selius 09.10.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Witam Zakupilem piec z podajnikiem slimakowym 17 kw firmy Konstal do domku o pow 110 m2. W domu mam rozprowadzona cala instalacje w plastiku do skrzynek rozdzielczych. I teraz mam do Was prosbe, czy macie jakies schematy jak najlepiej ten piec podlaczyc? Oczywiscie nie bede robil tego sam, ale bylo u mnie dwoch hydraulikow i kazdy chcial inaczej to podlaczyc... Nie znam sie na tym a nie chcialbym miec pozniej problemow. Dodam ze w kotlowni mam rowniez bojler ktory tez chce podlaczyc do pieca. 1) W czym najlepiej podlaczyc ta instalacje w miedzi, stali czy w plastiku? 2) Ile pompek zastosowac? 3) Zastosowac zawor trzy lub czterodrozny? 4) ile moze kosztowac podlaczenie takiego pieca z okolic wawy? 5) czy jest jakas osoba na forum z okolic Nowego Dworu Maz. ktora chciala by mi go tanio podlaczyc Za odp z gory dziekuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selius 12.10.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dzieki wszystkim za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts