Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja poddasza na NASZ DOM

zosik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A no patrz, już 2 jesteś która mówi o serwetnikach i pudełkach na chusteczki, ja takich nie widziałam u siebie. Dzisiaj jadę do mamy, bo termin USG nadszedł (boziu, dopiero byłam, jak ten czas leci! to już 30 tydzień!) to zobaczę u nich, może tam są :)

A te okrągłe też widziałam. No co Ty? Kolorowych u Was nie ma?? To pewnie co sklep to jakieś odstępstwa od asortymentu. I pewnie dlatego u nas nie ma serwetników :bash:

Edytowane przez zosik

Kupiłam :lol2: i serwetnik i pudełko na chusteczki :D i jeszcze filcową miseczkę na owoce :) zieloną ofkorz :D

A jeszcze coś - mam do dyspozycji maszynę singera :lol2: Są dwie, więc nawet jeśli teście jedną gdzieś wcisną, mam drugą :)

Postawię ją chyba w przedpokoju, zamiast tej jasnej konsolki, a konsolkę do pokoju młodej wcisnę, bo grzech nie wykorzystać :)

No toście mnie zbeształy ;) obiecuję poprawę i wrzucę po świętach :lol2: bo wcześniej już ich nie zobaczę, ale muszę przyznać, że pudełko na chusteczki baaaaardzo w moim stylu :) serwetnik - biały w jakieś kolorowe kwiatuszki, idealnie wiosenny i letni :)

Kardaminko ja mam nadzieję, że jak już zobaczyłaś to nie znikniesz teraz ;)

Ale się obłowiłaś szczęściara u mnie były serwetniki w kolorze pudełka na chusteczki a kolorowych nie a mi się chce wioosny i ciepełka i kolorów bo jakaś przybita jestem ostatnio chyba pogalopuję jutro do pepco a nuż coś rzucili.Singerka fajna jest ale nie zazdraszczam bo nabyłam całkiem niedawno a zdjęcia wrzuć bo to najlepsza cześć programu:):yes::D

Pszczółka ja na ubrania na ogół nie patrzę, jakoś ostatnio nie mam potrzeb ubraniowych :D A na gadżety zawsze wlezę i mogę tam siedzieć i siedzieć :)

Pasiata jak to serwetniki w kolorze pudełek :jawdrop: u nas tylko białe były hehehhehe to Ci psikus :D wszędzie co innego :D

Wiosenne przesilenie chyba, też mam jakieś wahania nastroju ;) Jakoś sił brakuje i chęci, żeby coś zrobić.

no powariowały! :D fotki będą najwcześniej za tydzień moje kochane, bo fanty u teściów już, a ja się tam wcześniej niż na święta nie wybieram :p

wiem, wiem, faux pas pełną gębą popełniłam, ale nie sądziłam, że tak drobne gadżety są takie ważne dla Was :D

Moniś łykam, dzisiaj truskawek pojadłam, co prawda szałowo słodkie nie były, ale pierwsze truskawki w tym roku, więc smakowały bardzo dobrze :)

Regał powiadasz, to lecę na zwiady :)

Dalas zosik z tymi inspiracjami :) rowniez mialam mnostwo inspiracji zachowanych na przenosnym hard drive ale gdzies sie zagubil a teraz stracilam lekko zapal aby ponownie przeszukiwac neta ... starosc dopada haha

Wiec przycupne sobie i bede podgladac u Ciebie :D tylko nie pisz pls ze ide na ... latwizne booo ide aa coo!:D

Tak bym chciala byc w tym roku w pl pobiegac po sklepach i zorientowac sie co i jak :) eh! :(

Nooo nieee zosik co mi zyczysz, synowej w moim wieku? :D

Trzymaj sie "mamuska"

heheehe wiesz, co kto lubi :D chociaż byście się dobrze dogadywały :lol2:

Wierzę, że nie chce Ci się szukać kolejny raz, bo to nie jest praca na jeden czy dwa dni, pewnie wszystkie zbieramy inspiracje miesiącami. Tu coś, tam coś i się składa w piękną całość.

A kiedy zamierzasz wpaść do ojczyzny?