Pasiata 30.04.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Salon teraz czadowy a hokerki miodzio!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.04.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Hokerki super (jakże by inaczej, skoro sama mam takie krzesła ) Fajny pomysł na stolik w przedpokoju A salon wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 30.04.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Zdziwiłabym się, jakby Was zdziwił kolor Nooo Wlasnie! Super! Teraz zaczekac na fotki. Sprzecik rowniz ok. 1.400 kosztował sam kosz na wyjeżdzające gary z szafki - inaczej nie wiem jak bym do niej sięgała. Kurcze to cena tylko jednego kosza?! Ile szerokosci? A ja planowalam wiekoszosc wysuwane bo mam serdecznie dosc na kleczkach albo z pania w gorze szukania/wyciagania jakis klamotow!! Aleee pieknie u Ciebie i jak jasno a najbardziej podobaja mi sie beleczki eh cudo! Ze tez musialas pokazywac te maszyne! :o aaa nie chcialabys sie tego hmm ... pozbyc? Trzymaj sie dzielnie zosik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 30.04.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Dlatego, dziewczyny je kupiłam bez większego zastanowienia Bo gdzie ja bym później znalazła hokery pasujące do krzeseł? A krzesła na szczęście jeszcze w Ikei są. Salon mnie rozczula ilekroć mam w nim coś znaleźć heheheh Pysiaczku, chciałabym, żeby mój salon kiedyś wymiatał w ten drugi sposób też - tak jak Twój ehhh i ta ława... Etteb to taki kosz, który wyjeższa z szafki hmm no jakby narożnej, nie ze zwykłej, te są tańsze - takie cargo np. a ten działa tak, że to co w tej, której drzwiczki otwieram wyjeżdża na drzwiczki a to co w tej szafce w rogu wjeżdza na miejsce tej 1 Coś można z tego zrozumieć? Mam nadzieję, bo jakoś ciężko mi to wytłumaczyć. ooo takie coś, tylko ten po lewej zostaje w szafce, taki jak ten, że obie się wysuwają kosztował 1900 zł, stwierdziłam więc, że za kolejne 500 zł to ja się mogę ciutkę powypinać http://nawymiar.com.pl/text/images/tresci/osn/1.jpg A maszyny się nie pozbędę zbyt klimatyczna Ale wiesz... na allegro jest takich caaaałe stado i wcale nie drogich A samych nóg jeszcze więcej Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 30.04.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Oooo... te szafki narożne są fajne znaczy się, szafki z tymi koszami i mimo, że cena nieco powala to i tak warto Zosik, dawno mnie tu nie było - oj dawno... aż wstyt się do tego przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.05.2012 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Napisalas : "takie cargo np. a ten działa tak, że to co w tej, której drzwiczki otwieram wyjeżdża na drzwiczki a to co w tej szafce w rogu wjeżdza na miejsce tej 1 Coś można z tego zrozumieć? ". Ni CHU…!!:):) nic nie kapuje he he, ale to nic, moze w koncu zalapie! No to obie bedziemy wyrodki…nasze maszyny nie Singery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.05.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Kardamina - karniaka walisz za tą nieobecność Też stwierdziliśmy, że warto, ale coś za coś - mniej się powypinam, ale więcej zapłacę. Pocieszenie jest takie, że płacę raz a wypinać musiałabym się często Mańka no wiedziałam Ale na zdjęciu już widać o co mi chodzi Ja mam ten feler, że tłumaczyć nie potrafię. Mama się śmieje, że ja jak ojciec jak zaczynam rysować, żeby coś wytłumaczyć to ona wychodzi A mój Miniuś bieli właśnie szafę, metodą prób i błędów Opakowanie wosku bielącego wystarczy może na 1/3 szafy, ale już widzę, że warto Jutro pojedziemy dokupić wosk i farbę do pokoju młodego, jakąś jasno szarą bym chciała. Ale SZARĄ, nie wpadającą w niebieski czy fioletowy. Będzie ciekawie No i białą na sufit i na odświeżenie garderobo-sypialni. Póki ma ona nam służyć jako garderoba, nie będę jej malować na inny kolor, szkoda roboty. No i jakieś regały na ubrania trzeba do niej kupić. Może też jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 01.05.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Coś można z tego zrozumieć? Mam nadzieję, bo jakoś ciężko mi to wytłumaczyć. Hmmm ... namieszalalas ale sie domyslilam o czym piszesz haha a mania dobitie odp oj mania haha A maszyny się nie pozbędę zbyt klimatyczna Ale wiesz... na allegro jest takich caaaałe stado i wcale nie drogich A samych nóg jeszcze więcej Wiedzialam, ze nie mam szans kurcze nie przyszlo mi do glowy aby tam poszperac booo teraz dostalam kopa i poszukuje ... bimbajacego zegara aaa moze posiadasz ... ? haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.05.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Mańka już tak ma i dobrze Aaaaa ja osobiście nie mam, ale tata ma 2 bimbające ponad 100-letnie. Powiedziałam mu już, że ma żyć jak najdłużej, ale ja je chcę w spadku :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.05.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) taaa…bo ja "zla kobieta jestem"…hihi…Etta a Ty co? tez umiesz dobitnie oj umiesz, ale tylko ja wiem o tym heheh.. A co do zegara…Moja babcia miala zegar po swojej matce, ktora to dostala go na swoj slub. Az taki stary nie byl bo najpozniej z 20 roku (nie wiem kidy slub brala dokladnie) ale jest super. Niestety nie chodzi. babcia mi mowila ze probowala go naprawiac u zegarmistrza ale dentka . Sie nie dalo. Niestety nie udalo mi sie go capnac, zakosila go moja siora. A ja sie zastanawiam czym ja przekupic. Bimbajacy tez babcia miala i tez zakosila, pocieszam sie ze udalo mi sie maszyne po pradziadku i haligunke po dziadku . Fajne takie pamiatki rodzinne. Zawsze inaczej niz kupne. Dam Wam rade…jak macie okazje a macie rodzenstwo lub kuzynostwo, nie czekajcie na spadki tylko bierzcie co sie da Edytowane 1 Maja 2012 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.05.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 haligunke po dziadku . he?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.05.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 damn……..zle napisalam ale blisko bylam hihi…no dziewczyny mi tu powiedzialy co to jest, zdaje sie ze Gosik? Nie haligonka a heligonka, poszukalam na necie: To swego rodzaju akordeon, tyle że mniejszy i który ma jedynie guziki, nie posiada klawiszy..No ja na tym grac nie umiem, ja smyczkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.05.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) Aaaa takie buty Było coś faktycznie, ale jakoś mi ta nazwa nie przywarła w pamięci Teściowa też ma jakieś dwa ustrojstwa, akordeon i coś mniejszego, jakąś harmoszkę czy coś się nie znam Garderobo-sypialnia przed http://img27.imageshack.us/img27/4136/img559.jpg i po oświeceniu http://img849.imageshack.us/img849/2246/img582z.jpg http://img528.imageshack.us/img528/8981/img583.jpg Uprzedzając pytania dlaczego okno nie jest na środku - bo belka jest na środku Oba pomieszczenia już są przygotowane do malowania Rano jedziemy po farby. Do młodego: Magnat - srebrzysty granit. No i białą na sufity i do gard. Trzeba dokupić wosk do szafy, bo boki zrobione, ale drzwi zostały. Efekt baaaaardzo mnie zadowala, choć eMa niekoniecznie. Jakoś bardzo krytyczny jest w stosunku do swojej pracy - bezpodstawnie! Edytowane 1 Maja 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.05.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Padł jeszczy wybór farb do przedpokoju: Magnat - Grafitowy marmur i do salonu: Dulux - Szarość granitu + coś bardzo ciemnego na ściankę z tv. Jeszcze nie wiemy co u młodej, może ta sama co u młodego - zobaczymy jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.05.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 dla pamięci http://wlasnorecznie.blogspot.com/2010/07/41-schemat-kwadratu-do-pledu.html chcę takie coś dla młodego http://www.zpotrzebypiekna.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/i/file_63_24.jpg ale 450 zł za pledzik nie dam, może uda mi się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.05.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2Q01CjwAomw&feature=relmfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.05.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Zosik czy mam rozumiec ze w ramach relaksu wezmiesz szydelko w reke i zrobisz sama ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 02.05.2012 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Hi zosik. Podoba mi sie podloga ale bedziesz zmieniac a o belkach juz pisalam wiec nie bede sie powtarzac. Bede teraz spokojnie czekala na dalszy rozwoj sytuacji ... obiecalas zdjatka! Taaaa zosik to szczeciara! A zeby mnie zadreczyc to specjalnie napisala o ... nie jednym ale dwoch zegarach ale to nic juz mam tez upatrzony stary niemiecki ooo! widzialam tez maszyny ulaa laaa nawet cena przystepna wiec tez bedzie moja! Thx zosik bo mnie tam poslalas. Moj B. mial piekny akordeon ale po naszym wyjezdzie gdzies sie ... ulotnil. mania ja wiem, ze Ty wiesz ale shhh Juz widze zosik siedzaca w wygodnym fotelu, obok w lozeczku spi corcia a zosik macha szydelkiem i dzierga piekna narzute ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 02.05.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 czy zrobię to się okaże - w każdym razie mam taki zamiar a czy zajmie mi to pół roku czy 2 lata to już inna sprawa Ale robic na szydełku zawsze lubiłam, tylko trzeba się troszkę posdzkolic w tych kwadracikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 02.05.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 narzuta fajna a kwadraciki też nie trudne do zrobienia, wiec cena dla mnie szokująca:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts