Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja poddasza na NASZ DOM

zosik

Recommended Posts

Już się biorę za przeglądanie :)

Mam!

LAMPA WISZĄCA KLASYCZNA 5XE14/40W 51CM ŚREDNICA

i 255 zł!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D mioooodzio :D No to wygląda na to, że mam lampy do przedpokoju :wave:

Ona się nazywa MASSIVE Fermini - tylko pod tą nazwą jest po 362 zł ;)

Edytowane przez zosik

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zosik a co mąż na lampę?

A ta farba akrylowa to może być zwykła nie jakas specjalna artystyczna. Ja kupowałam zwykłą w budowlanym. No i nie wiem czy wiesz najlepiej potem wszystko polakierować lakierem akrylowym. Po jednej warstwie najlepiej drobnym papierem ściernym przetrzeć i potem kolejna warstwa lakieru, przetarcie i znów lakier.

A nie wiem, nie wiem, dzięki za info :) Jestem zielona w tej kwestii i wszelkie rady są mile widziane :D

A co M. na lampę? Nie podoba mu się, ale chyba w kwestii przedpokoju mu to najzwyczajniej wisi :) mam więc drogę wolną :D:D:D

Aaaa! Z dobrych wieści: Teściu zrobi mi lampę do salonu!!!!!!! :lol2: Elektryk, więc wie co i jak. I będę miała moje żarówki na kablach za mniej niż 509 zł :D:D:D

Nie zrobiłam foty pojemniczka na herbatę od teściowej - ale ładne, podobne do tych co wkleiłam :)

ZOSIK zanim napisałam, najpierw przeczytałam - oba dzienniki, aby mieć obraz na całość. Gratuluję i trochę współczuję;) A przede wszystkim pałam sympatią za lubuskie, bo ja też stąd:wave::wave: Edytowane przez mother24
Boże, jakie ja błędy robię

Pszczółka - jakie mu się podobają? hmmm wiesz, że nie wiem :D Nowoczesne bardziej to na bank, ale nie aż tak jak żarówki na kablu ;) Kobyły do kuchni też mu się podobają, ale w srebrze. No trudno - nie można mieć wszystkiego :)

O ślub nawet nie pytaj - durnych snów ciąg dalszy, że fotograf nie przyjechał, że DJ'owi pomyliła się piosenka na 1 taniec, że tną mu się pozostałe :) itp. pierdoły. Wszystko już kupione i myślę dopięte na ostatni guzik :) Pozostaje czekać na dzień sądu :D W sumie tylko stresik, że tak przy wszystkich, przed ołtarzem, że dopóki nas śmierć nie rozłączy, że miłość, wierność, uczciwość małżeńską :) Resztą w ogóle się nie stresuję. M. pozostaje niewzruszony, zobaczymy jak będzie w sobotę :) Rodzina za to panikuje, że zmarznę w kościele, że w kozakach mam iść, że sweter pod futerko założyć ;) Może jeszcze kalesony... No pewnie zmarznę - trudno się mówi, raz biorę ślub i nie pójdę w śniegowcach i w swetrze :D

Mother witam gorrrrrrąco u siebie :) Miło, że chciało Ci się tyle nadrabiać.

No szkoda, że nie wyszło ze stodołą, ale może jeszcze kiedyś wygramy w lotka :D Ważne, żeby dzieci były zdrowe i dobrze się chowały razem :) Reszta przyjdzie z czasem, mam nadzieję.

Lubuskie jest boskie :D Zielono tu, jezior dużo a i miasta fajne :) Może i mniejszy wybór sklepów niż w Poznaniu, Krakowie czy Wa-wie, ale od czego jest internet :)

A moze byc o 10cm krotszy??:) Bo jest.

Lighthouse, Port Campbell

Masz:

http://reprodukcje.net.pl/pl/lighthouse-port-campbell-wga-08068.html

i drugi sklep:

http://www.dekoruj.pl/x_C_I__P_97046988__PZTA_03__skad_ceneo.html

a tu mozna znalezc reszte:

http://agatonstudio.pl/64-fototapety-czarno-biale?orderby=price&orderway=asc

http://dcngallery.pl/c/pl/8/2/1/0/long/fototapety.html

Mieszkanie fajne, ale musze Cie pobic :):):)...jeszcze mniejsze jest na Manhattanie, znam go juz jakis czas bo zrobilo furore kilka miesiecy temu

a dla tych co buduja wielkie chawiry i ciagle uwazaja ze mogli miec parenascie metrow wiecej...to u nas tutaj:

ps. lokomotywa wypadnieta przez okno - to jest w Paryzu, a stalo sie w 1895 roku. Zawiodly hamulce i maszynisci ktorzy chcieli nadrobic czas - kupowalam ta widokowke teraz jak bylismy w Paryzewie :) to bylo z ciekawostek tylko.

Edytowane przez mania1220

Osz Ty babolu!!! Dzięki Ci wielkie!!!! Pewnie, że może być ciut mniejszy!!!!!! Zjebiaszczy jest!! :lol2:

Resztę mam namierzoną, tylko tę latarnię kiedyś widziałam, zapisałam, ale bez źródła. Droższa co prawda od tamtych, ale wg mnie warta w 100%. Wpisze się idealnie w klimat przedpokoju, jak myślicie?

dekoruj%2520pl.jpg

Edytowane przez zosik