Jak się ma 200km w jedną stronę, to trzeba myśleć o wszystkim przed wyjazdem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 01.03.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 no własnie i mimo że mialam wydrukowane to i tak zapomniałam jednej rzeczy kupićdla Zuzi pudełka na zabawki ale to nic teraz kupię jej ze dwa jeszczemusze tutaj chyba listę dla potomnośći wkleić co bym chciała bo pozniej zapomne nawet jak bede szukala po stronie ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 01.03.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 myślałam o Alicji ale w sumie to nie wiem u mnie będzie Ala Hanka była zawsze na celowniku, ale takich pełno na każdym rogu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts