zosik 11.05.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 PS. post nr 500 Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.05.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Pysiaczku a czemu wzięłaś białą? Bo praktyczniejsza? Nie żałujesz, że nie zaszalałaś? Ja nadal mam małe obawy, bo też do końca się motaliśmy, ale serducho przechyliło szalę na zieloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 11.05.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Zosik dobrze, że wzięłaś zieloną. Będzie super z szarościami. Marzyła wam się od początku, a marzenia trzeba spełniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.05.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Święta prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 11.05.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Czyżby to o czym myślę?? Hihi.... Ty już chyba wszędzie widzisz oczka :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.05.2012 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Co zrobisz? Takie naleciałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 12.05.2012 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Hi zosik, nie pytam jak sie czujesz bo czytam, ze troszke relaksujesz, troszke cosik robisz ale ostroznie Kuchnia bedzie rewelacyjna! Zielone jabluszko. Aaaa wiesz, ze ladniej wyglada z ta podloga hmmm ... byc moze to spowodowalo iz dodane jest okno bo wydaje sie o niebo jasniejszy pokoj. Kurcze, myslalam, ze to dziewczynka?! Mysle sobie ... dziecko sasiada? haha Moj syn mial ladne krecone wlosy wiec nieobcinalam i mialam ... dziewczynke aleee rodzinka mnie przeklinala haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 12.05.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Teraz będzie miała dziewczynkę to chłopaka obetnie Ja też wprowadzam zieleń do kuchni... jakoś tak mi się zapodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.05.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 No dziewczynka Nic nie mówcie o włosach, byliśmy dzisiaj u fryzjera, podejście do obcięcia włosów chyba już 4. Efekt? M. obciął włosy, młody wyszedł z batami nietkniętymi Przejedziemy go maszynką na jedną długość. Będzie głupio wyglądał? TRUDNO! Odrosną. Poci się jak szczur jak przygrzeje, drapie, czochra, do oczu mu się wszystko pcha. Młodej nie będę obcinać, zrobię kitę czy warkoczyki i spokój Etta - i okno i podłoga zrobiły swoje Ale jak tam gorąco!! Jak już będziemy tam spać to bez rolety na oknie i bez klimatyzatora się nie obejdzie, bo się podusimy Kasik - wprowadzaj śmiało, ożywi się napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 12.05.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ale jak tam gorąco!! Jak już będziemy tam spać to bez rolety na oknie i bez klimatyzatora się nie obejdzie, bo się podusimy Przy tak malym pomieszczeniu sypialka od polnocy byla by ok tym bardziej, ze to poddasze, a przy klimie to zosik z golym tyleczkiem nie pospi o niee haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 13.05.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 (edytowane) Nooo a nasza jest od zachodu... Zosik i tak z gołym tyłkiem nie śpi, bo nie lubi Muszę coś mieć na zad narzucone, bo nie usnę Ps. Malują się ściany u młodego :D:D Garderoba już zaczyna przypominać garderobę Zarasta ubraniami, narazie naszymi i dzieci, później się porozkłada do szaf (jak już szafy będą) Dzisiaj jedziemy po gadżety dla psinki, bo w następną sobotę jedziemy po paskudę Trzeba mu kupić jakieś miseczki, smycz, legowisko, jakąś zabawkę Ale faaajnie Edytowane 13 Maja 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 13.05.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Zosik i tak z gołym tyłkiem nie śpi, bo nie lubi Muszę coś mieć na zad narzucone, bo nie usnę No popatrz a mój twierdzi, że wszystkie lubią tylko nie ja :P:P Też mamy nowego psiura a raczej sunię... jest kochana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 15.05.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) Cwaniak, no! Psy w ogóle są kochane Ja bym mogła mieć całe stado Jedzonko już mamy, miski i legowisko zamówione Smycz i zabawki zapewne kupimy w sobotę, jak będziemy mieli już chrabąszcza bo najzwyczajniej nie wiem jaki rozmiar Mania, coś dla Ciebie. Zamówiłam hokery 29 kwietnia, zapłaciłam w ten sam dzień. Dostałam info, że 30 zostały wysłane, ale że długi weekend tratatata i firma kurierska ma jakąś przerwę w dostawach to zamówienie będzie u mnie 7 maja. No ok, nie pali mi się. No i dzięki bogu mamy dzisiaj 15, a kurier jedzie chyba przez Syberię... Wysłałam 2 maile, dzwoniłam pół dnia, oczywiście echo. I po 18 dostałam maila, że mieli dużo zamówień i wyczyścili całą czeską IKEĘ, towar ma być u nich jutro, więc w czwartek wyślą. No ciekawa jestem... A jako rekompensatę mam wybrać sobie coś z ich sklepu do 30 zł. Hmmm pewnie, że wybiorę! Niech sobie nie myślą, że odpuszczę Z placu boju: pokój młodego wreszcie pomalowany (tak to jest jak się pracuje do 16 ) panele "kładą się" w tej chwili. Jak już skończą to wrzucam zdjęcia Kolor wyszedł ciemniejszy niż na zdjęciu z neta i dobrze, bo martwiłam się, że będzie za jasny, ale jest śliczny! A! I eM. wyczyścił łóżeczko młodej, tyle że wosk w Leroyu się skończył, dostawa za tydzień - no musi być jakaś obsuwa przecież Będzie szukał w castoramie, nie ma wyjścia Bo mi już czas się kończy... Za tydzień mam odstawić tabletki i niech się dzieje wola nieba Edytowane 15 Maja 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.05.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 A ja już myślałam, że to już.... bo taka cisza wszędzie.... ale czytam, że jeszcze się nie spieszy :D:D to i dobrze... gdzie jej będzie tak dobrze jak u mamy... a raczej w mamie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.05.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Pewnie nigdzie jej nie będzie tak dobrze, ale już mnie męczy. Na boku spać nie idzie, bo biodra bolą, na plecach też nie bo brzuch boli. Sikać co 2 godziny. I weź tu się człowieku wyśpij... Dobrze, że upały minęły, bo wyjątkowo mi teraz ni służyły. Marudzę jak stara panna, ale co zrobisz? Taki czas No to mamy podłogę w pokoju młodego!! http://img62.imageshack.us/img62/1328/img650l.jpg http://img822.imageshack.us/img822/453/img649j.jpg http://img23.imageshack.us/img23/9021/img647.jpg http://img443.imageshack.us/img443/1309/img651m.jpg http://img528.imageshack.us/img528/4916/img653.jpg Jeszcze listwy (ale trzeba je najpierw kupić ) Kinkiety powiesić i lampę teściu zrobi i pokój gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 17.05.2012 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Prosze jak szybko, cisza ... cisza a tu pokoj gotowy, aaah te belki ... zosik, chodz przytule, nie mam swojej synowej to bedzie pozyczona Tak patrze i patrze na te zdjatka i zastanawiam sie dlaczego B. nie wstawil ponownie tych malych okien przy podlodze co sa u ciebie z tym, hmmm ... calkiem o nich zapomnialam, az sie zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 17.05.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ślicznie wyszło No i trzymajcie się obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.05.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Etta a przytulaj, przytulaj A okienka to luksfery wstawione w miejsce małych, starych okienek. Pomysł świetny Niedrogi a jak doświetla pomieszczenie W sumie zdjęcie powinnam zrobić teraz, jak już wysprzątane ale nie mogłam się powstrzymać Wstawię "wysprzątane" jak listwy będą. Chyba w sobotę po drodze po psa zajedziemy obejrzeć te listwy, bo czas najwyższy na nie A że też ktoś nie wymyślił białych wysokich listew, które by można przykręcić do ściany i wsadzić w nie kable, nawet plastikowych, ale wysokich!! No cholera - wymyślę i opatentuję!! Bo eM. mówi, że ściany krzywe, i będą szpary, będą odstawać. No trudno, przeżyję, byleby były białe i wysokie. Cieszę się, że Wam się podoba Zdjęcia oczywiście nie oddają rzeczywistości (szczególnie te, robione komórką), ale to pewnie wiecie Niewyraźne takie i kolory ciut przekłamane. Ale jaka radość :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 17.05.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No cholera - wymyślę i opatentuję!! Czekam z niecierpliwością :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 18.05.2012 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 http://img62.imageshack.us/img62/1328/img650l.jpg http://img822.imageshack.us/img822/453/img649j.jpg zosik, co bedziesz tworzyc z tej ramy co jest oparta o drzwi? swietne sa te doswietlenia z luksferow, na naszym poddaszu rowniez byly takie okienka ale po zmianie dachu B. juz nie zamontowal ponownie Czy dobrze czytam, ze masz psine?! O rany! Nie miala baba klopotu kupila sobie koze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts