Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja poddasza na NASZ DOM

zosik

Recommended Posts

a dziękuję :D

a to moje piękne kwiatusie na parapetach w pokojach potomstwa

IMG467.jpg IMG444.jpg IMG445.jpg

Doniczki dostaną osłonki, takie jak ta na trójkątnym okienku, ale póki co są, że tak powiem w proszku :D Trzeba zlożyć i pomalować a doba ma tylko 24 godziny... Czasem myślę, że chciałabym mieć jak wampiry ze "Zmierzchu" - nie musieć spać :D Ileż rzeczy by człowiek zrobił :D Ale dzieci niech śpią :wiggle:

Edytowane przez zosik

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mugatko, dom robi wrażenie :) teraz kładą się płytki na schodach frontowych, barierka będzie odnowiona. Jeszcze dojdą białe kamyczki dookoła domu :)

Cudeńka i moje serce cieszą :D

Etteb! jak miło! Jak postępy w remontach? A tarasik był już wcześniej :) Teście dobudowali go jakiś czas temu. Widziałam stare zdjęcia, gdy w jego miejscu były zwykłe schody :)

Pszczółko toś mi nowinę przyniosła :) Ale bez Waszych głosów nie załapię się na pierwszą 10 -tkę ;)

Jeśli podoba Wam się choć jeden detal - proszę o głosy :)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?216710-Najpi%C4%99kniejsza-kuchnia-bo-najpi%C4%99kniejsze-to-co%C5%9B-G%C5%81OSOWANIE

Edytowane przez zosik

• 2 weeks później...

witam się po raz pierwszy :)

fajnie tu u Ciebie - sporo odrestaurowujesz :) szyjesz :) ja też mam lekkie zacięcie w tę stronę ;)

szalenie mnie zainteresowało to:

a tu szykuję niespodziankę [ATTACH=CONFIG]197857[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]197858[/ATTACH]

będziesz też zmieniać tapicerkę?

ja chciałabym też stworzyć "własny" fotel, ale jakoś przeraża mnie ilość roboty z tym i że efekt będzie totalną kaszaną...

może dzięki podglądaniu u Ciebie coś się nauczę :) :)

p.s. Sto latek dla małej królewny - moja 1,5 miesiąca młodsza :)

Mugatko, Martuś, Anetinko, dziękuję za miłe słowa :hug: no staramy się :) jeszcze dużo do zrobienia, ale czasu brakuje. Niby te dni takie długie, a jak przychodzi co do czego to już padamy na twarz ;)

lukasz69karolina witam ciepło u siebie :) To mój pierwszy mebel tego kalibru i też miałam stracha czy go nie spaskudzę, ale co tam, jak ma stać i się kurzyć to warto spróbować. Rozebrałam go na części, stelaż pomalowałam na biało. Teraz czekam na przypływ gotówki, żeby kupić materiał do obicia. Myślałam o szarej alcantrze + doszyte jakieś dziewczęce elementy, bo to dla Zuźki ma być :)

Cześć fajna kobieto :) dziękuję! :) ciekawe tylko kiedy coś konkretniejszego swoim pociechom poszyje :rolleyes: