wr8405 11.10.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witam,mam problem z piecem gazowym.Wg instrukcji, żeby ustawić ogrzewanie należy ustawić p1 i następnie stopnie. Wszystko robię zgodnie z instrukcją, ale wyskakuje komunikat 8 i piec nie grzeje. Kaloryfery robią się ciepłe tylko wtedy jak odkręcam ciepłą wodę, a chwile po zakreceiu znów są zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kylo181 04.02.2017 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Witam,jestem tu nowy i niestety mam problem z piecem De Dietrich remeha avanta.Owym piecem ogrzewam dom (okolo120m).dom ogrzewam jedynie grzejnikami nie mam podlogowki. Do sterowania piecem ma zwykly sterownik euroster. Niesty z tego co wyczytalem nie da sie zamontowac pogodowki gdyz ten piec nie obsluguje czujnika zewnetrzego. Prosze o porade jak powinienem ustawic parametry na piecu by grzac efektywnie i rachunki byly rozsadne. Z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts