charisma 11.10.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (edytowane) . Edytowane 11 Października 2011 przez charisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 19.04.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jak postepy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Piękny projekt - wymaga tylko pięknej, dużej działki z ciekawym otoczeniem i grubego portfela Ale to śliczny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 03.06.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Gratuluje postepow Sciany pieknie pna sie do gory ! Super , bede sledzic dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charisma 03.06.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Gratuluje postepow Sciany pieknie pna sie do gory ! Super , bede sledzic dalej Nefer i Oliwka29 dziekuje za gratulacje Projekt rzeczywiście ma to coś.... Wielkość działki rzeczywiście musielismy dopasowywac do wcześniej wybranego projektu. Na małej działce nie robiłby na pewno fajnego wrażenia. Widok też nie są złe - z salonu bedziemy mieć widok na Beskidy. A co do grubego portfela - to może jestesmy optymistami ale planujemy wybudowac go za mniejsze pieniądze niz zakłada kosztorys gospodarczy do projektu. Jak na razie nam wychodzi... odpukać w niemalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.06.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Idziecie jak burza, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 13.06.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Jak tam , co tam ? czekamy dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charisma 13.06.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ja też czekam ...... aż przestanie padać. Postepy są marne ze wzgledu na pogodę. W zeszłym tygodniu ekipa pracowała tylko dwa dni, w tym tygodniu jak na razie jeden Powoli powstaje garaż, a na przyszły tydzien zaplanowano zalanie stropu - czy się uda - zobaczymy. A tak pozatym to wzięłam się za temat okien i ilość możliwych kombinacji - zaczynając od profili, okuc, pakietów szybowych a kończąc na kolorach - trochę mnie przerasta. Masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 17.07.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Cześć charisma, wpadłam do dziennika (na razie się powoli przebijam, nie skończyłam), bo jak zobaczyłam avatar, to sobie pomyślałam - jaki ten dom podobny do mojego! No, przynajmniej w bryle i w założeniach co do rozwiązania przestrzeni, bo budżet to już zupełnie inna bajka Będę podglądać, jak rośnie Wasz Onyks, bo bardzo mi się podoba Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 04.09.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Podglądam postępy prac - jesteśmy na podobnym etapie, u nas brakuje tego nadproża- podciągu nad oknem trapezowym (przypominam, że mam nieco podobny projekt ). Zazdroszczę Wam chyba ustawienia domu tą witryną na wschód - u nas właśnie na południowy zachód i już się trochę boję, co to będzie latem... A rolet zewnętrznych też nie mamy i nie planujemy. Nieustająco życzę powodzenia i trzymam kciuki. Piękny dom, nie dziwię się, że wymarzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelix 29.05.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Czy można prosić o namiar na producenta/wykonawce Waszych schodów i balustrad na antresoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charisma 30.05.2015 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Czy można prosić o namiar na producenta/wykonawce Waszych schodów i balustrad na antresoli? Ze względu na problem ze znalezieniem sensownego wykonawcy, schody i balustrady zaprojektował i wykonał mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts