Nelli Sza 10.03.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Asiu a te wąskie paxy ile mają cm? 38 cm (jeśli chodzi o głębokość) Witaj Asiu! Stworzyłaś bardzo przytulne mieszkanko! Powodzenia w dalszym etapie urządzania. Będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 11.03.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 narendil dziękuję za zdjęcia u ciebie taki wykusz jest w oknie jakby it o fajnie wygląda a u mnie to jakbby na płasko wszystko jest muszę pomyśleć jak to zrobić Martuś tak te węższe mają 38 cm głębokości jestem własnie ciekawa jak jest tam rozwiązana sprawa drążka jak się wiesza tam rzeczy Nelli witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Martuś tak te węższe mają 38 cm głębokości jestem własnie ciekawa jak jest tam rozwiązana sprawa drążka jak się wiesza tam rzeczy Drążek na ubrania zamontowany jest prostopadle do drzwi i się wysuwa. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70141153/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 11.03.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 o widzisz tak pomyslalam w sumie ze to taki wysuwany drażek to dobrze tak może być teraz muszę pomyslec jak tę szafę przywieżć bo ona z pudłem będzie miała jakies 2,4 a to już do naszego auta nie wejdzie, jak wieźlismy Zuzi szafę to tam było do 2 metrów to wlazło jakoś ale była nas tylko dwójka teraz z Zuzią jedziemy więc nie będzie się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Asiu, napisz do tej firmy: http://www.ariba.net.pl Mi w sobotę przywieźli regały. Jestem bardzo zadowolona z usługi. I cena też nie jest jakaś koszmarnie droga: w zależności od wartości zamówienia, to od 13 do 10%. Zresztą już Ci ją chyba polecałam. Jeżdżą do Białegostoku, ale może dadzą radę i dalej. W końcu to nie jest aż tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 11.03.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 czyli załóżmy że szafa pax kosztuje 500 zł to oni biora 10 % od tej ceny tak?czyli wychodzi 50 zł hmm to prawie jak za darmo hehez Białegostoku to już nawet łatwiej będzie taką szafę przetransportować jak już się nie będzie dało i co u ciebie z szafami wszystko ok? nic się nie pomylili?ja się własnie boję że coś będzie pomylone hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 11.03.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 i jeszcze co do kanapyzastanawiam się wlasnie nad podstawowym ektorpem czyli białymbo w planie potem uszyję z materiału lepszego żeby się nie gniotłohttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09875803/#/S09875803tylko tu nie pisze czy on się rozkłada czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Asiu, nic się nie pomylili. Pewnie nie raz jeszcze z ich usług skorzystam Nie ukrywajmy, IKEA ma naprawdę dobry stosunek ceny do jakości. 10% biorą powyżej wartości 3000zł. Na stronie masz dokładny cennik. A na pewno wychodzi taniej niż na Allegro. Nic nie doliczają do ceny produktu. Ich zarobkiem jest usługa transportowa. Mnie wczorajsza dostawa kosztowała ponad 200 zł. Ale jak pomyślę, że w naszym przypadku to całodzienna wyprawa, i nasze kombi mimo iż spore, to ma ograniczoną pojemność, to ta kwota wydaje się właśnie jak za darmo I jakby co, to pomogę, jeśli się poza Białystok nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 11.03.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 własnie 200 zł więcej chyba by wyniosło paliwo z obciążonym samochodem bo więcej pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 11.03.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 narendil dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.03.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Oj dziewczyny nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę takich przestronnych przedpokojów i pojemnych szaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.04.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Jaj przepięknie malowanych Świąt słonecznie roześmianych W poniedziałek dużo wody Zdrowia, szczęścia oraz zgody! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!życzy nemi. http://img707.imageshack.us/img707/3457/50348272.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.04.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja życzy Tosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa http://img407.imageshack.us/img407/8447/wielkanoc2012jakudekoro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Asiu, Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.04.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Ciepłych, cudownie leniwych i radosnych Świąt, pełnych smakołyków i samych uśmiechniętych twarzy! http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/%C5%9Awi%C4%99ta/Wielkanoc/012.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.04.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych życzy Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.04.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 WESOŁEGO ALLELUJA Wesołych Świąt Wielkanocnych, Smacznego jajka, Szalonego i wyjątkowo mokrego Śmigusa Dyngusa Oraz samych słonecznych I cudownych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 13.04.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Na wstępie chciałam przeprosić że się tak długo nie odzywałam ale jakoś złapałam dołka i nic mi się nie chciało totalnie teraz jest trochę lepiej i postanowiłam wrócić do Was dziękuję ślicznie wszystkim za życzenia wielkanocne a Marcie dziękuję za prześliczne kurki i dodatkową zawieszkę :* kochana jesteś :* wracam do tematu kuchni a dokładnie do tej ściany http://i43.tinypic.com/909h0x.jpg tak sobie pomyślałam aby zrobić na tej scianie boazerię i pomalowac na biało albo tapetę jakąś zmywalną tylko jaki wzór? macie jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.04.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Asiu, ja byłabym zdecydowanie za boazerią. Sama marzyłam o boazerii w kuchni, ale u mnie nie ma na nią dobrego miejsca, a między szafkami wolałam jednak pozostać przy płytkach. Tym razem względy praktyczne zwyciężyły A jak tam sprawa uchwytów? Coś już wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts