gopax 20.06.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 http://allegro.pl/lozko-dzieciece-dla-chlopca-niebieskie-kuba-auto-i2413820852.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.06.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Dzięki Gosik Znalazłam jeszcze takie, wysłałam zapytanie o inny wymiar, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.06.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Fajna kuchnia taka świeża , czekam na końcowy efekt . A łóżko kup małemu takie baśniowe , niech mały człowiek też ma wspaniałe dzieciństwo ... wyrośnie to przemalujesz na różowo, dołożysz baldachim , wytniesz większe koła , dasz malutkiej karocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.06.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Hihihihi, dobre Kubelko dobre A za kuchnie dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.06.2012 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Łóżko zamówione, zaliczka wpłacona będzie za 3 tygodnie - DŹWIG!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.06.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 hihi :D:D no to się maluch ucieszy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 22.06.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam,przepraszam że tak bez pukania ale ile ma to poddasze w którym znajduje się ta kuchnia ?bo mam bardzo podobny układ a w związku z tym że my na razie na etapie wymiany dachu to zawsze ładne poddasza do wglądu mile widziane:)tym bardziej że to w zielonce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.06.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 hihi :D:D no to się maluch ucieszy :D:D Ja mam nadzieję - za tę cenę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.06.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam, przepraszam że tak bez pukania ale ile ma to poddasze w którym znajduje się ta kuchnia ? bo mam bardzo podobny układ a w związku z tym że my na razie na etapie wymiany dachu to zawsze ładne poddasza do wglądu mile widziane:) tym bardziej że to w zielonce:) Witam ciepło regionalnego rodaka Całe poddasze ma ok 160 metrów, a pokój gdzie jest aneks kuchenny niecałe 60 metrów. Pochwaliłbyś się jakąś galerią, bo my jeszcze przed wymianą dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 25.06.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Witam, Jeszcze przed wymianą dachu a już kartongips położony? moje poddasze ma 80metrów i w tym ma się zmieścić łazienka 2 pokoje i salon połączony z kuchnią ale czy się uda:) Jestem jeszcze na etapie walki ze współlokatorami o to aby robić dach ale już praktycznie wszystko dogadane i na wakacje ma być właśnie wymieniany (3mać kciuki) to widok z demolki ,na dzień dzisiejszy nie ma ścian podłogi i wszystkiego zbędnego:) czekamy na dach aby zacząć coś robić bo już sprzęt agd do kuchni leżakuje w garażu;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 26.06.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Tak, bo całego dachu nie będziemy zmieniać, tylko dachówkę, bo ta już się sypie - spadnie kiedyś komuś na łeb... Uda Wam się wszystko pomieścić, bo ścianka kolankowa wysoka u nas 88 cm i przez to trochę trudniej ulokować np. jadalnię, z kuchnią się udało - wykorzystaliśmy skosy jak się tylko dało Dobrzy jesteście z tym sprzętem U nas było wręcz przeciwnie - kuchnia się już montowała a sprzęt jeszcze w sklepie stał ale na szczęście dotarł na czas Teraz czatuję na komody dla dzieci i jakąś niską pod TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 27.06.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 u nas dach się sypie ale wspólnota nie potrafi tego zrozumieć dopiero jak by komuś coś się stało to by się obudzili no ale na szczęście już na dniach ma być akcja wymiana w najniższym punkcie jest 190cm więc nawet ja spokojnie się zmieszczę ,teraz to może tak tylko mi się wydaję że mało miejsca ale jak już porobi się wszystko to pewnie będzie super bo w końcu 55m2 a 80m2 to różnica z tym sprzętem to człowiek się pospieszył no ale cóż miało być wszystko ładnie pięknie szybko ..... ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma! okna dachowe teraz muszę wybrać aby panowie od dachu wiedzieli co wstawić... ehh jest tego wszystkiego do przemyślenia a co wchodzę na to mieszkanie to inny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.06.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Kiedy bedzie to wypasione lozko pokazzzzzeszzz…i pokaz jak zrobilas malutkiej kacik W tym stylu co robisz to musi byc slicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 28.06.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 no i jak się kinkieciki sprawują znalezione przez ciocię pszczółkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.06.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Kiedy bedzie to wypasione lozko pokazzzzzeszzz…i pokaz jak zrobilas malutkiej kacik W tym stylu co robisz to musi byc slicznie. Moniś, łóżko powinno być za jakieś 2 tygodnie, pewnie, że pokażę jak już będzie Kącik młodej to tylko łóżeczko póki co - bo śpimy i siedzimy w pokoju młodego - pokój młodej kończy się malować. A do salonu przeniesiemy się jak drzwi na schody będą zrobione, bo siedząc z młodą u młodego widzę czy czegoś przy schodach nie kąbinuje, a jak w salonie będę to kiszka. I tak to wygląda, że kuchnia gotowa, podłogi i ściany też a my dalej "w kawalerce" :lol2: ciężko zmienić niektóre przyzwyczajenia Pokażę wszystko jak tylko będzie co pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.06.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 no i jak się kinkieciki sprawują znalezione przez ciocię pszczółkę ?? Kochana ciociu Pszczółko, kinkiety jeszcze w kartonie Normalnie wstyd, wstyd! Ale jest szansa, że kokardka u młodej zawiśnie w przyszłym tygodniu, bo tam jeszcze małe poprawki malarskie i położenie podłogi i pokój gotowy. Materiał na zasłonkę kupiłam, abażur do kinkietu też, lampa sufitowa wybrana, szablon na ścianę kupiony, łóżeczko już jest boskie, oddam jej stoliczek z netto i... czaję się na komodę, bo na szafę przyjdzie mi chyba dłużej poczekać Później dojdą gadżety i powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.06.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 okna dachowe teraz muszę wybrać aby panowie od dachu wiedzieli co wstawić... ehh jest tego wszystkiego do przemyślenia a co wchodzę na to mieszkanie to inny pomysł Skąd ja to znam każde wejście na muratora to nowa myśl Dobrze, że choć kierunek spójny obrany, choć nie powiem, że nie było sytuacji, że podobały mi się 2 okrutnie różne style. I weź tu człowieku bądź konsekwentny Co do okien to brałabym jak największe - gdyby mnie finanse nie ograniczały, albo choć w ilości bym poszalała, bo dobrze doświetlone poddasze to skarb! U nas są Fakro i nie narzekam 190 cm to faktycznie luksus! bo odejmując nasze metraże, gdzie jest mniej niż 190 cm - nie zostaje już tak wiele... tylko więcej podłóg do mycia i problem ze wstawieniem czegoś innego niż łóżko. A jak u Ciebie z belkami, cegłami? Będzie coś na wierzchu czy wszystko chowacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 28.06.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Zuzik mój http://img577.imageshack.us/img577/761/zdjcie020g.jpg Kochana przyjmij moje Gratulacje sciskam Mamusie i buzka Corunia slicznosci i taka piekna minka usmiechnieta ah wzieabym na rece i utulila :) Niech rosnie zdrowo na pocieche Rodzicom Wow! KUCHNIA naprawde ladna i ta jablkowa zielen przyciaga wzrok - nie za duzo tego szczescia tak wraz ... O jakiej lampie pisalas na sprzedaz? Jestem do tylu z info? Czytalam ale ... pewnie gdzies mi umknelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 29.06.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Skąd ja to znam każde wejście na muratora to nowa myśl Dobrze, że choć kierunek spójny obrany, choć nie powiem, że nie było sytuacji, że podobały mi się 2 okrutnie różne style. I weź tu człowieku bądź konsekwentny Co do okien to brałabym jak największe - gdyby mnie finanse nie ograniczały, albo choć w ilości bym poszalała, bo dobrze doświetlone poddasze to skarb! U nas są Fakro i nie narzekam 190 cm to faktycznie luksus! bo odejmując nasze metraże, gdzie jest mniej niż 190 cm - nie zostaje już tak wiele... tylko więcej podłóg do mycia i problem ze wstawieniem czegoś innego niż łóżko. A jak u Ciebie z belkami, cegłami? Będzie coś na wierzchu czy wszystko chowacie? Wszystko pewnie wyjdzie jeszcze w praniu jak będziemy wykańczać na typ etapie podział pokoi jest i "powinno" tak zostać. Na razie nie widzę tego jak wszystko to co chcemy się nam pomieści w poszczególnych miejscach ale wszyscy jak widzą poddasze to mówią że spokojnie damy radę poza tym jak patrzę np na łazienkę w bloku i w na jak małej przestrzeni da się wszystko pomieścić to u nas będzie jeszcze sporo miejsca do tańczenia:) Okna myślałem roto ,wstępnie dwa w salonie i dwa w sypialni (w łazience i 2pokoju normalne okna szkoda tylko że nie ma z czym szaleć bo mam salon z oknami więc pewnie bym nawydziwiał jakiś przeszkleń ) W sypialni myślę że spokojnie wystarczy a w salonie jak by co to jest miejsce aby dodać kolejne,zobaczymy ile te dwa dadzą światła co do wyglądu to ma być na gładko z widocznymi belkami (za duże filary by wychodziły aby je poukrywać więc będą ładnie wyeksponowane) chciałem zostawić gdzieś jedną ścianę z surową cegła ładnie oczyścić i zalakierować ale żona nie chce ,więc aby mieć święty spokój nie upierałem się na razie:) poczytałem troszkę o waszych przemianach stodoły gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 29.06.2012 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Coś jest na rzeczy z tą obawą o pomieszczenie się z gratami - my zmieniliśmy 29 m2 na 160 m2 i też się zastanawiam gdzie upchnę to i owo Szkoda, że żonka nie chce cegieł, no ale nic na siłe hmmm a może pomalowane na biało byłyby dla niej kuszące? Z drugiej strony - byłoby nudno jakby każdemu podobało się to samo Powiem Ci jak jest u nas z oknami: w 2 pokojach ok. 25m2 są 2 okna, jedno dachowe i jedno zwykłe (na północ) i jest jasno. W salonie - 60m2 - były 2 dachowe + jedno trójkątne od południa i było ciemno. Dołożyliśmy po jednym dachowym na każdą stronę i jest optymalnie. Ale jeszcze jednym bym nie pogardziła Łazienka ma jedno dachowe i jest ok, w końcu tam się nie siedzi - teoretycznie A nasze przemiany stodoły poprzestały na marzeniach... Aleee może kiedyś coś tam zrobimy, jakąś kanciapę z bilardem, dartem, zimnymi drinkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts