kubel30 13.10.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 To jeszcze salon poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 13.10.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dzięki niemodna :)Wiesz, może i tak, może już bez poddasza, sam dół chociaż... wyjdzie w praniu Kubelku salon będzie po weekendzie, bo nie mam zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 13.10.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nie,no-full wypas Rzeczywiście tylko rozjaśnić wnętrza + "Twoje" dodatki....Najważniejsze,żebyście się Wy tam czuli dobrze i "jak w domu". Jakim cudem Twoje poddasze jest ciut większe od mojego,a macie tam tyle dużych pokoi ?:???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 13.10.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Taki też jest plan Czejenko A no tak wyszło jak podzielili U Ciebie tak się nie da? Bo to jeszcze kwestia układu belek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 13.10.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Teraz to jest dla mnie niespodzianka... Zosik - wiedziałam, że jest poddasze, ale nie wiedziałam, że to poddasze jest zamieszkałe serio - sądziłam, że jest takie, jak np, u mnie. Dziewczyno! nie pakuj się w żadne kredyty jeśli nie musisz. A z tego, co widzę, to nie musisz. To, co musiałabyś oddać bankowi w ramach procentów lepiej włóż w to poddasze - po prostu, urządź się po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 13.10.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Jakoś to będzie dziewczyny A słuchajcie, myślimy o osobnym wejściu, bo są 2, jedno (od frontu) pod naszą łazienką a drugie (od podwórka) pod małą garderobą. Schody "idą" w kierunku tego od podwórka, ale żeby nie wchodzić sobie w drogę nasze musiałoby być to od frontu. Trzeba więc zmienić bieg schodów. Orientujecie się czy to możliwe? Pewnie tak, ale jak to zrobić? Zaznaczę jeszcze, że pod schodami jest wejście do piwnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 13.10.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) Pocudowałam z rzutem, żeby było wiadomo o co mi chodzi: Czerwone linie to zaznaczone pomieszczenia na dole, te grubsze czerwone to drzwi. Czerwona strzałka pokazuje bieg schodów na chwilę obecną. Zielona - jakby miało być. No i między zielonym obszarem a frontem nasz hol. Drzwi do pokoju po lewej (przyszłej sypialni teściów) i po prawej (do salonu) trzebaby zamurować. http://img835.imageshack.us/img835/5049/64944747.jpg Mam nadzieję, że rozumiecie mój pokrętny rysunek Edytowane 13 Października 2011 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.10.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 napewno sie da obrocic schody - zakladajac ze masz wystarczajaco miejsca na nie bo jest to zejscie do piwnicy, ale zawsze cos mozna wykombinowac. Wez no pstryknij foto jak pojedziesz tych schodow i powiedz ile ma szerokosci i dlugosci ten korytarzyk i z czym sie pokrywa dokladnie na gorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 ja myslalam ze zima idzie a tu jakas sahara...............co nic nie komponujesz hmmm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.10.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Jestem, jestem, ale młody chyrla, jeść nie chce... czyli zapalenie oskrzeli w pełni we wtorek do kontroli. Komponuję, komponuję, i coś niecoś już mogę Wam pokazać. A z czym się pokrywa na górze? No właśnie dlatego poprowadziłam linie na rzucie poddasza, żeby było widać. Korytarz na dole jest na powierzchni małej garderoby, korytarza i łazienki na górze Tylko jest mały myk... w połowie dolnego korytarza (w miejscu szczytu schodów) przez całą długość domu idzie ściana nośna. Widać ją na rzucie, ta czerwona krecha. W korytarzyku jest na pół jego szerokości. Tworzy się taka wnęka pod schodami. Więc pewnie, żeby zrobić schody musiałabym je przenieść na 2 stronę tej ściany. Niby bez problemu, ale wtedy korytarzyk na górze ucierpi... Wiem, nie potrafię tłumaczyć, spróbuję to narysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.10.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No OK nie narysuję, jak się młode wykuruję to zrobię zdjęcia schodów od dołu i korytarza. A teraz coś Wam pokaże: http://www.imichalak.pl/historia/img/krosno.jpg Mamy takie coś, w częściach oczywiście i te przednią ramę, bez kół - sztuk 2 Jedna stoi za komodą na stryszku. http://img97.imageshack.us/img97/8811/img1358uu.jpg Są za wielkie, żeby znieść je na dół, więc obie są nasze I teraz tak, chcę z jednej zrobić tablicę na rysunki, obrazki młodego, podbić tylko od tyłu korek i powiesić na ścianie A drugą powiesić w salonie na ceglanej ścianie, a w środku zawiesić zdjęcia w ramkach. Co Wy na to? A może inne pomysły? Zagłowia łóżka nie zrobię, bo łóżko już jest, a nie będę robić nowego, bo później nie wstawię go na antresolę. Na antresoli będzie materac na paletach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 http://img638.imageshack.us/img638/1645/sdc10923r.jpg Te drzwi też chcę wykorzystać jako przejście między pokojami dzieci. One będą obok siebie, ale myślę, że takie małe, magiczne przejście będzie fajne. A jak wyrosną i brat mogący się przedrzeć do pokoju to będzie najgorsze zło - regipsami się zabuduje. Tym bardziej, że teraz tam nie ma ścianki, bo jest wnęka na biurko z kompem, więc już nie trzeba dziury ryć. Tylko 2 ścianki się usunie, które i tak są do usunięcia. Co Wy na to kochane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 i jedno i drugie piiiknyyy pomysl bedziesz to malowac czy naturalne drzewo zostawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 18.10.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Krosno zostawię takie jakie jest, drzwi pomaluję na biało, tak jak Kubelka swoje okiennice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 18.10.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A ja proponuję zacząć tkać. Może to być świetna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 18.10.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witam Cię Wimech Obawiam się że wiedzy i talentu brak na takie sprawy A i miejsca brak na trzymanie takiego kabana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.10.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 18.10.2011 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 no i Kubelka uhahana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.10.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Bo widzisz stanęłaś mi przed oczami jak siedzisz przed tym ustrojstwem z dużym brzuszkiem i przeplatasz te niteczki czy jak to tam idzie:lol2: ... przesadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 18.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 "U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki…" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts