Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Onyks wymarzony!!!! - Komentarze

charisma

Recommended Posts

• 6 months później...
  • 1 month później...
Gratuluje postepow :) Sciany pieknie pna sie do gory ! Super , bede sledzic dalej :)

Nefer i Oliwka29 dziekuje za gratulacje ;) Projekt rzeczywiście ma to coś.... Wielkość działki rzeczywiście musielismy dopasowywac do wcześniej wybranego projektu. Na małej działce nie robiłby na pewno fajnego wrażenia. Widok też nie są złe - z salonu bedziemy mieć widok na Beskidy. A co do grubego portfela - to może jestesmy optymistami ale planujemy wybudowac go za mniejsze pieniądze niz zakłada kosztorys gospodarczy do projektu. Jak na razie nam wychodzi... odpukać w niemalowane :)

• 2 weeks później...

Ja też czekam ...... aż przestanie padać. Postepy są marne ze wzgledu na pogodę. W zeszłym tygodniu ekipa pracowała tylko dwa dni, w tym tygodniu jak na razie jeden :(

Powoli powstaje garaż, a na przyszły tydzien zaplanowano zalanie stropu - czy się uda - zobaczymy.

A tak pozatym to wzięłam się za temat okien i ilość możliwych kombinacji - zaczynając od profili, okuc, pakietów szybowych a kończąc na kolorach - trochę mnie przerasta. Masakra....

• 1 month później...
Cześć charisma, wpadłam do dziennika (na razie się powoli przebijam, nie skończyłam), bo jak zobaczyłam avatar, to sobie pomyślałam - jaki ten dom podobny do mojego! No, przynajmniej w bryle i w założeniach co do rozwiązania przestrzeni, bo budżet to już zupełnie inna bajka ;) Będę podglądać, jak rośnie Wasz Onyks, bo bardzo mi się podoba :) Powodzenia!

• 1 month później...

Podglądam postępy prac - jesteśmy na podobnym etapie, u nas brakuje tego nadproża- podciągu nad oknem trapezowym (przypominam, że mam nieco podobny projekt :)). Zazdroszczę Wam chyba ustawienia domu tą witryną na wschód - u nas właśnie na południowy zachód i już się trochę boję, co to będzie latem... A rolet zewnętrznych też nie mamy i nie planujemy.

Nieustająco życzę powodzenia i trzymam kciuki. Piękny dom, nie dziwię się, że wymarzony :)

• 2 years później...