zosik 18.10.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 wariatki ja tu o pomysły na wykorzystanie ram, a te mi z prząśniczkami dooooobrze, Wasza wyobraźnia nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 18.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 "... przędą sobie przędą jedwabne niteczki. " Kurka blaszka, jakie fajne rzeczy są pochowane po strychach i przeróżnych zapomnianych dziurach. Wiesz, że za to "cudo" mogłabyś dostać sporą kaskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 19.10.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 A wiesz ile to cudo będzie warte za ileś lat i ile jest teraz warte dla Zosika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.10.2011 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Jakby było w całości to pewnie tak. A poza tym jego nie da rady znieść na dół, bo schody za wąskie i za niskie, więc kasy nie będzie :/ M. mówi, że gdzieś jeszcze powinien być kołowrotek No cuda, cuda można znaleźć. Kto wie co jeszcze tam wynajdę Poczekamy, może kiedyś ktoś się tym zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 19.10.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ale mówiłaś że schody chyba będziecie w drugą stronę przerabiać... więć wtedy spuścić przez dziure by się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.10.2011 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No chcielibyśmy je przerobić, ale czy się da? Jak teściowa wydobrzeje (bo się przeziębiła) to w niedzielę u nich będziemy. Może coś podumamy na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 19.10.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 A poza tym jego nie da rady znieść na dół, bo schody za wąskie i za niskie, więc kasy nie będzie :/ skoro udało się je tam wnieść to i znieść się powinno dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.10.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 E e, one tam stoją jak świat światem po remoncie schodów i wejścia na poddasze już się nie da, bo za nisko jest nad schodami. Kiedyś zapewne w miejscu garderoby była dziura i wnieśli bez problemu. Teraz już tylko moooże oknem, ale że okno wysoko to nie ma jak Będzie ramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.10.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 zmiana miejsca, zmiana planow ? czy jest cos nowego co wymyslilas na nowe miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.10.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 To, że moje łazienkowe plany troszkę jakby szlag trafił, no bo przecież nie zedrę tej łazienki co jest, nie będzie osobnej łazienki i łazienki glamour. No i nie będzie okien ze szprosami, bo okna już są. No i nie będzie sufitów z cegły czego chyba najbardziej mi żal. W pokoju młodego będzie musiała być szafa, bo garderoby 2, ale nie zmieszczę w nich wszystkiego. A co nowego? Chyba niewiele. Wcisnę to co chciałam, tylko w ciut innym rozmieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.10.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No tak głupawo jest wejść i wszystko zmieniać , jeszcze pomyślą ,że Ci się nic u nich nie podoba ... trudna sprawa zrobić coś po swojemu w urządzonych już wnętrzach i to tak by nie urazić innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.10.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No dokładnie. Tyle że oni robili górę ze świadomością, że będzie ona eMa. Ale świadomość świadomością a jest jak jest. Na dole mają prawie wykończone i jest bardzo ładnie, z tym, że nie każdy musi się czuć tam komfortowo. Góra poza łazienką i korytarzem jest surowa. Ściany pomalowane, ale meble przypadkowe, niepełne wyposażenie. O wymianie podłogi wiedzą, bo już kiedyś kiedyś mówiłam, że jakbym tu miała mieszkać to to byłaby 1 rzecz jaką bym zmieniła... Każdy ślad stopy, najmniejszy pyłek, wszystko widoczne jak na dłoni. A nie mam zamiaru latać na mopie po 150 m codziennie Zbledną pewnie jak usłyszą, że piękne drewniane drzwi chcę przemalować na biało... ojj zaboli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 20.10.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ...no powiem szczerze, że mnie by zabolało i to bardzo;), szczególnie, że malowane drzwi to już nie to samo co "oryginalnie" biale, a może dlatego, że przez "całe" moje życie miałam właśnie białe malowane drzwi i zwyczajnie już mi się znudziły...a może dlatego, ze przy dwójce małych dzieci , wiecznie biegałam ze szmata i wycierałam ślady po malych raczkach.... a może dlatego, że biała farba żółknie predzej czy później i takie drzwi wymagają odnawiania co kilka lat a po kilkakrotnym malowaniu.....no cóż... kazdy robi tak jak mu sie podoba i o gustach sie nie dyskutuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.10.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ja mam teraz venge i nie wiesz nawet jak mnie one wnerwiają, każdy pyłek kurzu, nawet 5 min po jego starciu, każdy paluch... masakra. Także nie ma dobrych drzwi, chyba że jakiś orzech, olcha... No ale do białych listew przypodłogowych ciemne drzwi ni w pipę ni w oko nie pasują. Prawda taka, że każde trzeba wycierać. Nie ma drzwi idealnych. A ja mam fazę na białe Tym bardziej, że tam jest ciemno, a te ciemne drzwi nie pomagają rozjaśnić przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.10.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ja znow nie wyobrazam sobie innych drzwi i listw w kolorze innym niz bialy. No chyba ze wielka chawira z oknami od podlogi po sufit bez firan, zaslon itp, wtedy i czarne slicznie wygladaja. Sa farby niezolknace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.10.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Co człowiek to pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.10.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A my w starym mieszkaniu mieliśmy takie stare poniemieckie drewniane drzwi i jak szliśmy w nowoczesność to jedne do łazienki wymieniliśmy na wenge z Porty . Owszem byłam bardzo zadowolona a jakże były nowe , ciemne. Całe szczęście ,że nie zmieniłam wszystkich na raz , bo jak tak z nimi pomieszkałam to coraz bardziej żałowałam swojego wyboru . Paprochy , paluchy mnie dobijały , do tego strasznie przyciemniły korytarz a mogłam stare opalić i mieć takie piękne drewniane. Człowiek uczy się na błędach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.10.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No dokładnie te paluchy i paprochy... wnerw gwarantowany Wiem, że kiedyś były białe, moja mama jeszcze 2 pary białych ma, i mogą one zbrzydnąć, opatrzyć się. Wiem jednak po sobie, że ciut ponad rok temu rzucając się ze szczęściem na meble i drzwi w venge nie pomyślałabym nawet, że tak szybko mi się znudzą i będę marzyć o białych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 21.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) no to trzeba było tak od razu ze masz venge ... przed remontem miałam w tym kolorze szafkę na buty w przedpokoju... pięknie wyglada w katalogu, ale nie życzę nawet wrogowi:) Powiem więcej:) gdybym miała wybierać venge czy biały to też wybrałabym biały.... ale na moje szczęście miałam większy wybór koloru drzwi i po remoncie mam orzech jestem z nich zadowolona chociaż zawsze marzyłam o naturalnym drzewie... może następnym razem:confused: Edytowane 21 Października 2011 przez gopax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.10.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Naturalne też byłyby piękne Tylko nie wiem z jakiego drzewa są te drzwi. Okaże się jak jedne wyczyścimy. Mieliśmy jechać jutro do teściów (jeśli teściowa wyzdrowieje) i porobić zdjęcia salonu i korytarza przy schodach na dole. I doopa blada - teściu się zaraził od teściowej i nie pojedziemy, bo mi zdrowie dziecka miłe Może w przyszły weekend... ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts