aisa222 06.04.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://img593.imageshack.us/img593/7955/kartka2e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2012 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesolych Swiat :) http://i1201.photobucket.com/albums/bb346/szara6/Easter-Greetings5421.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 07.04.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://s1.img.pl/t/1204/125224wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 07.04.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Zosik Zyczę CI Wesołych Świąt!!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.04.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt Życzy karolekhttp://i3.fmix.pl/fmi1704/a16427e0002894984f7e063e/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.04.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 ale mam tyly......! Jak tam, najedzona? Odpoczeta? Gratulacje ze sie udalo szybko sprzedac! No to teraz sie zacznie - szal zakupow i wielkie glowienie sie - co kupic, co wybrac Na panele stawiam czyste bez napisow. Z napisami fajne w jednym pokoju, ale nie na calosci, szybko by Ci sie znudzily. No i do szarych beda pasowac kazde meble i kazdy styl jakbys kiedys chciala zmienic. Podloge to sie na lata kupuje a bibeloty to wg. widzi-mi-sie. Podobno upodobania sie zmieniaja co 7 lat :) Az sie doczekac nie moge jak sie przeprowadzisz i bedziesz nas fotkami zasypywac...ufff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 09.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Podobno upodobania sie zmieniaja co 7 lat naprawdę ?? ... kurcze to ze mną chyba jest coś nie tak bedziesz nas fotkami zasypywac no.... no..... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.04.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 zosik ja nie wiem czy się tu już witalam w końcu czy nie, więc jeśli nie to teraz to czynię Cofnęłam się kilka stron w tył, bo kilka z przodu już kiedyś przerobiłam Wszystko bardzo mi się podoba i cuda wynajdujesz w sieci Przy okazji chciałam jeszcze spytać czy te pudełka na chusteczki w pepco to są jeszcze do dostania, czy nie ma sensu już za nimi jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 10.04.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Pysiaczku zajedź, ja swoje kupując (1,5 tyg temu) widziałam jeszcze kilka na półce, więc warto zajechać, zawsze w razie W będzie coś innego równie ciekawego. Swoją drogą miałam dzisiaj okazję podskoczyć, ale jakimś cudem zlitowałam się nad mężusiem i odpuściłam Nic to, innym razem Wybacz, ale ja też nie wiem, nie ogarniam, tyle wątków, które się nawiedza... i naprawdę można się pogubić w którym się pisało, a w którym się tylko myślało żeby napisać Tak czy siak rozgość się proszę Achhh żeby jeszcze mieć kasę i miejsce na te wszystkie cuda... Dziękuję Wam wszystkim za życzenia Moniś - najedzona to mało powiedziane, nie ma to jak mamina kuchnia No i będzie szara Dzisiaj może jeszcze zajedziemy do Castoramy zobaczyć tę sosnę, może będzie. I po utwierdzeniu się zamawiam te woodstock'i z V-fugą. Byliśmy dzisiaj zamówić projekt i wycenę kuchni, ma by pod koniec tygodnia M. bierze urlop i biorą się z tatą za robotę, bo 3 tyg. to naprawdę bardzo mało. A zdjęcia oczywiście w miarę postępu i możliwości będą Jakżebym mogła Wam tego nie pokazać Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 10.04.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 W castoramie nie było, były inne baaardzo fajne, ALE nie szare :/ Zajechaliśmy do Komfortu - i jest sosna cytadela ALE mało szara... No więc wysłałam zapytanie odnośnie kosztów wysyłki 1 paczki paneli i zobaczymy. Na stronie podali cenę od 110 zł, "trochę" dużo za jedną paczkę paneli. Czekamy Standardowo, zawsze gdy jesteśmy w centrum wyposażenia wnętrz ciągnie nas do BRW i tam przy wejściu jest zielona kuchnia, obok stoi biała. No i kurcze dzisiaj to samo, stoimy jak osły i gapimy się na nią z żalem w oczach, że ona taka ciepła, a biała obok, mimo że z bordowymi dodatkami - zimna. No i ja nie wiem! Cholera w ciąży takie decyzje powinny być zabronione! No bo jak ja mam podjąć słuszną decyzję będąc pod wpływem... hormonów! Toż to gorsze niż alkohol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.04.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 ...........ciag zapalki............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 10.04.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 no to już mnie zżera ciekawość i nie mogę doczekać się realizacji i fotorelacji oczywiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 10.04.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Zosik chyba mam coś dla Ciebie http://allegro.pl/zegar-paryz-notre-dame-prowansja-shabby-chic-i2246191866.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 10.04.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Mańka śmiej się małpo, śmiej a ja nie wiem już jak się nazywam... a jeszcze czas nagli Goś, u tego sprzedawcy kupiłam ten wcześniejszy i lustro ma cudne rzeczy trzeba przyznać, tylko gdzie to wszystko wieszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 10.04.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Zosik bierz zieloną. Podoba wam się, serce do niej ciągnie. Będzie ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.04.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Pszczółka, oj ciągnie serce, ciągnie Moja teściowa to ma dobrze, ma 3 kuchnie!! To ja rozumiem, można poszaleć i wyżyć się twórczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.04.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 no wlasnie...a ja mam taki sam problem z kolorow schodw - paskudne uczucie nie???????I jak - na dzien dzisiejszy? Z tym kolorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.04.2012 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Bardzo paskudne uczucie! Na dzień dzisiejszy - zielona Grupuję już sobie strony z zakupami, ale fajnie W tym tyg. spisujemy umowę wstępną i dostaniemy część kasy na najpilniejsze wydatki A teraz kolejne dobre nowiny!! Facet od paneli wysłał realne fotki Dąb szaro-niebieski bez V-fugi i Dąb szary V-fuga Szaro-niebieski Szary Podobają mi się jedne i drugie, zobaczymy co M. powie... i zamawiamy A i 2 nowinka:lol2: z niej chyba nawet bardziej się cieszę! To w środku będzie nasze Może w piątek uda nam się podjechać i zobaczyć ją na żywo i zaklepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.04.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 ...i kurna znow zapalki... Podlogi fajne, tyle ze wiesz, na kazdym moznitorze inaczej kolor widac i nie wiem czemu ale na pierwszych dwoch widze zielen. Osobiscie najbardziej mi sie podoba ostatnia Ale jesli dwie pierwsze w realu sa naprawde szarawe a nie zielonkawe to te dwa pierwsze. No mowie, zapalki. Psina cudowna!!!!! Ona czy on i z imieniem tez masz dylemat? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 11.04.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 u mnie też zielonkawe :/ nie wiedzieć czemu... hmmm... podoba mi się szaro-niebieski ale bezpieczniejszy będzie chyba szary psinki cudowne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts