Mrówkojad 10.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Gmina chce na mojej działce( dzierżawa wieczysta) poprowadzic główną linię kanalizacji sciekowej. Wszystko zalezy od mojej zgody.Działka jest działką budowlaną, nie mam pojęcia z czym wiąże sie posiadanie takiego czegoś na mojej działce.W grę wchodzi również odszkodowanie.No i równiez w tym przypadku mam problem ile mogę , ile powinnam zażądać.Główny kolektor? będzie przebiegał wzdłuż ogrodzenia, przez około 80 metrów, zniszczeniu ulegnie sad - 10 drzew sliw węgierek, dwa orzechy włoskie, jesli dobrze pójdzie to tylko te drzewa.Czy moge prosić o podpowiedż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.10.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 najlepiej skorzystaj z pomocy rzeczoznawcy majątkowgo. dla takiej osoby to chleb powszedni a sprawa nie jest taka prosta zebyw kilku słowach na forum streścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts