bartekiaga1 18.01.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Teraz masz nie gorzej a cudujesz nie jedna osoba chciała by tak miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 18.01.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 (edytowane) ?? ale że o co kaman? że gdzie? Edytowane 18 Stycznia 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 18.01.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Gosiu! Flaszka Ci się należy!! Lustro jest moje!! :D:D http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/44/96/78/2044967840 Dzięki Ci dobra kobieto Edytowane 18 Stycznia 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 18.01.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 no to gratuluję i rozumiem, że z ceny jesteś zadowolona? ...a skoro mowa o flaszce to właśnie się kończy ta co na stole stoi:) ale jutro do pracy to na dzisiaj już wystarczy... cd. w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 18.01.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 hihihi ok, to w sobotę ja stawiam pewnie, że jestem zadowolona pierwsze gadżety zakupione z przeznaczeniem na poddasze już są http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/44/96/90/2044969065 a to drugi fant Jedno i drugie za 23,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 18.01.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Dziewczyny, mam problem. W kwietniu/maju chcemy kupić buldoga francuskiego. Nie dam za psa z rodowodem 2 tys. bo nie jest mi on do niczego potrzebny. Chcę normalnego psiaka za ok. 1 tys. (też nie mało zresztą). Ale przez tę durną ustawę nie da rady. Jak przed nowym rokiem na allegro było kilka stron z buldożkami, tak teraz jedna - same rodowodowe :/ Cholera i weź tu teraz człowieku znajdź psa! Pogięło ich tam na górze. Przecież nikt nie mnoży psa jeśli wie, że go nie sprzeda! Psy takie wychowują się w domach ze swoją matką - najczęściej pupilem całej rodziny. Krzywda im się nie dzieje żadna. A tu zonk. Pewnie będzie ciężko Macie jakiś pomysł? no ja niestety nie pomogę bo jestem w 100% za tym aby nie rozmnażać psów "w typie rasy" czyli nierodowodowych. Rodowód kojarzy Ci się z możliwością wystawiania psa na wystawach a tu nie o to chodzi. Mało mamy zwierząt w schroniskach? Po co jeszcze dawać zarabiać ludziom, którzy niepotrzebnie/przypadkowo rozmnażają swoje psy? Skoro nie potrzebujesz rodowodu to śmigaj do schroniska lub organizacji prozwierzęcej i będziesz miała psiaka za 1 zł buldożka też znajdziesz. I niestety też nie zgadzam się z tym stwierdzeniem "Przecież nikt nie mnoży psa jeśli wie, że go nie sprzeda! Psy takie wychowują się w domach ze swoją matką - najczęściej pupilem całej rodziny. Krzywda im się nie dzieje żadna." z całym szacunkiem Kochana, nie orientujesz się za bardzo, tu masz bardzo świeży przykład jak to psy się wychowują w domach i są pupilami rodziny http://lodz.gazeta.pl/lodz/51,35153,10910569.html?i=0 To jest temat rzeka i mogłabym tu kilka stron wypisać ale nie będę się rozwijać, jak będziesz chciała zgłębić temat to na necie jest mnóstwo informacji. Sorry, ze tak piszę, ale na los zwierząt jestem szczególnie uczulona....zbyt wiele małych cierpień widziałam w schronach. tu adopcje buldożków http://start5g.ovh.net/~adopcjeb/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=16 i tu http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=16870 a tu tak do poczytania http://www.stoppseudohodowcom.org/ I na koniec bardzo mądre zdanie Poza tym skala bezdomności zwierząt w Polsce jest tak wysoka, że niekontrolowana „produkcja” kolejnych jest naprawdę okrucieństwem. Buziak Edytowane 19 Stycznia 2012 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.01.2012 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Zosik, ustrzelilas te cuda na snajpera?? :) pilnowalas czy zamklas oczy?? haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.01.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Cholera, tyle się napisałam i wszystko szlag trafił wrrrrrrrrrrrr No to w skrócie :/ Moniś - pilnowałam to był mój pierwszy raz i musiałam zobaczyć jak to ustrojstwo działa i powiem tyle: DZIAŁA i to jak Fanty ustrzelone Alanko ja się nie gniewam, rozumiem Twoje zdanie, ja z tych ludzi, co prędzej zrobią krzywdę człowiekowi niż zwierzakowi. Filmów, programów, w którym pokazują cierpienia zwierząt nie oglądam bo wyję jak durna. Przejrzałam linki, niestety pieski z adopcji to niezbyt dobra opcja dla mojej rodziny. Potrzebuję psa, który będzie rósł razem z dziećmi, bawił się i spędzał czas z całą rodziną. Większość tamtych piesków jest po przejściach i potrzebuje spokoju bardziej niż szalejących dzieciaków. Poza tym, nie ukrywam, że zależy mi na bezpieczeństwie dzieci, więc wolę mieć pieska od szczeniaka i mieć wpływ na jego rozwój i usposobienie. Mam już książkę, którą poleciłaś u Amalfi i mam zamiar dokładnie przygotować się do wzięcia pieska pod swoje skrzydła. Całe życie miałam w domu psa i nie wyobrażam sobie własnego domu bez sierściucha, tym bardziej, że na wsi będzie miał idealne warunki do szaleństw kiedy tylko będzie miał ochotę, a nie tylko wtedy gdy wyjdę z nim na spacer. To tyle co napiszę, nie chcę rozwodzić się na temat wyższości kundelków nad rasowcami, bo to tak jak mówienie o wyższości beżów nad szarościami - każdy wybiera co bliższe jego sercu i tak ma być Może jeszcze tyle - przyjrzę się dokładnie miejscu i ludziom, od których kupię pieska. W razie czego (odpukać!) będę reagować! Jak mi teraz wetnie posta... to mnie coś trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 19.01.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 zosik cieszę się, ze Ty z tych samych ludzi co ja i cieszę się, że się nie gniewasz I Twoje argumenty też w jakiś sposób do mnie przemawiają aczkolwiek spodziewałam się ich Ja jeszcze bezdzietna więc całą uwagę przelewam na zwierzęta A książkę jak już mówiłam polecam gorąco, zobaczysz, ze będziesz zaskoczona Całuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.01.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 zosik I Twoje argumenty też w jakiś sposób do mnie przemawiają aczkolwiek spodziewałam się ich Ja jeszcze bezdzietna więc całą uwagę przelewam na zwierzęta No tak to jest, zależy z której strony jesteś to i spojrzenie inne. Każda z nas ma ciut inną sytuację. Jak zauważyłaś dla mnie ważne jest zarówno dobro psa jak i dzieci, więc nieco inne opcje muszę rozważyć Będę czytać dzielnie - i niech mi później kto podskoczy! Zdrowia dla sierściuchów HOWK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 19.01.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ale w sumie najważniejszego nie powiedziałam - szacunek za to, ze chcesz wychowywać maluchy z psem!!!!!!!!!!!!!!!!! Cmokas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.01.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Nie brałam innej opcji pod uwagę Od zawsze to wiedziałam, pies w domu musi być i koniec, kropka! Niech się trole małe uczą szacunku i miłości do zwierząt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.01.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dokladnie, dziecko musi sie nauczyc ze zwierzakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.01.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Kupiłam dla Zuzki, no nie mogłam go zostawić w sklepie tak na mnie patrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.01.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 dla Zuzi? Nie......dla siebie kupilas za ten wzrok. Sliczny jest. Oby przezyl najazd psa Moj nic nie gryzl - na szczescie, ciekawe jak Ty trafisz z psina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.01.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No i się wydało Psina dostanie gryzaki i kości, i niech się wyżywa A od królika WARA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 20.01.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 ...słodki ten króliczek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.01.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 a wiesz ze z malymi psami to jak z dzieckiem?:) Ty mu - nie wkladaj palca do kontaktu a ono i tak wsadzi. Dasz psu kosci, a on uzna ze Twoje nowe skorzane wloskie buciki sa lepsze, Ty mu pluszaka a on uzna ze Twoj kroliczek ma lepsze uszy do tarmoszenia haha...Nasz pierwszy pies tutaj to byl wilczor. Nie pogardzil ksiazkami, regalem ani drewnianym pietrowym lozkiem dzieci - odgryzl drabinke, tak mu smakowala Maniek nic nie gryzl oprocz swoich zabawek, na szczescie, za to lubil na wizycie u znajomych w swieta obsikac ich zywa choinke w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.01.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Hahaha dobry agent z Twojego Mańka Prawdziwy facet, obsikuje drzewo, zaznacza teren Co mogę powiedzieć Co ma być to będzie - ewentualnie zęby powybijam ŻARCIK ŻARCIK :D A buty kupuję max za 50 zł, więc tragedii nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 22.01.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Zosik...nie mogłam się oprzeć... - zobacz co potrafią snajpery:) v...3 (33) 127,52 zł nie 22 sty 2012 20:39:59 J...k (47) 125,02 zł nie 22 sty 2012 20:39:56M...3 (33) 116,00 zł nie 22 sty 2012 20:39:34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts