zosik 16.02.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Troszkę dzisiaj popracowałam, oto efekty: Niedopracowane w szczegółach ale jest ogólne wyobrażenie przedpokoju Lustro nie będzie takie błyszczące, ale kolorystycznie takie coś. Myślę jeszcze żeby koło lustra wcisnąć jakąś małą konsolkę, albo wyższy "taborecik", albo coś na ziemi postawię, bo łyso tam. Na prawo od lustra będą się otwierały przesuwne drzwi na schody, więc nie powieszę ani nie postawię tam nic wielkiego. Co myślicie? Takie drzwi tam będą na szynie, tyle że nie ten kolor ofkorz A tak by wyglądało bez zmiany drzwi, wg mnie za ciemno. Edytowane 16 Lutego 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.02.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Zdecydowanie z białymi ładnie . Może jak zobaczy teściowa takie pozytywne zmiany to nie padnie na zawał . Jak patrzę na takie wizualki jak Twoje to co raz bardziej przemawia do mnie pomysł przemalowani drugiego przedpokoju . Zosik a nie zechciałabyś mi zrobić takiej na moim przedpokoju ... ja nie mam teraz czasu , a Tobie to wychodzi rewelacyjnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.02.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Zosik a nie masz tam za nisko do takich pięknych wiszących lamp? Bo u mnie na górze takie chyba się nie zmieszczą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.02.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Białe drzwi napewno, ale nie podoba mi się ich kształt, zbyt nowoczesne to pozostałych elementów jak dla mnie. Ale te drzwi to chyba zastane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 17.02.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 zgadam się że z białymi ładniej ale jakoś ten model drzwi i biały kolor nie przekonuje mnie:( chyba właśnie są za nowoczesne;) i te przesuwane drzwi tez mi się gryzą z tymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.02.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 No wiem, że białe górą Teście już wiedzą, nie padli ale zbyt szczęśliwi też nie byli, ale co się im dziwić. Nie ma sprawy Kubelko Wyślij mi tylko zdjęcie, kolory jakie chcesz, napisz co i jak jeśli taka potrzeba i po niedzieli się pobawię Wrzucę Ci mojego maila na skrzynkę. A co do lamp - tez o tym myślałam, tam jest 255 tylko, lampa ma 90 cm z łańcuchem. Myślę, żeby go skrócić maksymalnie, żeby dobrze wyglądał. Przetrzepię jeszcze jego wymiary i będąc na miejscu zobaczę na jakiej wysokości będą wisiały. Pszczółka tylko drzwi łazienkowe mają taki wzór, pozostałe wyglądają jak fiordy, więc będzie dobrze Nie bawiłam się już w ich załamania, bo do rana bym nie skończyła, bo ciemne i guzik widać na zdjęciach Drzwi są drewniane i mają niecałe 4 lata, więc zostają - tylko zmienimy kolor Tu widać je dokładniej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.02.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Zosik ja mówię o tych drzwiach ze szkłem. Te łazienkowe jak najbardziej pasują mi do koncepcji A wkleje Ci coś http://cdn.decorpad.com/photos/2012/02/09/e1229404e2ba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 17.02.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Z białymi drzwiami zdecydowanie lepiej I drzwi na schody też super.Łazienkowe zawsze będziesz mogła wymienić jak Ci nie przypasują.Kiedyś widziałam na allegro używane drewniane a'la fiordy(takie jak masz pozostałe) Zosik te wizualki robisz w Home3D?Jak tam wrzucasz swoje dodatki?Ja próbowałam sobie zrobić wizualkę łazienki,ale za chiny nie wiem jak tam zrobić skośny dach i wrzucić "swoje"mebelki :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 17.02.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 zosik mi się zestawienie kolorystyczne bardzo podoba...może dlatego, ze sama mam taki przedpokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.02.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Zosik ja mówię o tych drzwiach ze szkłem. Te łazienkowe jak najbardziej pasują mi do koncepcji Pszczółko te ze szkłem są właśnie łazienkowe, pozostałe 4 sztuki są normalne. A co do koloru to one nie mają byc czysto białe, M. chce przecierane, żeby słoje było widac. Zobaczymy co nam wyjdzie A te też świetne! Gosiu te przesuwane mają miec ten sam kolor co pozostałe - przecierane białe, biało-szare. Nie wiem co nam wyjdzie Będzie spontan Wiem, że każde z innej parafii, ale jak wyliczyliśmy koszt szklanych drzwi i ścianki to słabo nam się zrobiło Ścianki z regipsu nie zrobimy, bo za mało miejsca na stelaż. Póki co więc zostajemy przy tej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.02.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Zosik te wizualki robisz w Home3D?Jak tam wrzucasz swoje dodatki?Ja próbowałam sobie zrobić wizualkę łazienki,ale za chiny nie wiem jak tam zrobić skośny dach i wrzucić "swoje"mebelki :bash: Te w Paint'cie robiłam. Wrzuciłam zdjęcie przedpokoju, "przemalowałam" ściany, powklejałam dodatki i wyszło takie coś A co do SH i skośnych ścian to nie pytaj Nie mam pojęcia jak to zrobic. Tzn. zrobiłam skosy, ale juz nie mam pojęcia jak wstawic w nie okna... A meble wyszukiwałam podobne do moich w magazynie 3D w googlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.02.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 zosik mi się zestawienie kolorystyczne bardzo podoba...może dlatego, ze sama mam taki przedpokój No i nie pochwali się małpa swoimi cudami! Nu nu nu! Szybko mi tu proszę zapodac zdjęcia z Twojego przedpokoju Może coś podpatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 biale a ogolnie bardzo fajnie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.02.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Mam coś dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.02.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.02.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.02.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.02.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 20.02.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 ależ śliczna z CIebie kobitka ...(dlaczego byłam przekonana, że jesteś brunetką ??? ) a drzwi na prowadnicach to me marzenie spiżarkowe ...cudnie będzie (tylko lampy nie w mym guście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 20.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 wooooooooowwww:jawdrop: ślicznie:) czyśbym była pierwszą ogladającą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts