Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja poddasza na NASZ DOM

zosik

Recommended Posts

Zosik jesteś!!!!!! super, że wróciłaś!

Najlepszego w Nowym Roku!!!!

Cieszę się, że u was wszystko OK a nawet lepiej ;)

Życzę dużo zdrówka dla synka! Tak to właśnie jest z tym przedszkolem. Jeden maluszek popłacze trzy dni i idzie jak w dym, a drugi nie potrafi zaakceptować nowego miejsca. Wierzę, że od września będzie lepiej :)

No i gratki z podjęcia się tak wielkiego przedsięwzięcia! fiu fiu i sklep i warsztaty! BRAWO!!!

Szafa śliczna! Czym malowałaś?

Edit: przejrzałam bloga- ZOSIK cuda tworzysz!!! jesteś miszczem!

Edytowane przez martaibartek

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Martuś! Wam wszystkim również życzę wszystkiego co najlepsze i spełnienia choć części marzeń :)

No trzeba coś robić, już mi bokiem wychodzi to siedzenie w domu, nosi mnie... ;) Oby wypaliło :)

Szafa malowana woskiem z liberona, jak i poprzednia. Śmierdzi strasznie, tym bardziej jak maluje się w domu :p Biedny mężulo zamknął się w łazience, otworzył okno i malował... No cóż, miał na to pół roku... Nie! Trzebabyło czekać do grudnia, aż ciuchy młodej same zaczeły wychodzić z komody młodego :D No takie są skutki odwlekania prac koniecznych :lol2:

Dziękuję :*

• 7 months później...

Witam Was, jesteśmy w trakcie budowy domu. Chcemy adoptować poddasze. Poniżej rzut poddasza z opisem.

Mamy jedno dziecko, planujemy kolejne, sypialnie są 3 ale zastanawiamy się, czy jeszcze jeden pokoik dla gości nie byłby dobrym rozwiązaniem.

Na pewno chcemy zrezygnować z jednej łazienki.

Zmiany jakie są dokonane to przesunięcie tylniego balkonu na środek budynku. Ja już straciłam koncepcję...

Będę wdzięczna za pomocRzut Poddasza.jpg

• 3 months później...