Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja poddasza na NASZ DOM

zosik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no właśnie jak masz snajpera to net ci się może zacinać do woli... może się nawet zupełnie wyłączyć, bo program pilnuje za ciebie a ty możesz usiąść w fotelu wypić w tym czasie kawkę, zjeść kawałek ciasta lub obejrzeć serial:)...

... a z innym snajperem wygrasz jeśli dasz więcej czyli oferta składana w tym samym czasie będzie wyższa... ja wygrałam kiedyś o 1grosz... nową zimową kurtkę dla młodego (na zmianę i na podwórko) za 11,07 zł poprzednia oferta 11,06:)... mogę sobie tylko wyobrazić minę tej osoby:rolleyes:

pszczolka m ja osobiście nie trawię galerii z aukcjonera... po prostu nie lubię miniaturek , które muszę osobno otwierać w osobnym oknie aby obejrzeć przedmiot:( zdecydowanie wole duże zdjęcia w opisie i jak coś wystawiam to też wklejam duże fotki w środek i jak do tej pory nie mogę narzekać na cenę sprzedanych rzeczy a trochę już sprzedałam;)

No to zacieram rączki :D:D:D

Pewnie, że każdy program ma swoje plusy i minusy. Dobrze, że jest wybór, przynajmniej każdy znajdzie to co dobre dla niego :)

Kurcze, byłam dzisiaj z mamą na zakupach. Kupiła sobie 2 sukienki na nasze wesele. Cholera! Ja mam jedną, bez drugiej na zmianę ;) A teraz mi poprzeczkę podniosła :) Sukienki śliczne, pięknie będzie mi się mama prezentować :) A żebyście widziały jaka szczęśliwa była!! Jej oczy, mina - bezcenne. Bo to taka baba co to sobie max raz na pół roku jeden ciuch kupi. Sukienki można policzyć na palcach jednej ręki. A tu kupiła 3 piękne kiecki!!! (jedną na komunię wnuka) Przestraszona, że tyle wydała, ale tak szczęśliwa chyba jeszcze nie była :) Powaga, bezcenne to było :)

Dziewczyny, mam problem. W kwietniu/maju chcemy kupić buldoga francuskiego. Nie dam za psa z rodowodem 2 tys. bo nie jest mi on do niczego potrzebny. Chcę normalnego psiaka za ok. 1 tys. (też nie mało zresztą). Ale przez tę durną ustawę nie da rady. Jak przed nowym rokiem na allegro było kilka stron z buldożkami, tak teraz jedna - same rodowodowe :/ Cholera i weź tu teraz człowieku znajdź psa!

Pogięło ich tam na górze. Przecież nikt nie mnoży psa jeśli wie, że go nie sprzeda! Psy takie wychowują się w domach ze swoją matką - najczęściej pupilem całej rodziny. Krzywda im się nie dzieje żadna. A tu zonk.

Pewnie będzie ciężko :( Macie jakiś pomysł?