Pasiata 26.03.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Zosik wczoraj miałam napisać że mam wrażenie jakbym cię dobrze znała a ty mi piszesz "moja pokrewna duszo" coś w tym jest,u mnie też wieczny brak kasy ale na przydasie zawsze coś się znajdzie a jak już bida totalna to wypuszczamy się z koleżanką na sklepy po 5 złoty czasem można znależć coś fajnego.A z tym okapem to śmieszna sprawa bo ja mam ale od 4 lat nie podłączony ha ha ha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 26.03.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A widzisz a w sklepy po 5 zł i nawet takie po 2,90 to ja wierzę bardzo też czasem coś fajnego wyszperam Dlatego też pewnie pepco lubimy, bo tam też drogo nie jest Hahahahh znaczy nie potrzebny, tak jak u nas ale dziura jest, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 27.03.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Dziś zakupiłam sobie na targu 3 stokrotki na balkon żeby trochę winsny wprowadzć póżnij wybieram się urwać troche gałązek z listkami a nich zawiąże wstążeczki podpatrzyłam od jednej forumki bo zawsze jajka wieszałam i zrobi się fajny wiosenny klimacik .Jestem totalnie spłukana więc musze kombinowć jakiegoś zajca to już w przyszłym miesiącu sobie zakupię co prawda jednego jużmam i on nawet ma koleżankę owieczkę ale coś nowego mi się chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 27.03.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 No a ja mojemu dzisiaj kumpla dokupiłam, już nie siedzi sam siedzą 2 kitajce Gałązki z jajkami to b. fajna sprawa, teściowa ma małą brzozę w salonie z jajcami i sizalem, ja tu nie mam miejsca na takie śliczności, a na stole nie postawię, bo młody mi zciągnie, ale jak już będziemy na poddaszu to będzie można poszaleć Ma też gałązki z jabłonki i fajnie zaczyna kwiatki wypuszczać. A stokrotki też uwielbiam A zajce, offce i kuraki i inne świąteczne gadżety właśnie w tesco są, ceny - znośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 28.03.2012 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 http://emoty.blox.pl/resource/drinkwine.gif Dawaj naliwaj! Pagawarim uuuu i singielek do tego hmmm, ale czy on by taką z dzieckiem i brzuchem chciał? Wątpię Do kuchni zdecydowanie zielony O hoo, hoo brzuch przed nosem a sie dopomina naleweczki, nie dziwie sie, ze corcia daje "popalic" od czasu do czasu no ok nie bede zalowac bo ciezarnej bron boze sie nie odmawia, jeszcze bym bez centa zostala haha Ano singielek i nie zanosi sie szybko na "synowa" bo twierdzi, ze dziewczyny rozliczaja z czasu i ciagna z kieszeni haha dooobrze mysli dziecko, wiec nie wiem czy bys miala szanse aleee ja chetnie moge przygarnac ... jakby co. Suuuper, ze wybierasz zielen! Bravo! Rowniez lubie i tez rozmyslalam o dodatkach do siebie ale raczej malo wykonalane poniewaz mam maszyny kuchenne w czerwonym kolorze za to mania wygrala bo ma w "srebrnym" wiec wieksze pole do popisu. Przygladalam sie Twojej kuchni i przyznam, ze bedzie ladnie, noo superasto, tylko zaczekac na efekt koncowy. Rany, jakies jaja, zajace boja boooja aleee najladniejsze sa serducha ... podobaja mi sie szalenie. aaa nie bylo przypadkiem "srebrnego" z blyskotkami dla moni? Mamuska trzymaj sie zdrowo i nie szalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.03.2012 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 no wlasnie temu moje wsie gadgety KitchenAid sa srebrne, ze jak mi kiedys "odwali" z kolorami to zawsze bedzie pasowac, ale mieszadla, lyzki, otwieracze KT mam wsie czerwone. walek do ciasta tez A walek jest niesamowity! Non stick! Czy jednak dozyja do wyjazdu? Wlasnie...nie bylo srebrnego serduszka dla mnie?? :) Przyznam sie bez bicia - nigdy nie stroje na wielkanoc. Tyle co na wiosne przynosze galazki zeby liscie puscily, ale w tym roku zlenilam sie, wypuscily liscie na dworzu zanim zdazylam na szaber do parku isc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.03.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Etteb bo ja naleweczki i winko czerwone uwielbiam i tęsknię za ich smakiem myślisz że czemu zamiast kwiatów na ślubie życzyliśmy sobie winko? Kwiaty by mi zaraz zdechły (bo -10 było) a winko czeka w piwnicy u teściów jak będę już mogła skosztować Ostatnio teściowa coś do nas mówiła, że przecież jej powiedzieliśmy, że jak będzie chciała to może sobie wziąć jakieś. Jak mi mąż wyskoczył! Że w życiu, że omamy jakieś ma, że już pewnie wzięła i dlatego tak podgaduje. Ja dodałam, że pogoni ją do kibla jak coś wypije i się oburzyła, że jej żałujemy. No qrcze!! Prezenty ślubne będzie mi z koleżankami spijać, no litości! A syn baaaardzo mądry wie co mówi chłopak. Zobaczysz, przyprowadzi Ci jakąś bogatą, starszą od siebie na którą nie będzie musiał robić A serducha były srebrne, ale bez świecidełek ale ileż to dokleić, nie? Maniu u mnie z wielkanocnych gadżetów to tylko te zajce Motylki i kwiatki filcowe na patyczkach i owszem, ale to też raczej wiosenne niż wielkanocne. Dla mnie te święta w ogóle mało ważne są, wolę wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.03.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ja tez wole Wigilie. Raz mialam baranka z cukru oczywiscie, co swieta w koszyczku sie znalazly, po 3 latach....wprowadzily mi sie mrowki. I z baranka zostalo nic zezarly go doszczetnie a ja tylko podziwialam ruchome "szlaczki" na podlodze i na scianie do szafki w kuchni LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 28.03.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 a ja myślałam, że to jestem jakaś dziwna, że wole zimowe swięta:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.03.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Też się czasem zastanawiam czy ja taka dziwna, że wolę zimowe, ale pocieszyłyście mnie Zajechaliśmy dzisiaj do castoramy,jakie fajne pojemniczki do kuchni są, no kto by się spodziewał Chyba po nie wrócę, bo ładne i ceną nie zabijają I co jeszcze ukazało się moim oczom tadaaaam naszą, co mamy w mieszkaniu też kupowaliśmy w casto, gdyby ta wtedy była dostępna... no cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.03.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 i co, kupilas?? te przydasie????????????? fajne, takie z drewnem i ja tutaj ogladalam i sie mi podobaly ale nijak do moich kuchni nie szly. Do twojej TAK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.03.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Nie kupiłam, ale M. już wie, że kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.03.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 A i trochę inspiracji mam - siedziałam wczoraj do północy z rozdziawioną japą i oglądałam... Wszystko pochodzi z Maisons du monde. Ich asortyment doskonale mnie określa fotel do pokoju młodej, meble z serduchami, kolory, podusie, lampeczka na taką szafę i komodę już mam pomysł i taką pod TV stolik do salonu... szafeczki!! i cudny obdrapaniec wezgłowie coś dla młodego to też klimatyczne zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 28.03.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Przydasie fajne ja mam małą kuchnię i już niemam gdzie stawiać ale wiecznie coś prztargam a potem myśle gdzie to postawić.Zawsze na koniec miesiąca jestem boska i staram się nie chodzić po sklepach coby się nie stresować że zobacze coś a tu kasy niet ale dziś wlazłam do pepco a tam rameczki cud miód więc zadzwoniłam do M czy może chciałby podarka mi zrobić i wytargałam tą cud rameczkę za 15 zet i jestem happy! a mebelki całkiem całkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.03.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 szafa zajebiaszcza Pokuj gdzie masz ta lawe - ooo jak moj pokoik ma byc wsie mebelki/szafki gdzie sa napisy moglabym odrazu przywalszczyc zegary takie dzis a chyba z 10 roznych w sklepie widzialam , na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 28.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Jezu ja jakaś ślepa dojecchałam do tych mebli z casto i myślałam że to koniec a ty takie cuda pokazujesz toż to moje klimaty uwielbiam taki meble każdą z tych rzeczy bym przygarnęła przecudne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 zosik dla mnie jesteś mistrzynią w szperaniu po necie :D:D skąd Ty to wynajdujesz co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.03.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Mańka wiedziałam!!! hahaha zobaczyłam czarne ściany i wiedziałam, że Ci się spodoba Pasiata - mam tak samo :/ dlatego dzisiaj nie marudziłam nawet o te pojemniczki, tym bardziej, że 3 szt to już niemały wydatek. A ramki w pepco są fajne, kolory jakie chcesz i ceny jak to w pepco mam 2 zielone i niebieską w grubych ramach - po przeprowadzce wylądują u młodego w pokoju A którą wzięłaś? Tą przecieraną? Mówiłam, że my w tej samej drużynie gramy Kasiula, jak to skąd? z forum Któraś z dziewczyn ostatnio pisała, że świetne krzesła tam wyniuchała, tyle że podobno jakość mebli - chińska :/ No i polazłam ja na stronkę sklepu i popadłam w szał! Mogłyby mieć chińską jakość, nie ma sprawy - za taki wygląd?! Pffff nawet ukraińską jakość Ale ważne, że mam dzięki nim pomysły jak zrobić stare szafy czy stolik do salonu, jakie uszyć poduchy, abażur na lampkę, czy ramki, no i wiem jak ma wyglądać pokój młodej jaki fotel ma u niej stać. I wiem, że jak gdzieś znajdę starą metalową szafkę to tak a nie inaczej ją pomaluję Bo przecież nie pojadę do Paryża na zakupy Chociaż... przecież Maniusia nasza będzie w Paryżewie w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.03.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 nie ma sprawy, mysle ze do podrecznej wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 29.03.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Moja ramka jest stojąca biała bez przecierek taka troche barokowa i jest okrągła a były jeszcze owalne i prostokątne ale nie widziałam kolorowych o których piszesz widziałam zo to tą przecieraną białą były też pudełka na chusteczki z napisem i serwetnik nawet niezły ale brak zasobów i miejsca w domu:(D Ide zaraz do sklepu ... ale spożywczego pa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts