Czejena 21.02.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Pięknie wyglądałaś w dniu ślubu...W ogóle piękna z Ciebie kobitka A jaki Ty masz kolor oczu?Wydają się bardzo ciemne...Zabawa widać była na 102 A te 25zl to za poszewki czy całe poduchy?Tak czy siak okazja Acha,takie prowadnice do drzwi przesuwnych można też dostać w sklepach meblowych,tylko nie wiem czy takie masywne.(Kilka lat temu robili mi na zamówienie drzwi przesuwne w zwykłym meblowym,ale cały ten system dziadowy z listwą maskującą)Masywne to szybciej chyba u kowala lub w metaloplastyce...? Edytowane 21 Lutego 2012 przez Czejena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.02.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dzięki Ci miła kobieto Oczy mam szaro-niebieskie, zależy w jakim świetle, ale na zdjęciach wychodzą ciemne, a Marcina zazwyczaj jak wampirze, a też ma niebieskie Nie wiem od czego to zależy. Zabawa się zaczęła jak młody poszedł spać Poduszki z wkładem takie tanie Choć i za same poszewki tyle bym dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 21.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja mam leciec po poduchy. Chcesz do rozwodu doprowadzić Moja mam zwykłe zielone mi w jysku kupiła i tak mi jęczał że schowałam do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 21.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A to prawda, że miło zobaczyć z kim się ma do czynienia w pełni się zgadzam, wczoraj właśnie na jedny wątku też się wymienialiśmy fotami To wrzuć choć zdjęcie ścian i napisz co to za farba, bo ja się motam między duluxem - szarość granitu, a magnatem - grafitowy marmur. A może wpadnie mi w oko coś lepszego proszę bardzo, ale farba to Luxens Nordyckie Mgły - produkt z Leroy Merlin http://img109.imageshack.us/img109/5807/img0982z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.02.2012 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 zes zie rozpedzila z poduchami, ale super sa a cena powala!A kiedy przeprowadzke planujecie? Przed remontem, czy bedziecie w trakcie mieszkania remontowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.02.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ja mam leciec po poduchy. Chcesz do rozwodu doprowadzić Moja mam zwykłe zielone mi w jysku kupiła i tak mi jęczał że schowałam do łóżka To co on taki antypoduszkowy? Mojemu podobają się te. Teraz w narożniku mamy poduchy i nawet w kwiaty! Bo cały jest jednolity szary i te poduchy w czarno szare kwiaty sam wybrał Swoją drogą będzie je trzeba wymienić na jednolite, bo te o kwiaty to już za dużo będzie na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.02.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Nie lubi poduch. Ile o nie kłótni było. Ze po co, że się przewalają tylko, że dziecko je brudzi itp Wyjęłam jedną ostatnio i na te przezroczyste krzesło położyłam i już było po co wyjęłaś poduszkę. Ot taki typ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.02.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 w pełni się zgadzam, wczoraj właśnie na jedny wątku też się wymienialiśmy fotami Mów gdzie! Polecę popodglądać proszę bardzo, ale farba to Luxens Nordyckie Mgły - produkt z Leroy Merlin No śliczna ta farba! I nie widać żeby wpadała w jakiś odcień fioletu czy błękitu. Zapisałam zdjęcie z opisem do inspiracji Bo taki kolor widziałabym w pokoju młodego, bo te z duluxa i magnata są za ciemne do niego, a dotyk mgły z dekorala? bodajże wpada w fiolet. Jednak szarości z bielą to zawsze dobry zestaw Zadowolona z niej jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.02.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 zes zie rozpedzila z poduchami, ale super sa a cena powala! A kiedy przeprowadzke planujecie? Przed remontem, czy bedziecie w trakcie mieszkania remontowac? Na żywo równie piękne Będą na ławeczkę jak znalazł Przeprowadzka chyba na początku maja. Teście już zaczęli ogarniać letnią kuchnię, bo tam wyniosą wszystkie szafy i ciuchy robocze, wszystkie pierdoły. Jak już powynoszą to biorą się za swoją sypialnię na dole, łazienkę od zera muszą zrobić, bo w tej co jest teraz na dole przy kuchni ma być spiżarka. Tylko mamy mały problem, wiadomo, kasa... Chcieliśmy wziąć mały kredyt, z 50 tys. bo nie mamy nic odłożonego a z jednej pensji nie zrobimy wszystkiego, bo niestety kuchnia i podłogi to największy wydatek. I z pensji nie zrobimy. Była opcja: bierzemy kredyt, wynajmujemy kawalerkę i już. Ale zaczęliśmy liczyć... Za paliwo na dojazdy do pracy będziemy płacić o wieeeeeele więcej niż w tej chwili. A opłaty też będą większe niż teraz mamy, to węgiel, to drzewo, śmieci itd. I najzwyczajniej w świecie braknie nam kasy. A jeszcze 2 dziecko, zawsze coś wyskoczy, a o wakacjach będziemy mogli zapomnieć... I jest opcja - sprzedajemy kawalerkę, wystarczy na remont, i kupno nowszego samochodu, który mniej pali, a może i na 2 mały dla mnie. I wchodzimy w życie bez jakiegokolwiek długu. Bo kawalerka jeśli w ogóle, to będzie nam potrzebna dopiero za jakieś 18 lat, a blok stary... Na wartości raczej nie zyska skoro dookoła masa nowych bloków. Za te 18 lat możemy kupić nowe mieszkanie jeśli będzie potrzebne. Wtedy będzie nas na nie stać, oboje będziemy pracować. Rozumiecie mnie dziewczyny? Wiem, że nieruchomości nie powinno się sprzedawać, raczej wynajmować, ale z wynajmu nie pokryjemy raty kredytu. A i nie wiadomo na jakich najemców się trafi... I jesteśmy w kropce, bo kasa potrzebna na już a ze sprzedażą nawet tak szybko nam nie pójdzie, no chyba że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.02.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Hihihi no i nic nie poradzisz A u młodej w pokoju nie możesz się wyżyć poduszkowo? M. nie lubi mebli z dekorami, koronami itp. ale u młodej w pokoju zezwolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.02.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Narazie to ja nie mam pokoju małej A jak już będzie dom to napewno coś będzie. A z kredytem no cóż czasem trzeba wziąć. Choć w waszej sytuacji nie wiem czy właśnie nie lepiej sprzedać mieszkanie. Może zróbcie symulację kredytu, zobaczycie ile odsetek wam wyliczą. Teściowie pewnie nie mogą za bardzo pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.02.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 I jak już będzie to tam się wyżyjesz twórczo :D:D Mamy symulację, odsetki prawie takie jak kwota kredytu ;/ mimo że tylko na 7 lat. Teście pomagają cały czas, teraz też dorzucą nam 10 tys. ale nie wyobrażam sobie życia przez kilka lat na własnej kuchni a na ich garnuszku. Ok, mogę wrócić do pracy od nowego roku, ale co? Młody z teściową, młodą zawiozę do mamy, ale też paliwo dochodzi, 2 samochód wtedy obowiązkowo, opłaty, paliwo. I wyjdziemy na zero. Chyba naprawdę tylko opcja sprzedaży nas ratuje, bo kredyt to przez te kilka lat jak gwóźdź do trumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.02.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 O nie w takiej sytuacji to ja bym mieszkanie sprzedawała. To przecież złodziejskie odsetki. Bez sensu płacić tyle bankom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.02.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 no dokładnie, aż nam się słabo zrobiło ponad 90 tys do spłaty, pogięło ich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 22.02.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No śliczna ta farba! I nie widać żeby wpadała w jakiś odcień fioletu czy błękitu. Zapisałam zdjęcie z opisem do inspiracji Bo taki kolor widziałabym w pokoju młodego, bo te z duluxa i magnata są za ciemne do niego, a dotyk mgły z dekorala? bodajże wpada w fiolet. Jednak szarości z bielą to zawsze dobry zestaw Zadowolona z niej jesteś? zosik jestem bardzo zadowolona - jest szara szara, żadnego fioletu, niebieskiego itp. Do dużego pokoju kupiliśmy szarego Fluggera i wyszedł ewidentnie fioletowy, nijak nie chciał być szary... i dobrze się ją użytkuje, ile razy ją pochlapałam to nie zliczę ale wyschła i śladu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.02.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Doooooobrze, bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.02.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 najlepiej nie miec zadnych dlugow, szczegolnie jak sie jest mloda rodzinka na dorobku jak Wy...ale niestety nie da sie czasami. Masz trudny orzech do zgryzienia i chyba musicie siasc z cala rodzina - jedna i druga i to przedyskutowac. kazdy ma inne potrzeby na przyszlosc wiec nam ciezko Ci bedzie doradzic. Bo i fajnie miec jedno mieszkanie na przyszlosc ale i fajnie nie miec dlugow tak duzych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.02.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Tu chyba nie bardzo jest o czym dyskutować... Trzeba pisać ogłoszenie jak najprędzej i modlić się o szybkie znalezienie kupca. W sumie, mieszkanie po kapitalnym remoncie, więc nie powinno być z tym problemu... A jak się uda to nie będziemy mieć ŻADNYCH długów, ani grosika zaległości... Idylla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.02.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 no ja w takiej sytuacji gdzie masz wielkie mieszkanie u tesciow i potencjalne przerobienie kiedys stodoly na wielka rezydencje - tez bym sie pozbyla mieszkania i cieszyla ze mam kase na remont i zero dlugow i spokojnie wychowala dwoje dzieci Ale jak mowie, kazdy ma inne plany wiec sama musisz zadecydowac . A widze juz podjelas decyzje Kocham tez ich nie miec........jeszcze nam zostal rok na samochodzie a potem free......i z gorki remont. Mamy duza splate niestety. I tylko M pracuje jak wiesz wiec doskonale wiem o czym mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 23.02.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Pobawiłam się dzisiaj z pokojem młodej, co bym w nim widziała itp. Nie będzie on tak wyglądał od razu, no bo przez jakiś czas będzie to też nasza sypialnia, więc znajdziemy jakiś złoty środek, ale do tego będę zmierzała Co myślicie? Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts