benia26 11.10.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 WitamSiedze w parcy i za przeproszenie cos mnie strzela...Fachowiec pierwszy dzien w pracy, mąż pzrekazuje mi informacje ze kładzie kafelki w łazience niepewnie, wszystko uwalone,kleju nie ściera od razu,,,czy tak powinno być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 11.10.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To pytanie do fachowców, ale spokojnie! Lepiej mniej nerwowo, a bardziej rzeczowo. Może płytkarz jest pod zbyt dużą presją? A z drugiej strony...w zeszłym tygodniu odebrałam telefon od koleżanki, która była w podobnej sytuacji: ona w pracy, mąż pojechał do mieszkania sprawdzić jak montują meble w kuchni. Fachowiec powiedział mężowi, że lodówka w zabudowie będzie się otwierała na szerokość do max. 45 stopni:) Inaczej "SIĘ NIE DA":) A mąż pyta koleżanki, czy to wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benia26 11.10.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 pod presją, mozliwe, poleciła mi Go znajoma, ale sama nie wiem juz:(jestem cała nerwowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 11.10.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A widziałaś łazienkę tej znajomej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benia26 11.10.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 własnie nie, tzn on robił po fachowcach którzy zepsuli jej kuchnię i kładł płytki na nowo....łazienke u siebie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benia26 11.10.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 no i "fachowiec" sobie poszedł....podziekowalismu mu...teraz jestesmy na lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 11.10.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 było aż tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 11.10.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Zasadniczo powinno się popatrzec chociaż na zdjęcia poprzednio wykonanych prac.Jeśli jednak coś nam się wydaje nie w porządku to lepiej zrezygnować z usługi niż patrzeć poźniej na efekty źle wykonanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benia26 12.10.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 tak było źle....zero narzędzi, oczekiwał że my bedziemy je miec, nie używał krzyzyków, zaczął nie od tej strony od której powinien, na 5 kafelek dwie pękniete....kafle ubrudzone od kleju strasznie, nie zmywał na bieżaco tego...pózniej nie domyłabym tego:/ także wsó[praca zakończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.10.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 to faktycznie kiepsko, nasi fachowcy mają wsio swoje, łącznie z jakimiś maszynami do ciecia wodą, sprzątają po sobie, choć z tak gruntownie to po zakończeniu pracy. ale i tak mam na nich nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts