samaola 27.02.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Tez myślałam, żeby z palet zrobić niski stół do kawy, na kółkach. Widziałam to to i wyglądało super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 27.02.2012 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Też bym się na taki pisała, ale M. wybrzydza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samaola 27.02.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Mój pewnie też by wybrzydzał gdyby o tym wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.02.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 No to ciąg dalszy szaleństw!! Kolejne gadżety do przedpokoju, pokoju młodej czy łazienki zakupione Niech mnie ktoś zatrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samaola 28.02.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 śliczne, to też mój klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 28.02.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Znowu wspaniałe łupy... Kurczę cieszę się na ten Twój remont jakby to było moje... (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.02.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Samaola dawaj dawaj z tym remontem! Jeszcze może zdążę coś podpatrzeć Czejenko tak już chyba poddaszowce mają bo te skośne ściany wyglądają wszędzie tak samo Też nie mogę się doczekać Waszych postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 28.02.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Nie no ten misiek to mój faworyt Zdradź ile takie cudo kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.02.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Mnie też rozłożył na łopatki i nie mogłam nie kupić 19 zł, są jeszcze inne http://allegro.pl/zawieszka-mis-jasny-z-blekitnym-sercem-vintage-i2119495175.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 29.02.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Zosik przenieśli Cie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 29.02.2012 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Nooo, sama niedawno zauważyłam - dziady paskudne noo teraz to już mnie nikt nie znajdzie hihihi, zostaną starzy znajomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 29.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Nawet nie zauważyłam hihi :D Dobrze, że subskrypcja działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 01.03.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja też nie zauważyłam, bo mam subskrypcję... i nawet gdyby przenieśli Cie na Marsa to link mnie tam zaprowadzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 01.03.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 jednym słowem Zosik nie pozbędziesz się nas choćby nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.03.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ja tez mam subskrycje to sie nie zgubisz Kurna, nie bylo mnie 3 dni a Ty taaaakiiieee zakupy porobilas! super to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 01.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Zosik a znasz ten sklep http://www.bellemaison.pl/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.03.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A widzicie kobiety - ja tego nie mam chyba czas najwyższy włączyc Pszczółka znam znam, dawno nie przeglądałam i chyba dobrze bo aż mnie trzęsie z niemocy finansowej... Kup ktoś nasze mieszkanie, proszę... to kupię kosz na bieliznę i latarenek kilka i pojemniczki na kawę itp. i jeszcze szafeczkę na klucze i wieszaczek i lampy i abażury i narzuty na łóżko i ściereczki :bash::cry: i jeszcze milion innych przydasiów Tylko miec pieniążka... ehh A widzisz Moniś - nie możesz znikac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.03.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 bella znana tez tam buszowalam swegom czasu. A dzis trafilam na takie jeszcze, moze nie znacie, bo ja pierwszy raz je widzialam http://www.camomille.pl/ http://www.artillo.pl/c/dla-domu,207.html No ja niestety Twojego nie kupie mieszkania, nademna widmo tesciowej mieszkania wisi pamietacie sprawe...eh...minelo pol roku, nadal nic nie zalatwila jak ja kocham nieodpowiedzialnych ludzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 04.03.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Tej 2 nie znałam, ale jakoś nie mój klimat. Pierwsza już kiedyś rzuciła mi się w oczy... też masa pięknych przydasiów. Trzeba pozapisywać wszystkie strony, może kiedyś przyjdzie czas na zakupy na nich Moniś, ludzie nie mają wyobraźni. Ostatnio przyjaciółka dowiedziała się, że jej mama od dobrych kilku lat nie płaciła czynszu... dług narósł, że nie są w stanie go spłacić, same odsetki ich zjedzą. A nic nie powiedziała, bo nie chciała martwić dzieci, a myślała, że najwyżej wygonią ją na mniejsze mieszkanie... Przyjaciółka dowiedziała się dopiero jak komornik chciał siąść na jej ziemię. Znaleźli wyjście z sytuacji - oddać mieszkanie na poczet długu i iść na wynajem. Idealnie... A z innej beczki teraz. Pamiętacie moje marzenie w postaci pantonów do jadalni, nie? No to się teraz zastanawiam czy nie wybrać innych. No bo jak się mają pantony do przedpokoju?? Nijak! Ewentualnie pasują do kuchni i na tym się kończy. Cała reszta będzie w klimacie vintage/shabby. Tzn. elementy, bo baza powinna być neutralna. I tak znalazłam takie, ikea oczywiście, 199,99 zł, zawsze 70 zł taniej A będzie mi pasiło do klimatu. Co Wy na to? http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ingolf-krzeso__58982_PE164584_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 04.03.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Maniu a powiedz mi jak się Twoje krzesełko sprawuje? bo eamsy też nam się podobają, ale mają ten sami minus co pantony - plastik. Drewno odmaluję jak coś się zedrze, porysuje. A te? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts