zosik 29.03.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 No też tak pomyślałam co to dla Ciebie - kilka szaf, zegarów, poduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 29.03.2012 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) A no patrz, już 2 jesteś która mówi o serwetnikach i pudełkach na chusteczki, ja takich nie widziałam u siebie. Dzisiaj jadę do mamy, bo termin USG nadszedł (boziu, dopiero byłam, jak ten czas leci! to już 30 tydzień!) to zobaczę u nich, może tam są A te okrągłe też widziałam. No co Ty? Kolorowych u Was nie ma?? To pewnie co sklep to jakieś odstępstwa od asortymentu. I pewnie dlatego u nas nie ma serwetników Edytowane 29 Marca 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 29.03.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 U nas też rzucają na raty czasem czytam że coś jest a tam ...guzik ale może troćhe schudne od tego latania bo po zimie jakoś ciaśniej w spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 29.03.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 hahahhah nic mi nie mów, mi ostatnio moje ukochane jeansy pękły pod tyłkiem!! ale nic to, zaniosę do krawcowej - nowych teraz nie kupię, bez sensu. Po porodzie się ogarnę i kupię nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.04.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Kupiłam i serwetnik i pudełko na chusteczki i jeszcze filcową miseczkę na owoce zieloną ofkorz A jeszcze coś - mam do dyspozycji maszynę singera Są dwie, więc nawet jeśli teście jedną gdzieś wcisną, mam drugą Postawię ją chyba w przedpokoju, zamiast tej jasnej konsolki, a konsolkę do pokoju młodej wcisnę, bo grzech nie wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 01.04.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 no pokarz nam bo ja widziałam tylko z daleka, a jak wczoraj byłam to już się rozeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.04.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 nie mam zdjęć pisałyście mi o nich, więc stwierdziłam, że nie ma potrzeby a leżą już w garderobie na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 01.04.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Tak przyszłam sobie, poczytać i zobaczyć co u Ciebie się wydarzyło przez ten czas mojej nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 01.04.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 zosik.... no coś Ty.... nie masz zdjęć?? Jak mogłaś nam to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 02.04.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 e no Zosik, przecież wiesz ze my na zdjęcia zawsze łase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 02.04.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 No toście mnie zbeształy obiecuję poprawę i wrzucę po świętach bo wcześniej już ich nie zobaczę, ale muszę przyznać, że pudełko na chusteczki baaaaardzo w moim stylu serwetnik - biały w jakieś kolorowe kwiatuszki, idealnie wiosenny i letni Kardaminko ja mam nadzieję, że jak już zobaczyłaś to nie znikniesz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 02.04.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 no ja myślę A serwetników to u nas wogóle nie było. Oni chyba rzeczywiście jakoś dziwnie towar dostają. Wogóle ciuchy to u mnie są lipne (dla dorosłych) a jak pojadę do rodziców to nie raz sobie coś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 02.04.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ale się obłowiłaś szczęściara u mnie były serwetniki w kolorze pudełka na chusteczki a kolorowych nie a mi się chce wioosny i ciepełka i kolorów bo jakaś przybita jestem ostatnio chyba pogalopuję jutro do pepco a nuż coś rzucili.Singerka fajna jest ale nie zazdraszczam bo nabyłam całkiem niedawno a zdjęcia wrzuć bo to najlepsza cześć programu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 02.04.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Pszczółka ja na ubrania na ogół nie patrzę, jakoś ostatnio nie mam potrzeb ubraniowych A na gadżety zawsze wlezę i mogę tam siedzieć i siedzieć Pasiata jak to serwetniki w kolorze pudełek u nas tylko białe były hehehhehe to Ci psikus wszędzie co innego Wiosenne przesilenie chyba, też mam jakieś wahania nastroju Jakoś sił brakuje i chęci, żeby coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.04.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 wlasnie...jak mozna cos kupic, sie oblowic i nam sie nie pochwalic??? normalnie grzech! Czekamy a Ty lykaj witaminki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 02.04.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Zosik tracę cierpliwość... no dawaj te fotki:) Idę składać młodemu regał na zabawki... jak wrócę chcę zobaczyć te Twoje nowe cudeńka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 02.04.2012 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 no powariowały! fotki będą najwcześniej za tydzień moje kochane, bo fanty u teściów już, a ja się tam wcześniej niż na święta nie wybieram wiem, wiem, faux pas pełną gębą popełniłam, ale nie sądziłam, że tak drobne gadżety są takie ważne dla Was Moniś łykam, dzisiaj truskawek pojadłam, co prawda szałowo słodkie nie były, ale pierwsze truskawki w tym roku, więc smakowały bardzo dobrze Regał powiadasz, to lecę na zwiady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 02.04.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Znalazłam dla Was fotę gadżetów, no u nas nie było takich serwetników!! cholipka! http://i.deccoria.strefa.com.pl/files/43282/73715/58f2328412df9237bdaa53504ca05152.jpg a tu mój serwetnik i filcowy koszyk Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 02.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Dalas zosik z tymi inspiracjami rowniez mialam mnostwo inspiracji zachowanych na przenosnym hard drive ale gdzies sie zagubil a teraz stracilam lekko zapal aby ponownie przeszukiwac neta ... starosc dopada haha Wiec przycupne sobie i bede podgladac u Ciebie tylko nie pisz pls ze ide na ... latwizne booo ide aa coo! Tak bym chciala byc w tym roku w pl pobiegac po sklepach i zorientowac sie co i jak eh! Nooo nieee zosik co mi zyczysz, synowej w moim wieku? Trzymaj sie "mamuska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 02.04.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 heheehe wiesz, co kto lubi chociaż byście się dobrze dogadywały Wierzę, że nie chce Ci się szukać kolejny raz, bo to nie jest praca na jeden czy dwa dni, pewnie wszystkie zbieramy inspiracje miesiącami. Tu coś, tam coś i się składa w piękną całość. A kiedy zamierzasz wpaść do ojczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts