zosik 17.04.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Latarenki mają z 15 cm wys. jest miejsce na świeczuszkę A lampki i czarne i srebrne są jeszcze. Naprawdę na żywo wyglądają o wiele lepiej i coś czuję, że zawisną Niech ma M. swój wybór A mi też pasują... żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 17.04.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 zosik świetne zakupy, kinkiety śliczne, na pewno, gdy córcia podrośnie doceni Twoje starania :D:D a latarenki miodzio i latarnie też :D... mówisz mąż żużlem się interesuje?? a jaki klub?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 17.04.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No zaszalałaś ! latarnie fajowe kinkiety cud -miód a te lampy z LM też mi się podobają i to bardzo ale ja z tych ubogich i nie szastam tak forsą:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.04.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kasik - no zgadnij?! Falubaz ofkorz Pasiata to wszystko przez Ciebie!! Kto mi tu wyskoczył z informacją o nowościach w pepco?? No kto?? A szastam, bo mieszkanie sprzedane. Kasa się rozejdzie i szastanie się skończy A z 2 strony wiem, że prowizorki i wszystko to co na chwilę - zostaje na zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Zosik piękne te kinkieciki. Mężowi się podobają A co do tych kulek-lampek to też je chce, tylko oczywiście srebrne-pojedyncze. Rozważam je do biblioteki. Co teraz kupujemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.04.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a co z podloga? przyszly probki? bom ciekawa co wybierzesz i czy na zywo okaza sie ladne jak na zdjeciu. Pszczolka ona dopiero sie rozpedzila! Do przeprowadzki to nie zmiesci tych "przydasiow" u siebie kontener trzeba bedzie zamowic ! hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 18.04.2012 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Pszczółka co dziwne - podobają mu się Chyba nie ma wyjścia Kulki naprawdę fajne U nas wyjdą po jednej 3 sztukowej na dwóch belkach, bo nad salonem sufitu nie będzie tylko antresola z gołych belek Do kuchni pojedyncze, ale chyba te mniejsze. A co teraz kupujemy? Hmmmm chyba dalej lampy żeby teściu miał rozeznanie gdzie kable pociągnąć Czyli jeszcze 2 szt nad stół, lampa do młodego, lampy wiszące do przedpokoju i do młodej muszę jeszcze na spokojnie przejrzeć w marketach, bo z młodym się nie da. Dzisiaj powinny przyjść kinkiety do młodego. Nie mam odp. co z panelami. Czekam cierpliwie - jeszcze. Hihihi M. już psioczy, że tyle będzie musiał nosić - trudno! Zachciało mu się przeprowadzki? Niech nosi Jutro pomiar kuchni :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 18.04.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No ok, kinkiety są i są boskie, ale... jedna główka - żarówka potrzaskana... czekam na odp. co robimy z tym fantem. Ewentualnie kupię żarówki i wymienię obie np. IKEA 17,99http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/sparsam-swietlowka-energooszczedna-e__51708_PE151817_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 18.04.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dobrze że masz na kogo zwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 18.04.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Zapłaciłam za panele tydzień temu - od razu na konto. Wysłali dzisiaj. :mad: Będą jutro... a my jutro na wsi, bo pomiar kuchni będą robić. Nic, tylko kogoś z roboty wypier... wrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 18.04.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Tylko się nie denerwuj..... złość piękności szkodzi :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 18.04.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No nic nie poradzę, przeczekać trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.04.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 znam ten bol przeczekamy z Toba, nic sie nie martw i razem sie cieszyc bedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 18.04.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Oooo.... mania dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.04.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) No jestem Pomiary kuchni zrobione - czekamy na dokładny projekt. Jedna zmiana zaszła - płyta będzie na wyspie a nie na blacie przez to, że mogłyby być problemy z zamontowaniem okapu na skosie. No i mamy panele Decyzja podjęta - domawiamy resztę Na żywo o wiele ładniej wyglądają, robiłam zdjęcia już przy kiepskim świetle. Nie mają odcieni beżu jak na zdjęciach. Fajne są - takie dzikie Nie są tak "gładkie", jednolite jak na zdjęciach od sprzedawcy Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 19.04.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 No to pewnie jesteś szczęśliwa, że chociaż panele masz wybrane :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.04.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 o żebyś wiedziała!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.04.2012 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 no piekna podloga! zupelnie inaczej wyglada niz na ich zdjeciach…co swoja fotka to swoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 20.04.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 a u mnie wygląda brązowo mam nadzieje ze jak już położycie, to na dużej przestrzeni dam radę zobaczyć kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.04.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Co monitor to inny kolor pewnie Troszkę Wam poopowiadam, żeby nie było że nic się nie dzieje Resztę podłogi wczoraj zamówiłam 64 paczki - uffff, powinna być we wtorek u nas. Chłopaki wynieśli wszystko z 2 pokoi, pokoju młodego i przyszłej sypialni teściów, bo to są 2 priorytety. Rozebrali 2 ścianki w pokoju młodego i przedłużyli pozostałą. Teraz mamy 2 takie same pokoje Nooo młodego o 3m2 większy Ależ przestrzeń - masakra!! Jak nasza kawalerka Mieliśmy tam wstawić 2 okna dachowe, ale teraz z jednym w ścianie jest bardzo jasno, więc wystarczy jedno dachowe 1 tys. zł w kieszeni Teraz wystarczy wstawić tam okno, pomalować ściany, i położyć panele i pokój gotowy Nooo i jeszcze kabelki porozprowadzać, ale teściu mistrzu uwinie się raz dwa Ja mam plan na dzisiaj - zabrać się za przetarcie papierem łóżeczka dla młodej, bo jest drewniane, polakierowane a ma być białe. To będzie moja robota - choć tyle mogę zrobić Bo łażę tylko z kąta w kąt, młody i tak za wszystkimi lata, więc co tu robić. Jak 5 koło u wozu, a chciałby się człowiek przydać do czegoś. Wczoraj kupiłam 2 materiały, jeden brązowy w białe serduszka - coś do młodej będzie, jakiś wianek "warkoczowy", albo podusia - zobaczy się A drugi biały w brązowe łuski, a na nich 2 odcienie zielonych kwiatków, jeden jak kuchnia, 2 ciemniejszy. Jest go 4m2, więc pewnie podusie na krzesełka do jadalni poszyjemy i może starczy na wąski obrusik na stół Śmiałam się, że materiał podjął za nas decyzję odnośnie wyboru frontów Ale Pan od kuchni zrobi nam projekt w 2 kolorach i ocenimy Powinien być na początku tygodnia. A pokażę wszystko w środę, bo teraz nie mam jak zrzucić zdjęć... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts