MiszaMmm 10.10.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Witam, Niedawno kupiłam mieszkanie. Jako, że zrobiło się zimno, a grzejniki w mieszkaniu nadal nie grzeją, postanowiłam sprawdzić czy poza moim lokum są ciepłe. Okazało się, że tak.Grzejniki są aluminiowe, mają głowice termostatyczne - wszystkie odkręcone na maksimum.Cóż może być przyczyną tego, że nie żaden grzejnik w mieszkaniu nie grzeje?Proszę o pomoc i rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 11.10.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Spróbuj je odpowietrzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.10.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Prościej się da...Płacisz tzw. "eksploatację"...Zejdź na parter. Tam jest tablica ogłoszeń. Na niej numer do obsługi technicznej (administracja).Zadzwoń pod ten numer i zgłoś problem. Przyjdzie pacjent, odpowietrzy, sprawdzi i będzie dobrze.Grzebania w zbiorczej instalacji nie polecam... Od tego masz (opłacane przez Ciebie) służby techniczne.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiszaMmm 11.10.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Prościej się da... Płacisz tzw. "eksploatację"... Zejdź na parter. Tam jest tablica ogłoszeń. Na niej numer do obsługi technicznej (administracja). Zadzwoń pod ten numer i zgłoś problem. Przyjdzie pacjent, odpowietrzy, sprawdzi i będzie dobrze. Grzebania w zbiorczej instalacji nie polecam... Od tego masz (opłacane przez Ciebie) służby techniczne. Adam M. tak też zrobiłam już rano. szkoda tylko, że muszę czekać 2 dni aż ktoś przyjdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odyseuszek 11.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To zapytaj kumatego sąsiada, czy wie jak odpowietrzyć grzejniki, jeśli wie to 5 minut roboty, jeśli nie wie, albo nie będą zapowietrzone to jednak poczekaj na serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts