zosik 03.02.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) Już się biorę za przeglądanie Mam! LAMPA WISZĄCA KLASYCZNA 5XE14/40W 51CM ŚREDNICA i 255 zł!!!!!!!!!!!! :D:D:D mioooodzio No to wygląda na to, że mam lampy do przedpokoju Ona się nazywa MASSIVE Fermini - tylko pod tą nazwą jest po 362 zł Edytowane 4 Lutego 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 05.02.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Wklejam ku pamięci, może się przydać: http://www.cafeart.pl/20080122660/decoupage/Techniki_postarzania/Shabby_-_chic_krok_po_kroku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 05.02.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Zosik a co mąż na lampę? A ta farba akrylowa to może być zwykła nie jakas specjalna artystyczna. Ja kupowałam zwykłą w budowlanym. No i nie wiem czy wiesz najlepiej potem wszystko polakierować lakierem akrylowym. Po jednej warstwie najlepiej drobnym papierem ściernym przetrzeć i potem kolejna warstwa lakieru, przetarcie i znów lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 06.02.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 A nie wiem, nie wiem, dzięki za info Jestem zielona w tej kwestii i wszelkie rady są mile widziane A co M. na lampę? Nie podoba mu się, ale chyba w kwestii przedpokoju mu to najzwyczajniej wisi mam więc drogę wolną :D:D Aaaa! Z dobrych wieści: Teściu zrobi mi lampę do salonu!!!!!!! Elektryk, więc wie co i jak. I będę miała moje żarówki na kablach za mniej niż 509 zł :D:D Nie zrobiłam foty pojemniczka na herbatę od teściowej - ale ładne, podobne do tych co wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 06.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Wiedziałam że M się nie spodoba, czułam w kościach a wogóle jakieś się mu podobają A teścia masz zdolnego. Nie dość że taniej to jeszcze zrobi Ci tak jak będziesz chciała. A ak tam stres? Wszystko gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 06.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 (edytowane) ZOSIK zanim napisałam, najpierw przeczytałam - oba dzienniki, aby mieć obraz na całość. Gratuluję i trochę współczuję A przede wszystkim pałam sympatią za lubuskie, bo ja też stąd:wave: Edytowane 6 Lutego 2012 przez mother24 Boże, jakie ja błędy robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 06.02.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Pszczółka - jakie mu się podobają? hmmm wiesz, że nie wiem Nowoczesne bardziej to na bank, ale nie aż tak jak żarówki na kablu Kobyły do kuchni też mu się podobają, ale w srebrze. No trudno - nie można mieć wszystkiego O ślub nawet nie pytaj - durnych snów ciąg dalszy, że fotograf nie przyjechał, że DJ'owi pomyliła się piosenka na 1 taniec, że tną mu się pozostałe itp. pierdoły. Wszystko już kupione i myślę dopięte na ostatni guzik Pozostaje czekać na dzień sądu W sumie tylko stresik, że tak przy wszystkich, przed ołtarzem, że dopóki nas śmierć nie rozłączy, że miłość, wierność, uczciwość małżeńską Resztą w ogóle się nie stresuję. M. pozostaje niewzruszony, zobaczymy jak będzie w sobotę Rodzina za to panikuje, że zmarznę w kościele, że w kozakach mam iść, że sweter pod futerko założyć Może jeszcze kalesony... No pewnie zmarznę - trudno się mówi, raz biorę ślub i nie pójdę w śniegowcach i w swetrze Mother witam gorrrrrrąco u siebie Miło, że chciało Ci się tyle nadrabiać. No szkoda, że nie wyszło ze stodołą, ale może jeszcze kiedyś wygramy w lotka Ważne, żeby dzieci były zdrowe i dobrze się chowały razem Reszta przyjdzie z czasem, mam nadzieję. Lubuskie jest boskie Zielono tu, jezior dużo a i miasta fajne Może i mniejszy wybór sklepów niż w Poznaniu, Krakowie czy Wa-wie, ale od czego jest internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.02.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Pogoda rzeczywiście nie do pozazdroszczenia, no może nie pogoda a temperatura. Trzeba mieć nadzieję że w weekend nie będzie aż tak wielkiego mrozu. A w sumie w śniegowcach i swetrze było by oryginalnie i tak shabby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 07.02.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No shabby bardzo Już powiedziałam eMowi, że jak ja to i on w takich samych śniegowcach idzie Powiedział, że nie ma sprawy. Niestety nie znalazłam nic białego. Najwyraźniej tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.02.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 O wielkie buciory to ja pierwsza wymyslilam :):) Jak to moj M mowi - "i przysiegam ci milosc, wiernosc i pazernosc malzenska"........ (czyli kup to, kup tamto, chce to, chce tamto ha!). Czuj oczy na sobie w tym kosciele - my tam tez "bedziemy"......:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 07.02.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Hi hi Bądźcie Będzie mi lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 lekko Ci będzie jak już te słowa z siebie wyrzucisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 07.02.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Pewnie tak będzie Ale co tam, Wy przeżyłyście to i ja przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 07.02.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dziewczyny potrzebuję takiego plakatu, najlepiej w wymiarach 61x91,5 do przedpokoju, jakby się którejś coś rzuciło w oczy to pamiętajcie o mnie Mamy jeszcze inne opcje, ale nie ukrywam, że najlepszy byłby powyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 08.02.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dziewczyny - mało Wam miejsca w domu/mieszkaniu? To patrzcie na mistrza! http://www.youtube.com/watch?v=xJpGXn98UOM&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.02.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) A moze byc o 10cm krotszy?? Bo jest. Lighthouse, Port Campbell Masz: http://reprodukcje.net.pl/pl/lighthouse-port-campbell-wga-08068.html i drugi sklep: http://www.dekoruj.pl/x_C_I__P_97046988__PZTA_03__skad_ceneo.html a tu mozna znalezc reszte: http://agatonstudio.pl/64-fototapety-czarno-biale?orderby=price&orderway=asc http://dcngallery.pl/c/pl/8/2/1/0/long/fototapety.html Mieszkanie fajne, ale musze Cie pobic :)...jeszcze mniejsze jest na Manhattanie, znam go juz jakis czas bo zrobilo furore kilka miesiecy temu a dla tych co buduja wielkie chawiry i ciagle uwazaja ze mogli miec parenascie metrow wiecej...to u nas tutaj: ps. lokomotywa wypadnieta przez okno - to jest w Paryzu, a stalo sie w 1895 roku. Zawiodly hamulce i maszynisci ktorzy chcieli nadrobic czas - kupowalam ta widokowke teraz jak bylismy w Paryzewie to bylo z ciekawostek tylko. Edytowane 8 Lutego 2012 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 08.02.2012 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Osz Ty babolu!!! Dzięki Ci wielkie!!!! Pewnie, że może być ciut mniejszy!!!!!! Zjebiaszczy jest!! Resztę mam namierzoną, tylko tę latarnię kiedyś widziałam, zapisałam, ale bez źródła. Droższa co prawda od tamtych, ale wg mnie warta w 100%. Wpisze się idealnie w klimat przedpokoju, jak myślicie? Edytowane 8 Lutego 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.02.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 bardzo fajnie wyglada...ale moze mozna ramke gdzies indziej spasic tansza? Ikea?inny sklep? samemu zrobic?????Ramka jest latwa do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 08.02.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mieszkanie mniejsze - fakt, ale bardziej zagracone, tamto zrobione z lepszym pomysłem, no i za większą kasę - to fakt. Ale domek mnie rozbroił :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deQu 08.02.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 latarnia rewelacyjna i w niejeden przedpokoj idealnie sie wpasuje, a tak swoją droga domek rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts