Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja poddasza na NASZ DOM

zosik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale mam tyly......!

Jak tam, najedzona? Odpoczeta?

Gratulacje ze sie udalo szybko sprzedac! No to teraz sie zacznie - szal zakupow i wielkie glowienie sie - co kupic, co wybrac :)

Na panele stawiam czyste bez napisow. Z napisami fajne w jednym pokoju, ale nie na calosci, szybko by Ci sie znudzily. No i do szarych beda pasowac kazde meble i kazdy styl jakbys kiedys chciala zmienic. Podloge to sie na lata kupuje a bibeloty to wg. widzi-mi-sie. Podobno upodobania sie zmieniaja co 7 lat :):):)

Az sie doczekac nie moge jak sie przeprowadzisz i bedziesz nas fotkami zasypywac...ufff!

zosik ja nie wiem czy się tu już witalam w końcu czy nie, więc jeśli nie to teraz to czynię :D

Cofnęłam się kilka stron w tył, bo kilka z przodu już kiedyś przerobiłam :) Wszystko bardzo mi się podoba i cuda wynajdujesz w sieci :yes:

Przy okazji chciałam jeszcze spytać czy te pudełka na chusteczki w pepco to są jeszcze do dostania, czy nie ma sensu już za nimi jeździć? :)

Pysiaczku zajedź, ja swoje kupując (1,5 tyg temu) widziałam jeszcze kilka na półce, więc warto zajechać, zawsze w razie W będzie coś innego równie ciekawego. Swoją drogą miałam dzisiaj okazję podskoczyć, ale jakimś cudem zlitowałam się nad mężusiem i odpuściłam :) Nic to, innym razem :)

Wybacz, ale ja też nie wiem, nie ogarniam, tyle wątków, które się nawiedza... i naprawdę można się pogubić w którym się pisało, a w którym się tylko myślało żeby napisać :) Tak czy siak rozgość się proszę :) Achhh żeby jeszcze mieć kasę i miejsce na te wszystkie cuda... :)

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia :)

Moniś - najedzona to mało powiedziane, nie ma to jak mamina kuchnia :D No i będzie szara :) Dzisiaj może jeszcze zajedziemy do Castoramy zobaczyć tę sosnę, może będzie. I po utwierdzeniu się zamawiam te woodstock'i z V-fugą.

Byliśmy dzisiaj zamówić projekt i wycenę kuchni, ma by pod koniec tygodnia :)

M. bierze urlop i biorą się z tatą za robotę, bo 3 tyg. to naprawdę bardzo mało. A zdjęcia oczywiście w miarę postępu i możliwości będą :) Jakżebym mogła Wam tego nie pokazać :D

Edytowane przez zosik

W castoramie nie było, były inne baaardzo fajne, ALE nie szare :/ Zajechaliśmy do Komfortu - i jest sosna cytadela :) ALE mało szara...

No więc wysłałam zapytanie odnośnie kosztów wysyłki 1 paczki paneli i zobaczymy. Na stronie podali cenę od 110 zł, "trochę" dużo za jedną paczkę paneli.

Czekamy

Standardowo, zawsze gdy jesteśmy w centrum wyposażenia wnętrz ciągnie nas do BRW i tam przy wejściu jest zielona kuchnia, obok stoi biała. No i kurcze dzisiaj to samo, stoimy jak osły i gapimy się na nią z żalem w oczach, że ona taka ciepła, a biała obok, mimo że z bordowymi dodatkami - zimna. No i ja nie wiem! Cholera w ciąży takie decyzje powinny być zabronione! No bo jak ja mam podjąć słuszną decyzję będąc pod wpływem... hormonów! Toż to gorsze niż alkohol!

Bardzo paskudne uczucie!

Na dzień dzisiejszy - zielona :D

Grupuję już sobie strony z zakupami, ale fajnie :D W tym tyg. spisujemy umowę wstępną i dostaniemy część kasy na najpilniejsze wydatki :)

A teraz kolejne dobre nowiny!!

Facet od paneli wysłał realne fotki

Dąb szaro-niebieski bez V-fugi i Dąb szary V-fuga

panele%25201.jpg

panele%25202.jpg

Szaro-niebieski

panele%25204.jpg

Szary

panele%25203.jpg

Podobają mi się jedne i drugie, zobaczymy co M. powie... i zamawiamy :D

A i 2 nowinka:lol2: z niej chyba nawet bardziej się cieszę! To w środku będzie nasze :wave: Może w piątek uda nam się podjechać i zobaczyć ją na żywo i zaklepać :D

P1000026.JPG

...i kurna znow zapalki...

Podlogi fajne, tyle ze wiesz, na kazdym moznitorze inaczej kolor widac i nie wiem czemu ale na pierwszych dwoch widze zielen.

Osobiscie najbardziej mi sie podoba ostatnia :) Ale jesli dwie pierwsze w realu sa naprawde szarawe a nie zielonkawe to te dwa pierwsze.

No mowie, zapalki.

Psina cudowna!!!!!

Ona czy on i z imieniem tez masz dylemat? :):)