gopax 15.01.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 kiedy koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 15.01.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ja tylko dopiszę, snajper jest cudowny używam od kilku lat i właśnie - kiedy koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.01.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 W środę wieczorem A Wy spryciary... i wygraj z takimi a jeszcze net się zatnie... i ustrzelą Cię o złotówkę :/ Teraz będę potężniejszym zawodnikiem Dam znać czy coś się uda. eMowi też się podobają, więc mam przyzwolenie na walkę Jakże lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 16.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 no właśnie jak masz snajpera to net ci się może zacinać do woli... może się nawet zupełnie wyłączyć, bo program pilnuje za ciebie a ty możesz usiąść w fotelu wypić w tym czasie kawkę, zjeść kawałek ciasta lub obejrzeć serial:)... ... a z innym snajperem wygrasz jeśli dasz więcej czyli oferta składana w tym samym czasie będzie wyższa... ja wygrałam kiedyś o 1grosz... nową zimową kurtkę dla młodego (na zmianę i na podwórko) za 11,07 zł poprzednia oferta 11,06:)... mogę sobie tylko wyobrazić minę tej osoby:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 16.01.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ja w snajperze widzę tylko jeden minus - jak ktoś kończy wcześniej aukcje, to nie licytuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.01.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 a ja korzystam z aukcjonera. nie ma limitu darmowych strzałów. jak cos sprzedajecie można tam zrobić darmową galerię zdjęć i wkleić na allegro. dzięki niemu wygralam bryczesy dla malej za 1.25 no ale zginęły na poczcie i chyba trzeba będzie reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 16.01.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 wcześniej kończy ktoś kto kombinuje albo dogada się z kimś na boku... a licytując "ręcznie" tez nie zdążysz jeśli sprzedawca zakończy wcześniej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 16.01.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 pszczolka m ja osobiście nie trawię galerii z aukcjonera... po prostu nie lubię miniaturek , które muszę osobno otwierać w osobnym oknie aby obejrzeć przedmiot:( zdecydowanie wole duże zdjęcia w opisie i jak coś wystawiam to też wklejam duże fotki w środek i jak do tej pory nie mogę narzekać na cenę sprzedanych rzeczy a trochę już sprzedałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.01.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No to zacieram rączki :D:D Pewnie, że każdy program ma swoje plusy i minusy. Dobrze, że jest wybór, przynajmniej każdy znajdzie to co dobre dla niego Kurcze, byłam dzisiaj z mamą na zakupach. Kupiła sobie 2 sukienki na nasze wesele. Cholera! Ja mam jedną, bez drugiej na zmianę A teraz mi poprzeczkę podniosła Sukienki śliczne, pięknie będzie mi się mama prezentować A żebyście widziały jaka szczęśliwa była!! Jej oczy, mina - bezcenne. Bo to taka baba co to sobie max raz na pół roku jeden ciuch kupi. Sukienki można policzyć na palcach jednej ręki. A tu kupiła 3 piękne kiecki!!! (jedną na komunię wnuka) Przestraszona, że tyle wydała, ale tak szczęśliwa chyba jeszcze nie była Powaga, bezcenne to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 16.01.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ...no to ci mama konkurencję zrobi:P... ja nie zmieniałam kiecki w czasie wesela, do końca byłam w białej... w końcu to tylko raz w życiu;) a mama szczęśliwa pewnie bardziej z okazji na jaką te kiecki kupiła niż z samych zakupów:) ale każdy powód dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.01.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ...no to ci mama konkurencję zrobi:P... ja nie zmieniałam kiecki w czasie wesela, do końca byłam w białej... w końcu to tylko raz w życiu;) Też jej to powiedziałam i też ona mi to powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 16.01.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ... czyli coś w tym jest:)... albo ja się starzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.01.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 hehehehe, nie starzejesz - mądrzejesz A mam coś dziewczynki http://img-pl1.b-dn.net/upl/xl_c/trendy_6031_szwedzki_industrial.jpg leżę i kwiczę - tak będzie wyglądać moja sypialnia! Kieeeedyś kieeedyś ale będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.01.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 http://img-pl1.b-dn.net/upl/t_xl/trendy_6026_szwedzi_industrial.jpg http://img-pl1.b-dn.net/upl/t_xl/trendy_6029_szwedzki_industrial.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.01.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dziewczyny - leżę i kwiczę!!! I niech mi ktoś powie, że na remont trzeba dużo kasy :lol2: http://img-pl1.b-dn.net/upl/xl/zdjecie3332-lazienka-w-stylu-afrikanskim-lazienka-styl-tradycyjny-aranzacje-styl-afrykanski-afrykans.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.01.2012 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 i taki żarcik http://img-pl1.b-dn.net/upl/xl/zdjecie3200-Naklejka-winylowa-Samuraj-salon-styl-wspolczesny-dekoracje-dekoracja-scian-naklejki-na-sciany-naklejki-winylowe-naklejki-nascienne-naklejki-winylowe-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.01.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 az tu Cie slysze, a zastanawialam sie czy ktos swiniaka szlachtuje :)...a to zosik haha. super, bardzo ladne a mi najbardziej podszedl ten salon, bo ma dodatki nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.01.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ten salon, sypialnia i betonowa łazienka to jedno mieszkanie... ehhh wprowadziłabym się tam od ręki Moje klimaty w pełni, dechy, cegła, szara podłoga, beton i właśnie nutka nowoczesności mniaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 18.01.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Dziewczyny, mam problem. W kwietniu/maju chcemy kupić buldoga francuskiego. Nie dam za psa z rodowodem 2 tys. bo nie jest mi on do niczego potrzebny. Chcę normalnego psiaka za ok. 1 tys. (też nie mało zresztą). Ale przez tę durną ustawę nie da rady. Jak przed nowym rokiem na allegro było kilka stron z buldożkami, tak teraz jedna - same rodowodowe :/ Cholera i weź tu teraz człowieku znajdź psa! Pogięło ich tam na górze. Przecież nikt nie mnoży psa jeśli wie, że go nie sprzeda! Psy takie wychowują się w domach ze swoją matką - najczęściej pupilem całej rodziny. Krzywda im się nie dzieje żadna. A tu zonk. Pewnie będzie ciężko Macie jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 18.01.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 zosik priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts