martaibartek 14.01.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Zosik jesteś!!!!!! super, że wróciłaś! Najlepszego w Nowym Roku!!!! Cieszę się, że u was wszystko OK a nawet lepiej Życzę dużo zdrówka dla synka! Tak to właśnie jest z tym przedszkolem. Jeden maluszek popłacze trzy dni i idzie jak w dym, a drugi nie potrafi zaakceptować nowego miejsca. Wierzę, że od września będzie lepiej No i gratki z podjęcia się tak wielkiego przedsięwzięcia! fiu fiu i sklep i warsztaty! BRAWO!!! Szafa śliczna! Czym malowałaś? Edit: przejrzałam bloga- ZOSIK cuda tworzysz!!! jesteś miszczem! Edytowane 14 Stycznia 2014 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 14.01.2014 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Dzięki Martuś! Wam wszystkim również życzę wszystkiego co najlepsze i spełnienia choć części marzeń No trzeba coś robić, już mi bokiem wychodzi to siedzenie w domu, nosi mnie... Oby wypaliło Szafa malowana woskiem z liberona, jak i poprzednia. Śmierdzi strasznie, tym bardziej jak maluje się w domu Biedny mężulo zamknął się w łazience, otworzył okno i malował... No cóż, miał na to pół roku... Nie! Trzebabyło czekać do grudnia, aż ciuchy młodej same zaczeły wychodzić z komody młodego No takie są skutki odwlekania prac koniecznych Dziękuję :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.01.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 To ja zaczekam na sklepik.... a może jakaś sprzedaż internetowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 15.01.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 będzie też internetowa, i po kiermaszach, targach będziemy jeździć kto wie, może gdzieś się kiedyś spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.01.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ach kto wie, kto wie.... Swiat jest przecież taki mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMG1719512696 08.09.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam Was, jesteśmy w trakcie budowy domu. Chcemy adoptować poddasze. Poniżej rzut poddasza z opisem. Mamy jedno dziecko, planujemy kolejne, sypialnie są 3 ale zastanawiamy się, czy jeszcze jeden pokoik dla gości nie byłby dobrym rozwiązaniem. Na pewno chcemy zrezygnować z jednej łazienki. Zmiany jakie są dokonane to przesunięcie tylniego balkonu na środek budynku. Ja już straciłam koncepcję... Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.12.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts