loki31 11.10.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witam. Mój dom będzie miał dach czterospadowy. I mam dwa pytania co do tego. Czy wykonać skosy betonowe, czy może drewniane?W dachu mam w planach umieścić cztery okna o wymiarach 92x180cm. Czy jest możliwe umieszczenie okien dachowych w skosach betonowych? Przeczytałem już parę tematów związanych ze skosami betonowymi ale nigdzie nikt nie wypowiedział się na temat okien więc nie wiem czy się jest to możliwe do wykonania. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 11.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mam skosy betonowe i okna też więc jest to możliwe Przy skosach betonowych będzie głębsza wnęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szdar77 15.10.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Też mam okno w betonowym skosie , to żaden problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts