Pasiata 16.04.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Cześć Zosik dawno mnie tu nie było a tu tyle nowości kinkiety czadowe i latarenka i abażurki mi te z deco podobają się najbardziej a ławeczka nr 2 co do mebli do kuchni dobrze się zastanów inie upieraj przy zdaniu małża bo to my najwięcej w kuchni przy garach siedzimy.Synuś fajny a w tym spojrzeniu coś jest co do młodej co przeponę uciska na pocieszenie ci powiem że drugi poród krótszy łatwiejszy i jak wyczuje jakie cuda dla niej szykujesz to może pospieszy się coby te cuda oglądać:)a pepco naszym ulubionym akcesoria w stylu marynistycznym fajna latarnia morska i statek i wisząca ptica i wisząca latarenka taki dzwoneczek na wietrzyk a i teściową się nie przejmujesz widze tak ja moja kiedy odwiedziła mnie na nowym mieszkaniu po wejściu do kuchni powiedziała" ale teraz dziwne meble robią" i to był jedyny komentarz pozytywnych niet:D:D:a ciebie i tak podziwiam że masz siłe i chęci a my fajne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.04.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 No więc wieści, ławeczka ta najpierwsza już niedostępna jest, zostaje więc któraś z następnych. Chyba wezmę te z X, a do młodej tę 2 i będzie wilk syty i owca cała Oooooo to ja muszę czym prędzej do pepco pędzić!! Latarnia!? i ptica i laterenka, o jacie jak to mój młody mówi!! Zgadzam się, ma młode coś w oczach - od maleńkości miał - jakiegoś qrwika czy coś Też się pocieszam, że 2 poród łatwiejszy, bo już mi bokiem ta ciąża wychodzi - dosłownie, raz pięta, raz tyłek, raz głowa pod żebra... Mogłaby się urodzić na początku czerwca, mogłaby... Teściowe... nic nie poradzimy, trzeba przeżyć Twoja też niezła!! Co do kuchni, M. zobaczył dzisiaj projekt kuchni, białej - i mu się podoba http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/18.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/zubaw.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/laughing2.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/rotflwt.gif witki opadają! I co ja mam zrobić z tym chłopem?? Jemu wszystko jedno, mi już chyba też A projektu Wam nie pokaże, bo jest do poprawki, Pan wymiary pomieszał, zmniejszył mi moją "wielką" kuchnię o 1 metr Ma poprawić i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.04.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 no i wybor bardzo dobry.... to samo z kuchnia heheh , noz kurna wiem ze nudna jestem ale ja obstawiam przy bialej. Zielona sliczna ale.......w koncu Ci sie znudzi i co wtedy? Przeciez to tez na lata ma byc. Z biala mozesz szalec na kazda strone - zawsze Ci bedzie pasowac do czegokolwiek co zrobisz i zmienisz. teraz co zrobilam biala Ci powiem....nie zaluje, malo tego sama siebie pytam co za durne pomysly mialam robic wszystkie inne kolory oprocz bialej. No ale jak juz tak koniecznie chcesz zielona to wcale mnie nie sluchaj i rob jak to dziewczyny napisaly - idz za sercem Damn....a kiedy ta poprawka bedzie bo mnie ciekawosc zzera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.04.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 NO! I dobrze, będzie co ma być Ja mam nadzieję, że jutro bo na wszystko trzeba czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 mąż nie wie... Ty nie wiesz.... to weź białą :D:D dodatkami zdziałasz cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.04.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Zosik czy ja synka pochwaliłam ?? Chyba jeszcze nie. To nadrabiam. Przystojniak i do tego chętny do pomocy. A ile ma? Kuchnia jaką wybierzesz będzie napewno fajna. Prawda jest taka czy wezmiesz jedną czy drugą może przyjśc moment: kurcze trzeba było wziąść tą drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.04.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Pszczółka, no właśnie!! Taki moment przyjdzie na 100% Dziękować za dobre słowo. Młody w marcu 2 lata skończył ale wyrośnięty byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 O cholercia to on młodszy od mojej, a ja myślałam, że ma ze 3 latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 16.04.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 słodki ten Twój maluch:)... mój tez kiedys taki chetny do pomocy był - nawet kostkę polbrukową mi woził... ale niestety z wiekiem zapał maleje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.04.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 no fakt, wyrosniety A moze ma bardziej taka "dorosla" buzie tylko bo wzrostem moze byc taki sam jak rowiesnicy. musze zobaczyc zdjecia, wczoraj robilam naszemu malemu fotki, wkleje u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 16.04.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Zosik rozbawiłaś mnie swoimi wypowiedziami lubię takich "ludziów" z poczuciem humoru:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.04.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Maniuś on i duży jest, bo 95 cm wzrostu ma, więc w skali centylowej na 100 centylu... waży 15,5 kg, więc też baaaardzo wysoko Po dziadku poszedł Już na badaniu bioderek w 2 czy 3 mies. lekarz powiedział, że kawał chłopa będzie, bo kości ma konkretne. I niech rośnie, choć mi teściowa nie ma prawa zarzucić, że mały, wątły itp. choć i tak mało je wg niej Pszczółko dziewczynka ma być dziewczynką, nie musi być kolosem Tylko minus z moim jest taki, że jak ktoś obcy go widzi to zaraz wypytuje ile masz lat? jak masz na imię? i inne "przedszkolne" teksty do niego sypią i patrzą jak na ułomnego, że nie odpowiada :D:D Bo gadać tak naprawdę zaczął miesiąc temu, więc wiadomo... a jeszcze się zawstydzi i słowa z niego nie wydusisz A codziennie coś nowego mówi i podziwiam jak takie dziecko szybko wszystko łapie... raz usłyszy i zapamięta - szok! Wczoraj np. przyszedł do mnie do kuchni i mówi "daj kidzię" i patrzę na niego i nie wiem co on chce heheeh śmieszne, ale młody się wnerwia, że go nie rozumiem No to otworzył sobie szafkę, wyjął puszkę i mówi kidzia. Mówię - kukurydzę? A ten: "nooooooooo" bo mamusia wreszcie zakumała Wy wszystkie macie ten etap już za sobą, ja teraz podziwiam i doświadczam jak to chłonie wiedzę Gosiu zdaję sobie z tego sprawę, dlatego wykorzystuję póki jeszcze mogę Pasiata a co nam zostało jak nie poczucie humoru A!! Mówię do eMa: "Miniuuuuuuś podobno w pepco nowe gadżety są" "No i co z tego?" "No jak to co?! Wypadało by zajechać, bo latarnie morskie..., ptaki latające... No Miniusiu, przecież w przedpokoju będzie plakat z latarnią morską! No idealnie by pasowało!" ...cisza... w tłumaczeniu: "i tak zrobisz co chcesz, to po co mnie o zdanie pytasz" A no i dzień zaczął się pozytywnie. Przyszły latarenki, przepięknie zapakowane, na szarym papierze nawet kokardka zawiązana No cudnie, a i rzucać paczką można - tak zabezpieczone Śliczne, obdrapane Dzwonił kolejny kurier, że będzie koło południa, ciekawe co przywiezie - panele? młodego kinkiety? czy te do korytarza i młodej? ZOBACZYMY Dzwonił Pan od kuchni - projektu nie będzie teraz przerabiać, przyśle gościa do dokładnego zmierzenia już pod gotowy projekt i wtedy poprawi. No to może jednak wrzucę ten zły... bo znowu dostanę opierdziel od Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.04.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 zosik ślicznego synka masz I piękne kinkiety pozamawiałaś Pędzę na stronę pepco sprawdzić czy coś tam w gazetce mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.04.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Zosik to rzeczywiście kawał chłopa. Moja też duża w sensie wysoka, bo na 97 centylu gorzej z wagą bo akurat z jedzeniem to mam wieczny problem. Ale 13,5 waży Moja też podobnie na kukurydzę mówi. Ma 2,5 i dalej skraca niektóre wyrazy, ale zdania w miarę fajnie buduje więc nie narzekam. Jak załapał mowę to za chwilę cię tak zagada ze uszy będą puchnąć. Jednak takie gadające dzieci są najfajniejsze A nie masz problemu w sklepie? Moja zachwuje się skandalicznie. Nic nie pomaga. Dziś mi kobieta powiedziała że mam cierpliwość bo by z nią niewytrzymała. :xJuż się zastanawiam czy to moja wina czy taki wiek. W domu czy na placu zabaw ok, ale w sklepach to masakra. To czekamy na zdjęcia. A ci mężowie to mają z nami cierpliwość. Ja kupiłam sobie dziś białą lnianą marynarkę i tylko zastanawiam się czy dziś mu powiedzieć czy kiedyś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.04.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Pysiaczku, a żebyś widziała moją radość na widok kuriera!!! Ci faceci to pewnie najwięcej uśmiechów kobiet (mężczyzn zresztą też) widzą na co dzień :D:D Obiecałam, to pokazuję fotki moich przecudownych kinkietów!! :D:D i latarenki Zajrzałam do gazetki, nie ma nic... No nie ma wyjścia - trzeba jechać Pojadę jak M. wróci z pracy A! i jutro będzie zaliczka za mieszkanie na koncie jupiiiiiiiiiiiiiii Można wydawać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.04.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 On już gada jak nakręcony, że nie raz mam ochotę powiedzieć, żeby zamknął już dziób W sklepach szalał jakieś pół roku temu, wszystko musiał dotknąć, zdjąć z półki i wieczne darcie papy, że coś chce. Teraz wsadzamy go do wózka i siedzi, to go zagadam, to czymś się pobawi, ale też długo nie daje rady, zależy jaki dzień ma. Coś chyba jest w tych sklepach, że dzieci małpiego rozumu dostają :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.04.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 hihihi a mężowi nie mów, nie zauważy pewnie nawet Chyba, że on z tych widzących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 17.04.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 zosik, do Ciebie mam najdluzsza droge bo szukam po calym forum. Syncia przystojniaczek i niech rosnie na pocieche Rodzicom i Babci haha i czekam z niecierpliwoscia na dziewczynke bo to moje odwieczne marzenie - juz niedospelnienia, niestety aaa jakby tak na upartego to kto wie haha zosik, wiem, wiem, masz wybrana laweczke ale dla mnie nr 1 jest the best! Dolaczam sie do Twojej radosci - ladne ... ladne cudenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.04.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Pasiata o radości!! kupiłam 2 latarnie :D:D Mąż nadąsany... a co tam, on jeździ na żużel, ja kupuję przydasie I fajne lampy do salonu M. wypatrzył w LM, na żywo o niebo ładniejsze 399 zł - potrzebne były by 2 szt http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/0f/d5/676de2d5e2b9344195c2ebdc1320-44098460_d-ok.jpg a te do kuchni, do doświetlenia blatu by mogły być 149 zł http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/0a/13/543997370a0f0197308ce639e5a5-44098446_d-ok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.04.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 eee! no z torbami pojdziesz!!!! ja juz nie chce myslec co to bedzie jak kasa wplynie hahah Ale zakupy super! wszystko cacy! Te lampki wiesz ze kiedys ogladalam, ale czarne? I mowisz ze sa fajne? A te latarenki jak wysokie? Nic tylko jakas zarowke wsadzic w nie... (Ja tez szantazuje meza jak sie dasa, ze "ty to a ja to" ..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts