witek86 31.08.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 kozacki ten kwadrat:Du nas dach w listopadzie mają zaczynać robić .zima przyjdzie wcześniej i się wszystko posra ehh masakra się zachciało poddasza tyle tylko że wizja jak będzie super po tym wszystkim podtrzymuje mnie na duchu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 02.09.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 (edytowane) HEj ale dopieściłaś chatkę i poszalałaś z zegarami Ja do Czacza nie dojechałam byłam 2x na starociach we Wrocławiu i kupiłam kilka klamotków ale nie potrafię wstawiać zdjęć niestety : ( A te zegary to z pepco? Edytowane 2 Września 2012 przez Pasiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 03.09.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 chyba z jyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 04.09.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Pszczółka dobrze jest Strach ma wielkie oczy Witek tak 3maj A nóż widelec zima będzie jak ostatnia i śnieg spadnie dopiero w lutym Z poddaszami jest więcej roboty, ale za to jakie efekty i możliwości Pasiata toś mnie zasmuciła. Ja nie mam sumienia podrzucać non stop dzieci dziadkom, więc miałam nadzieję, że Ty coś ciekawego tam ustrzelisz. A to wyślij mi zdjęcia na maila [email protected] Zegary z Jyska, potwierdzam. Wykupiliśmy prawie wszystkie hihihi, Mam dobre wieści. Dom graniczy z placem zabaw. Teściu załatwił w gminie, że będziemy dzierżawić 50m2 ziemi przy domu, żeby gówniarzeria nie sikała nam na mur. I w ten sposób będziemy mieli jakieś 80m2 własnego podwórka Posiejemy trawkę na całości, jakieś iglaczki i kilka donic z kwiatami, grill, a'la altanka ze stołem i krzesłami, jakiś hamaczek, huśtaweczka... lampiony... ehhh Płot będzie betonowy, już jest zamówiony, będzie do 3 tygodni. eM właśnie karczuje "haszcze" pod domem ah! lecę zrobić fotkę, żeby było porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 05.09.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Postaram się wysłać zdjęcia na maila ale niewiem kiedy bo ja na komputerze niewiele potrafię maila tak a zdjęcia to wyśle moja córa:yes:Bądz cierpliwa a kiedyś to nastąpi hi hi:):yes:A u Ciebie widzę trawka ,płotek iglaczek ,sielanka aż Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.09.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Zosik pięknie u Ciebie Tak przytyulnie i domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.09.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Zosik pięknie na waszym poddaszu!!!!i cegła i belki i zegary i lampiony i wianki i meble wszystko tworzy cudowny klimat!!!! a córcia śliczniasta! sama słodycz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.09.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Pięknie wyszło , bardzo przytulnie tam u Was , jak kiedyś będę w Waszej okolicy to wpraszam się na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.09.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Miło czytać takie słowa Dzięki dziewczyny!! Też mi się tu podoba i dobrze się mieszka, choć widzę pewne niedociągnięcia... ale w którym domu ich nie ma Kilka nowinek. Kuchnia wreszcie skończona brakujące fronty dorobione. Zdjęcia będą jak kupię kartę do aparatu, bo telefonem nie ma co robić - źle wychodzą. Przedpokój się robi :lol2: W poniedziałek jedziemy bo farby do niego i po brakujące lampy. Wreszcie będą mogła powiesić kinkiety, lustro, postawić ławeczkę i powiesić nad nią plakat Będzie cudnie! Ps. Bożenko, śmiało!! Zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.09.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ale wiecie co... dobrze mi tu. Zastanawiałam się jak będę się czuła we wnętrzu w takim stylu, i już wiem - jest idealnie! Wieczór, młode śpią, winko, świece i odlot Jeszcze kozę postawimy przy kominie, zawiesimy lampy nad stołem, dodamy światła w podłodze oświetlające zegary i pokój będzie skończony Później dopieścimy resztę pomieszczeń i można żyć Skad ja to znam...mielismy to samo uczucie jak postawili nam kominek i zapalilismy w nim. Niestety moja przyjemnosc trwala 2 dni i musialam wyjechac juz, tak wiec zazdroszcze Ci tego "czucia" juz na stale A tak na marginesie...naobiecywala zdjec i co? Tu sie czeka Psze Pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 26.09.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 (edytowane) Moniś, ale wiesz, za kilka lat będziesz siedziała u siebie. Ja nie wiem kiedy poczuję się na 100% u siebie. Pokażę Wam podwórko, przed i po postawieniu płotu. przed: Edytowane 26 Września 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 26.09.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ale wykarczowaliście roślin:o Swoją drogą nie były zlę, ale przy 2 dzieci dobrze mieć kawałek miejsca gdzie mogą się pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 26.09.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Pszczółka tu nie widać, to inna część, nie mogę coś zdjęć wrzucić... motam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 26.09.2012 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 26.09.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A tu już po, ten pusty kawałek z betonowym płotem jest dzierżawiony. Widać dokąd był płot, przebiliśmy się i ogrodziliśmy 50m2 wzdłóż domu. Dowieziemy ziemię i posiejemy trawkę. Ale to podejrzewam dopiero na wiosnę, bo teraz ociaplamy dom, w przyszłym roku robimy dach, więc podwórko i tak dostanie po tyłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 26.09.2012 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 (edytowane) Taki wianek niedawno popełniłam szyłam ręcznie, bo maszyny nie posiadam, ale jak się ogarniemy to przywiozę od mamy maszynę po babci i mogę szaleć Edytowane 27 Września 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 26.09.2012 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 (edytowane) A pokój Zuzinki zyskał ławeczkę. Można przycupnąć pod drzewkiem A taki mamy widok z promu Edytowane 27 Września 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.10.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ogrodek super - cuda -niewidy tam mozesz zrobic. "popelniony" wianek wyszedl superasno. widoki niesamowite (Ty na wyspie mieszkasz????????) A laweczka ze sciana...no coz, wyglada jak z gazety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.10.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Zosik najpierw teren: kawał roboty zrobiliście, płot idealnie odgrodzi was od dzieciaków z placu zabaw. Nasadzicie roślin i będzie ogród jak marzenie fajnie, że udało am się załatwić taki teren Wianek bardzo ładny! ławeczka (lidl?) pod drzewkiem prezentuje się uroczo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 03.10.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dziewczyny ławeczka (tak, z lidla:)) też mnie rozczula Już widzę na niej siedzącą młodą Ogródek zapewne ruszymy na wiosnę, bo teraz dom się ociepla, w przyszłym roku malowanie i dach, więc mi zapaskudzą trawnik. I robota głupiego. Nie chcemy za dużo roślinek, jakieś niewielkie iglaczki po bokach, ze 3 donice z sezonowymi kwiatami. Poza tym wszedzie trawa, żadnej kostki itp. Na końcu - od strony ulicy chcę a'la altankę zadaszoną, gdzieś obok grill i jakieś atrakcje dla dzieciaków. Moniś mieszkam nad rzeką i najkrótsza droga do miasta wiedzie przez prom. Z nowości - młody ma już łóżko, my z młodą śpimy już w jej pokoju a Niku w swoim dzielny synek Jutro jedzie do babci to będę miała chwilkę żeby obstrykać nowe pomieszczenia No i co jeszcze, przedpokój się maluje, ale w związku z jednoczesnym ocieplaniem chałupy - w tempie bardzo żółwim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts