Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja poddasza na NASZ DOM

zosik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A widzicie kobiety - ja tego nie mam :D chyba czas najwyższy włączyc :)

Pszczółka znam znam, dawno nie przeglądałam i chyba dobrze bo aż mnie trzęsie z niemocy finansowej... Kup ktoś nasze mieszkanie, proszę... to kupię kosz na bieliznę i latarenek kilka i pojemniczki na kawę itp. i jeszcze szafeczkę na klucze i wieszaczek i lampy i abażury i narzuty na łóżko i ściereczki :bash::bash::bash::cry::cry::cry: i jeszcze milion innych przydasiów :( Tylko miec pieniążka... ehh

A widzisz Moniś - nie możesz znikac ;)

bella znana :)

tez tam buszowalam swegom czasu.

A dzis trafilam na takie jeszcze, moze nie znacie, bo ja pierwszy raz je widzialam

http://www.camomille.pl/

http://www.artillo.pl/c/dla-domu,207.html

No ja niestety Twojego nie kupie mieszkania, nademna widmo tesciowej mieszkania wisi :( pamietacie sprawe...eh...minelo pol roku, nadal nic nie zalatwila :) jak ja kocham nieodpowiedzialnych ludzi :):)

Tej 2 nie znałam, ale jakoś nie mój klimat. Pierwsza już kiedyś rzuciła mi się w oczy... też masa pięknych przydasiów. Trzeba pozapisywać wszystkie strony, może kiedyś przyjdzie czas na zakupy na nich :)

Moniś, ludzie nie mają wyobraźni. Ostatnio przyjaciółka dowiedziała się, że jej mama od dobrych kilku lat nie płaciła czynszu... dług narósł, że nie są w stanie go spłacić, same odsetki ich zjedzą. A nic nie powiedziała, bo nie chciała martwić dzieci, a myślała, że najwyżej wygonią ją na mniejsze mieszkanie... Przyjaciółka dowiedziała się dopiero jak komornik chciał siąść na jej ziemię. Znaleźli wyjście z sytuacji - oddać mieszkanie na poczet długu i iść na wynajem. Idealnie...

A z innej beczki teraz. Pamiętacie moje marzenie w postaci pantonów do jadalni, nie? No to się teraz zastanawiam czy nie wybrać innych. No bo jak się mają pantony do przedpokoju?? Nijak! Ewentualnie pasują do kuchni i na tym się kończy. Cała reszta będzie w klimacie vintage/shabby. Tzn. elementy, bo baza powinna być neutralna.

I tak znalazłam takie, ikea oczywiście, 199,99 zł, zawsze 70 zł taniej :D A będzie mi pasiło do klimatu. Co Wy na to?

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ingolf-krzeso__58982_PE164584_S4.jpg