joasiah 14.04.2012 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 w maju będę w ikei więc popatrzę na te uchwyty co mi yokasta polecała ja muszę robię etapami czyli trochę kuchni trochę w pokojach muszę znowu powalczyć z męzem o tę boazerię az w końcu art jakiś wygrzebałam ze teraz boazeria jest modna a u mnie akurat będzie pasowała bo tu jest kąt pusty http://i43.tinypic.com/2druu00.jpg bo jeszcze będzie dorabiana szafka taka sama jak wisi otwierana ale równo z blatem i dodatki się już pomału planują tylko kasy wiecznie brak ale po trochu coś dokupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.04.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Oj znam ten ból. Tu by się chciało już coś robić, a kasa (a raczej jej brak) powstrzymuje nasze zapędy. Ale stopniowo też można coś działać. A może nawet bardziej przemyśleć pewne sprawy, wyszukać ciekawe pomysły. Moje motto pomału, ale ciągle do przodu Też miałam dziś lenia, a do tego pogoda nie zachęcała do optymizmu. Pada, wieje, zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 14.04.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 no własnie dlatego u mnie to tak pomalutku już będzie trwało a tym bardziej że druga potomka będzie niedługo więc też idzie na wyposażenie dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.04.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 i dodatki się już pomału planują tylko kasy wiecznie brak ale po trochu coś dokupuję Grunt, że idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 15.04.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) no teraz ten przedzielony pokój tam kupuję takie coś:http://allegro.pl/sofa-billy-producent-super-okazja-funkcja-spania-i2264776662.htmlbo nic innego sensownego do spania nic nie wejdzietam pokój ma 1,80 szerokości więc musi być po rozłozeniu trochę przejścia do szafyi łóżeczko tam stanieta sofka to w kolorze takim jakby to beż nie beż trochę ciemniejsze od tego z linkakolor to ja bym chciała ciemniejszy ale mama mi doradza że tam pokoj kiszka więc lepiej coś jasnegoale pomyślałam własnie że ta sofka jasna ale mogę ożywić ją poduchami żywszymi kolorami dać inne pokrowce po prostu do nich i już o taka kanapa:http://i40.tinypic.com/33u9yll.jpg Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez joasiah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 17.04.2012 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 zabrałam się za sprzątanie bo dzisiaj idziemy sfinalizować tę kanapę a musze biurko uprzątnąć itd więc trochę rzeczy niepotrzebnych wyniosłam do piwnicytrochę mnie robótki czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.04.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 O, to dokładnie tak jak u mnie, też miałam dziś wenę do sprzątania. Na pierwszy ogień poszła kuchnia. Z tą różnicą, że u mnie niepotrzebne rzeczy poszły na śmietnik (a u mnie to rzadkość takie definitywne rozstania). Ale skoro mnie tak naszło to wykorzystałam okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 22.04.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 czeeeść ) tutaj też będę Cię podglądać Było mi podawać adres forum? Od trzech dni non stop tu siedzę i oglądam M. się już zaczyna niepokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 23.04.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 haha widzisz to jest niestety wciągające ostatnio znowu mam fazę na forum i sobie domy i wnętrza oglądam i tak mam co jakiś czas co u mnie? no cóż kanapa stoi na swoim miejscu straciłam swoje miejsce do pracowania ale robię na stole w duzym pokoju i jakoś ujdzie czekam na jakąś kasiorkę aby w kuchni dokończyć to co zaczełam i pomału jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 23.04.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Asiu, to się rozmyśliłaś ? Miała byc sofa z ikea, czemu zmieniłas zdanie? Jak sie czujesz i jak wasz bobasek, kopie? Jakbys chciała do ikeai pojechac, to my chyba się wybieramy w czerwcu. Mogłabyś się wybrac z nami, jeśli Ci maluszak pozwoli pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 23.04.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 witaj eliza nie nie sofa będzie ale to w duzym pokoju a tamta stanęła w przegrodzonym pokoju tzw sypialnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 23.04.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ahaaaa...teraz w końcu rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 15.07.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 pochwal się nowymi fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.07.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Asiu kiedy urodziłaś? Jak córeczka? Jak ty się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 30.08.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 ojćć nie widzialam że ktoś tu pisze ale się poprawiam !! Martuś :* Betib :* Urodziłam 6 lipca dziewczynkę słusznej wagi bo 4250 chociaż nie wygląda na taką Ma na imię Hania i jest czarnowłosa po mamusi http://i48.tinypic.com/675he1.jpg tu jak miała 2 tygodnie a tu z siostrą http://i46.tinypic.com/8sgi.jpg wracam do wątku chcę dokończyć kuchnię czyli dorobić szafkę nad blatem http://i43.tinypic.com/909h0x.jpg i teraz na tę ścianę co własnie wiszą te szafki co zrobić czy zrobić boazerię pomalowaną na biało czy kupić lepsza farbę do kuchni i łazienek i przemalować to wszystko? generalnie chyba prościej by było pomalować ale chciałam wprowadzić do kuchni mojej takiej sielskości a ta boazeria taką by dała ale byłby problem ze ściankami gdzie jest wejście do kuchni o tu: http://i43.tinypic.com/2druu00.jpg jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.08.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Asiu gratulacje!!!!! Hania śliczna czarnowłosa panienka o pięknym imieniu!!! Starsza córa także piękna dziewczynka! Będzie miał mąż kogo pilnować jak zaczną schodzić się kawalerowie A co do kuchni to ja jestem za boazerią! uwielbiam białą boazerię w każdym pomieszczeniu! sama myślę gdzie ją wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.08.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Asiu, gratulacje Piękne masz córy! Sielskości to zupełnie nie moje klimaty, ale skoro chcesz boazerię, to ją sobie zrób Nie bardzo widzę w czym problem? Dajesz boazerię na całej długości ściany, gdzie wisi ta szafka i nie zakręcasz w stronę drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 31.08.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 no własnie bo nie wiem jak wykończyć te boczkii tak samo u góry jest ten pasek własnie bo kolor nie jest do sufituto boazerię do sufitu a resztę ścian szarą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 31.08.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Asiu a widziałaś metamorfozę kasi sw? ona ma ślicznie boazerię- zajrzyj do jej wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 01.09.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 tak widziałam ale ona ma własnie tylko do połowy gdzie ma właściwie pustą ścianę i to inaczej się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts