zosik 03.10.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 03.10.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 słodziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 04.10.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Zosik ... synuś do Ciebie podobny :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 04.10.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Zosik dzieciaczki śliczne. Synek widzę spryciarz pomyka na rowerku. Moja też ma bez pedałów ale nie radzi sobie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 04.10.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Chyba często tak jest, że synuś mamusiowy a córcia czysty tatuś I u nas tak się podzieliło. Pszczółka, młody ma biegacza od wiosny, czyli od ledwie skończonych 2 lat. Pamiętam jak ledwo nóżkami sięgał ziemi, a teraz widać jak urósł. A pomyka tak, że strach. Rozpędza się, nogi opiera na bokach i tyle go widział Chyba wypadałoby jakiś kask i ochraniacze kupić, bo przy prędkościach jakie rozwija - przy upadku będę zęby z ziemi zbierać Jeździ na nim codziennie więc i praktyki nabrał. Świetna sprawa, myślę że teraz z utrzymaniem równowagi na zwykłym rowerze nie będzie miał problemu A!! Dzień jest - zdjęcia miałam zrobić Lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 06.10.2012 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Mam zdjęcia, pewnie że mam! Ale coś się zawsze musi zes... nie mogę przerzucić ich na kompa... Ale mam coś jeszcze. Łazienka. Wanna i inne osprzęty kupione, czekają na montaż. A że będzie wanna z parawanem i prysznicem :/ to i ścianę trzebabyło jakoś zabezpieczyć. No to kafle. Długie rozmowy, pomysły, rozważania. No i wybraliśmy Gres szkliwiony TRAVERTINO CZARNY NOWA GALA I osiągnęłam co chciałam Cała podłoga również będzie w tych kaflach. Ja wiem, dachówki niespotykane, no fajne. Ale ja dziękuję za ich utrzymanie w czystości. Fajne to to jest ale u kogoś na podłodze. A ja cenię swój czas i mam ciekawsze rzeczy do roboty niż polerowanie sidoluxem a później jego zmywanie, żeby na nowo polerować. W nosie! Życie trzeba sobie ułatwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 08.10.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Zosik... nasz cierpliwość też ma swoje granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.10.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Dzieciaki słodziakiiiiiii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 08.10.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) Już już, zdjęć nie mogłam wrzucić :/ Pokój młodego w kilku odsłonach, doszły jeszcze obrazki, ale zdjęcia nie zrobiłam sierota! Więcej nie ma nic do pokazania, bo większość dodatków nadal czeka na swój czas Edytowane 8 Października 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 08.10.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 [ATTACH=CONFIG]141024[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]141025[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 09.10.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Zosik łóżeczko śliczne. Ale co zrobiła ta biedna żabka, że taki los ją spotkał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 09.10.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 jako jedyna z pluszaków miała zawieszkę na łbie więc na ochotnika się zgłosiła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 09.10.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Fajne to łóżko:) no i cały pokoik też.... ale najbardziej to interesuje mnie ta BUDA z komody:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 10.10.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) No to zaspokoję Waszą ciekawość Komoda wyglądała tak, była na prawdę w złym stanie, nie miała szuflad, jej blat służył kiedyś to rąbania tasakiem mięsa więc żeby coś z niej wyłuskać, musiałabym uśmiechnąć się do Alladynki A teraz wygląda tak jest wielka, ocieplona styropianem, a na nim przybite są panele hihihi ciekawe czy sierściuch będzie chciał z niej korzystać? Edytowane 10 Października 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 10.10.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 zosik śliczne dzieciaczki i pokoik cudny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 11.10.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 O kurcze zosik nie wiem czy Ci to ujdzie płazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Lea dziękować Kasik... publiczny lincz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.10.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 A tu kawałek przedpokoju, oczywiście nadal nieukończony Ale już coś niecoś widać I dyniowe klimaty i osłonkę na doniczkę popełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.10.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Dzieciaczki cudowne, wiadomo :) Scianka z laweczka K A P I T A L N A.....! Nie ma to jak szare sciany nie?? :) Piknie to wyglada z czernia i biela...a wiesz, te rules ogldalam kilka dni temu...telepatia chyba! Pieknie wyszlo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.10.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Też jestem zadowolona z tej ścianki A to i Twoja zasługa bo to Ty mi podrzuciłaś pomysł z plakatem nad ławeczką i to Ty mi go znalazłaś :hug: Kolory są strzałem w 10! A że telepatia? Już nam się to zdarzało, więc wcale a wcale mnie to nie dziwi Tylko mamusia zasmucona, że czemu nie po polsku? :lol2: i nie wierzy, że wiem co tam jest napisane - no poległam ze śmiechu Nie, no powiesiłam sobie w domu coś i nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts