Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja poddasza na NASZ DOM

zosik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hi zosik jak samopoczucie?

No jestem a nie bylo mnie bo zrobilam przerwe aby mysli pozbierac. ;)

Sorry slaby ze mnie doradca ale gdybym miala wybierac do siebie to pewnie abazurek lniany bo na bialych jakos te wyszyte serduszka mnie cofaja, choc nie powiem lubie haft ooo wlasnie widzialam w ikea abzurki haftowane w kwiaty i takie sa the best!! Jaka ladna latarenka!

Dzięki Etteb za troskę :) Jest różnie, dzisiaj mi jakoś duszno, chyba młoda napiera na przeponę i dlatego tak. Ogólnie ciężej jest niż za pierwszym razem. Wysysa mała wampirzyca wszystkie siły i energie :) Już by się mogła urodzić, a tu jeszcze niecałe 2 miesiące ;)

Moniś, pamiętam, pamiętam. Znalazłam jeszcze kilka innych godnych uwagi, bo ta jak jej się przyjrzeć ma jakieś takie wątłe nóżki, nie sądzicie? :)

Tak też zrobię - kupię wszystkie i będę zmieniać co tydzień :p

ooo...mi tez ta trzecia odrazu wpadla w oko. Ta pierwsza tez fajna, ta reszta no mi osobiscie nie podchodzi bo znow - te lozeczkowe wygiecia hihi.

A nawet jak nie maja surowej - czy to musi na mus byc przecierane itp? Moglabys najwyzej lekko papierem sciernym potraktowac i pomalowac biala olejna farba...a na wierzchu widze jakas fajna shabby poduche...

Kupiłam kinkiety :wave: Ja pierdziele, jaka radocha :D Jeszcze nigdy takich pieniędzy na takie rzeczy nie wydawałam :D Ale to fajne uczucie :rotfl:

2 szt do przedpokoju

http://freshhome.pl/product_thumb.php?img=images/eaf/marzec2012/kinkietserce.jpg&w=300&h=300

1 szt do młodej :) Dzięki Pszczółka :hug::hug::hug:

http://freshhome.pl/product_thumb.php?img=images/eaf/marzec2012/kinkiet_kokarda.jpg&w=300&h=300

Edytowane przez zosik

A mi dalej się najbardziej podoba ta pierwsza z x w oparciu. Najmniej ogrodowo wygląda.

Zosik nie ma za co cieszę się że się spodobały i będzie dla małej coś bardziej oryginalnego niż kwiatek ikeowy (chociaż on też jest fajny). Wydawaj kaskę, wydawaj a my będziemy podziwiać ;) Ciekawa jestem jak one na żywo wyglądają.

A to mój mały ogrodowy pomocnik :) Chłopaki szykowali mi grunt pod warzywka :D a młody grzecznie i dumnie pomagał :D

IMG481.jpg

Ale ta też ma X w oparciu, tyle, że wygląda na masywniejszą i dłuższa jest. Ściana ma 1,70 więc taka będzie dobra :) Zrobię zdjęcie kinkietów :)

Dzięki za sugestię Gosiu :)

Rośnie dziabąg w oczach :) Jak był młodszy to cały tatuś, teraz troszkę ze mnie też ma - to wredne spojrzenie :D A sąsiad jest jeden, na prawo. Te domki są przez ulicę za ogrodem. A ten biały budynek to remiza :D

A młodej chyba za jakiś czas wezmę tę 2 "łóżeczkową", powyginaną za 130 zł :)

Edytowane przez zosik