Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja poddasza na NASZ DOM

zosik

Recommended Posts

... O! wiem co umiem, skręcać meble :D ale tu chyba nie bardzo jest czym się szczycić... Gosi 6-letni synek to potrafi :( hmmm no to nie wiem co umiem...

Może też kasę wydawać :D nie ma kwoty, której niepotrafiłabym wydać :D

Zosik... Kasę to każda kobieta potrafi wydawać nawet ja:lol2:... a skręcanie mebli to dobry początek:)... od czegoś trzeba zacząć... po skręcaniu jest projektowanie... mój Kuba pierwszy projekt ma juz za sobą (jest na moim wątku)... a zatem chyba jesteś na dobrej drodze do tego żeby pokazać co potrafisz:rotfl:

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to fajnie! :) Pocieszylyscie mnie ze nie jestem osamotniona w tym wydawaniu. Mysle ze jakbym cos raz na miesiac nie kupila to bym byla chora. Chyba czas sie leczyc :):):)

A skrecic z pudelka to i ja potrafie hehhe. Ale zrobic nie, chociaz jakbym sie postarala to pewno tak, ale oprocz zdolnosci trzeba miec jeszcze jedno - checi. A tych mi brak - do takich rzeczy :(

Tak tak, nie chciala szafki prostej zrobic syn jej dal "lepszy" projekt :)

ha :) a ja powiem co przeczytałam :)

Komentarz mani z 2 strony wcześniej: to teraz jestes milionerką bo będziesz mieć parkę

Czytam parkę=bliźniaki :):):)

Zrobił mi się banan na twarzy, aż cofnęłam o kolejne 2 strony i śmiałam się jeszcze bardziej , bo doczytałam ze to parka już do synka. Oj głupia baba ze mnie :):)

Hahahahha nie, no za bliźniaki to ja dziękuję serdecznie :D osiwiałabym młodo :D Wystarczy mi syn, córa i mój prywatny wkrótce mąż :) Do tego doliczę psa i teściową i już jest niezła kołomyja :D

Nooo buty przyszły! I wszystkie gadżety do "ubrania" kościoła też. Będzie biało-niebiesko :) Buty oczywiście niebieskie :D M. - niebieski krawat i młody - niebieska koszula. I biało niebieskie róże chcę. Miały być tulipany, ale o niebieskie może być ciężko ;)

o taki buciki, bez obcasa - bo nie mogę - M. nie chce koturnów włożyć ;)

http://jwlodarczyk.blink.pl/wiosna11/hc-88-77blue/2.jpg

i kwiatusie:

http://i427.photobucket.com/albums/pp352/KingaKlarysa/1-2-1.jpg?t=1223720075

albo hortensje ze stokrotkami :)

KellysFlowers_Deep%252520Blue%252520Hydrangea%252520and%252520Gerber%252520Daisy%252520Bridal%252520Bouquet.jpg

"snajper" to program, który licytuje w Twoim imieniu w ostatniej chwili tzn. najmniej możesz ustawić 3 s.przed końcem... i jeśli nikt nie dał wcześniej więcej to wygrasz na 100%, bo już nikt nie zdąży złożyć wyższej oferty... wiadomo jeśli ktoś wcześniej dał zaporową (wysoką) kwotę max. to wtedy nie wygrasz ale jeśli w takiej sytuacji licytowałabyś ręcznie to też byś nie wygrała lub znacznie byś przepłaciła... ponadto nie musisz sie martwić,że nie zdążysz w ostatniej chwili, bo internet zacznie ci mulić... nie musisz być w domu, kiedy kończy się aukcja i w ogóle możesz ustawić snajpera ileś dni wcześniej i "zapomnieć" a jak wygrasz to dostaniesz powiadomienie od allegro:)... jeśli ustawisz wcześniej jakąś kwotę na snajperze i w między czasie (przed złożeniem Twojej oferty)kwota na aukcji przewyższy Twoja maksymalna ofertę na snajperze to on Cię powiadomi ze ustawiona kwota jest za niska aby wygrać aukcje i wtedy możesz "edytować" tę kwotę (jeśli stwierdzisz, że może rzeczywiscie warto dać wiecej lub nie robić nic i niech sie biją inni;)

ja używam tego: http://www.snajper.net/login.php

tu są 3 strzały na miesiąc za darmo... jeśli nie wygrasz aukcji nie tracisz strzału... a jesli potrzebujesz wiecej to możesz za śmieszne kwoty wykupić pakiet dodatkowych strzałów i na ich wykorzystanie masz nieograniczony czas:)

ja mam jeszcze ustawione cos takiego, że na pasku narzędzi mam wyciągnietą ikonkę "strzelaj" i jeśli przeglądam jakąś aukcję, która mi sie podoba to klikam w tą ikonke i ona przenosi mnie do snajpera automatycznie jest wpisywana nazwa aukcji ja tylko ustawiam kwotę i czas oraz loguje sie do snajpera

...jeśli będziesz chciała wiedzieć coś więcej to pytaj albo sobie sama poczytaj...