mania1220 13.11.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 a widzisz jaka zmiana?? :) No sciana narazie niepomalowana wiec wyglada be i fe na brazie, ale juz sie posunelas o krok na przod i wyglada to super! Moim sdaniem lepiej. teraz ta wneka tak sie nie gryzie. Co do oswietlenia plakatu...jak masz sprytnego tescia niech pokombinuje z latarenka badz...jeszcze jeden pomysl - lampka kukla jest punktowka, gdyby sie zmiescila (bo nie wiem jak rozmiarowo) w latarenke (bo latarnia za mala). Chyba zeby okombinowac z zarowkami w srodku i zrobic jedno kierunkowe swiatlo na zasadzie spot'u, wies o co mi chodzi? I nakierowac swiatlo na plakat. Wiem ze z gory lepiej by bylo ale to tez jest wyjscie. Ewentualnie jeszcze jedna rada na podswietlenie plakatu ale niewidoczne - dolne. Czyli albo na podlodze i skierowac w gore na sciane z plakatem albo przyczepic za laweczka. Zosik na wszystko jest wyjscie a powiem Ci ze dolne swiatlo jakos bardziej mi tu podchdzi. efekt murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 13.11.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mania normalnie czytasz mi w myślach. Czarownico Też pomyślałam by dać jakieś dyskretne mało widoczne światło do oświetlenia plakatu. Jak nie od dołu to może jakieś listwy od góry montowane. Trzeba było od razu ze ta maszyna na biało będzie miała blat. Ten brąz mi nie pasował wcale. Latarenki bym zostawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 No ja jestem ciekawa jak juz ten blat maszyny bedzie pomalowany Bo widzialam biale blaty ale na schowanych maszynach, a tu maszyna sie nie chowa, moze byc calkiem niezly efekt! Latarenki teraz sa ok jesli zostawi ta maszyne po drugiej stronie . Pszczolka telepatia udowodniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 14.11.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 zosika jakie macie okna na tym poddaszu? same dachowe czy jakieś normalne się znalazły ?masz może fotki jak to wygląda? pytam bo muszę sam wstawić i wiem im więcej tym lepiej ale jest również druga strona medalu że co za dużo to nie zdrowo! Ekipa od dachu się obija i wchodzi w poniedziałek jak jestem z ludzi bardzo opanowanych które uważają że na spokojnie można wszystko sobie wyjaśnić to już do nich bez "kur...ew" nie da rady;/ załamka bardzo mi się podoba ściany na gładko jasne nawet białe i jedna pozostawiona surowa cegła ale kierownik budowy czyt. żona ma swoją wizję ;p a jak chce spokojnie przejść przez ten remont(wiem że prawie nie możliwe) to się nie odzywam kilka fotek jak to wygląda teraz a tak ja to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 14.11.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Zosik prosze powiedz gdzie kupiłas te literki-rules,są genialne i tą zasłonkę w kolorowe sówki -jest śliczna w pokoju syna ? Namęczyłaś się z odklejaniem literek od papieru kochana,ale warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 14.11.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Lea jedno i drugie na allegro tu link do sprzedawcy materiału http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=25312534 ma dużo ładnych materiałów, a sprzedawcy napisu za cholere nie mogę znaleźć, tu mam zasady tylko inną trzcionką pisane http://allegro.pl/stylowy-napis-100x160-naklejki-na-sciane-naklejka-i2759679407.html Żebyś wiedziała, że to była udręka, proste litery łatwiej przykleić, ale efekt naprawdę jest zadowalający Witek mamy jedne i drugie, z przewagą dachowych. W salonie 4 dachowe + jedno trójkątne w ścianie, i w pokojach dzieci jedno dachowe + jedno zwykłe. W łazience i garderobie po 1 dachowym. I to naprawdę wystarczy, w pokojach jest jasno. A jakie pomieszczenia są duże możesz zobaczyć na 1 stronie. Zaraz wyszperam zdjęcia, może w czymś pomogą A nic mi nie mów o zmiane dachu :mad: Panie o których wspomniałeś i mi cisną się na usta. Na wiosnę nas to czeka. Dzisiaj była ekipa od dachu, przedstawią wycenę dachówki i blachodachówki. Teściu pytał czy okna koniecznie będzie trzeba wyjmować i co? Jasne, że trzeba I co jeszcze ciekawe, mogą wyjść w innych miejscach tzn. wyżej lub niżej... I tak sobie myślę, że może skorzystać z okazji i obniżyć je trochę. Skoro i tak będą mi je wyrywać i ściany ryć... Spokojnie przejść przez remont? Aleś mnie ubawił mission impossible No nic nie poradzisz, czyjeś musi być na wierzchu A że zazwyczaj kobiety... Plany masz świetne!!! Kuchnia niesamowita! Sypialnia zresztą też. I widać konsekwencję w działaniu I białe ściany naprawdę mają uzasadnienie, biała cegła zresztą też A piec zostawiacie? Sporo pracy przed Wami, ale warto, oj warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 14.11.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ciemne bo rolety były zasłonięte, nowszych nie mam Jak zrobię to wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 15.11.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 no spokojnie na pewno nie będzie już wizja kuchni jest zmieniana ale ja będę upierał się przy swoim! Monia chce taką i tak zaakcentować w salonie ten kolor:) będzie walka na noże hehe dlaczego chcesz okna dać niżej? ja właśnie dziś byłem z gościem który będzie robił dach i ustalałem co i jak i powiedziałem że okna chce właśnie gdzieś na takiej wysokości jak ty masz jak tak oglądam twoje fotki i w głowie mam wygląd i wyobrażenie swojego mieszkania to już się nie mogę doczekać i jakoś nie przeszkadza mi że reszta ludzi mieszkających w kamienicy to brudasy i syfiarze gdzie nikt nie kwapi się by nawet raz na tydzień klatkę pozamiatać już nie mówiąc nic o myciu ale ja ich poustawiam:) my mamy inny układ dachu i z jednej strony jest stromy gdzie właśnie będą okna dachowe a s drugiej są normalne okna kuchnia będzie z salonem połączona i tak się właśnie zastanawiam czy nie dać więcej okien ale fachowiec powiedział że starczą a jak by mi nie pasowało to dołożą ,zobaczymy! zawsze chciałem mieć czarno biało w domu ale tu by nie pasowało i by zaciemniło więc będzie w jasnościach ... zobaczymy belki też tak chcę zostawić ładnie oszlifować i surowe zostaną W poniedziałek ma ruszyć dach (3tyg) później ekipa od wykończenia wszystkiego ok 2 miesiące (podobno) ...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 15.11.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 a co do pieca to już go nie ma będzie gazowe, nie ma windy więc nie wiem kto by węgiel nosił pytanie prośba jaki macie wymiar salonu z kuchnią ? bo jak nie ma ścian u nas to nie potrafię sobie tego wyobrazić czy wszystko się pomieści a i jeszcze jedno czy kuchnia taka jak u was spokojnie Ci wystarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 15.11.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 zosik dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.11.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witek, Twoja kobieta mnie zabije Ale Twoja wizja kuchni bardziej mi się podoba Salon z kuchnią i jadalnią ma niecałe 60 metrów, nooo ale te skosy... Salon to połowa pomieszczenia, kuchnia ma zapewne koło 16-17 metrów i jest idealna! Nie nalata się człowiek, bo w kwadracie, a i 2 osoby zupełnie sobie nie przeszkadzają. Jedyne co bym zmieniła to zrobiłabym ciut więcej szuflad, bo w tej chwili jest 5 i czuję niedosyt. To naprawdę porządkuje wszystko co w kuchni potrzebne. W wielu szafkach mam kosze wiklinowe co choć trochę zastępuje mi szuflady. A okna zrobiłabym z 10-20 cm niżej żeby 1. nie stawać na palcach gdy chce się przez nie wyjrzeć (mam 1,70 cm) 2. nie musieć latać po drabinę żeby je umyć I w sumie tylko te 2 argumenty mam Lea na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnieA 19.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Zosik a możesz skrobnąć jakiej firmy są te zasłony w sówki w pokoju synka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.11.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 cześć Annie tu jest link do sprzedawcy materiału http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=25312534 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnieA 19.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 ogromne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 20.11.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Witek, Twoja kobieta mnie zabije Ale Twoja wizja kuchni bardziej mi się podoba Salon z kuchnią i jadalnią ma niecałe 60 metrów, nooo ale te skosy... Salon to połowa pomieszczenia, kuchnia ma zapewne koło 16-17 metrów i jest idealna! Nie nalata się człowiek, bo w kwadracie, a i 2 osoby zupełnie sobie nie przeszkadzają. Jedyne co bym zmieniła to zrobiłabym ciut więcej szuflad, bo w tej chwili jest 5 i czuję niedosyt. To naprawdę porządkuje wszystko co w kuchni potrzebne. W wielu szafkach mam kosze wiklinowe co choć trochę zastępuje mi szuflady. A okna zrobiłabym z 10-20 cm niżej żeby 1. nie stawać na palcach gdy chce się przez nie wyjrzeć (mam 1,70 cm) 2. nie musieć latać po drabinę żeby je umyć I w sumie tylko te 2 argumenty mam Lea na zdrowie nie powiem jej o nas moje się tylko że będzie za ciemna ale mam nadzieje że te wątpliwości rozwieje fachowiec od kuchni! wydaje mi się że jak okna będą niżej to nie dadzą tyle światła poza tym mam 190 to raz od świta okna mogę umyć. nasza kuchnia ma mieć praktycznie same szuflady bo sprawdziliśmy u znajomych że to chyba najlepsze rozwiązanie które potwierdziłaś i Ty więc tak będzie:) etap dach rozpoczety:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 20.11.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 kurcze to ja jestem dziwna, ale nie jestem zwolennikiem szuflad:rolleyes: Mam teraz sporo i chyba wolę tradycyjne szafki Zosik a jak dzieciaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.11.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 nie powiem jej o nas No przy Twoich 190 cm to śmiało okna mogą być tak jak u nas w tej chwili Pszczółka no widzisz, każdy ma swoje lubi lubi (jak to młody nazywa jedną z ulubionych bajek:)) Mi półki też się przydają, no ale ze 3 szuflady więcej... a nie musiałabym koszyków ładować na półki. Aczkolwiek i to ma swój urok A młoda chyba nam się rozkłada :/ Kaszle, gorączki nie ma, katarek też ledwie widoczny. Jutro jedziemy do lekarza. Poza tym rośnie kobieta jak na drożdżach, jeszcze sama nie siedzi ale już tuż tuż I zaraza ma swoje ulubione gęby, do których śmieje się w głos bez słowa, a ja to muszę z siebie głupa robić i to nie zawsze skutkuje A młody? Bunt 2 latka trwa od 9 miesięcy :/ mam nadzieje, że to kiedyś przejdzie i bynajmniej nie jak będzie miał naście, bo te bunty będą pewnie jeszcze gorsze. Nie wiem czy to przez nadmiar ludzi dookoła niego czy co, ale stawia się ostro. A i sprzeciwu nie znosi, ale to pewnie po mamusi Żeby nie tak tylko pitu pitu to coś powrzucam Przedpokój, niestety nadal nie skończony Czy ja się kiedyś doczekam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.11.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Powoli zaczynam uświąteczniacz domek No bo jak przyjdzie co do czego to będzie już po świętach i po dekoracjach. A tak - nacieszę oko ciut dłużej Edytowane 20 Listopada 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.11.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Poducha popełniona dla młodej Edytowane 20 Listopada 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.11.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Melduję, że nabyłam celem reinkarnacji http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/94/26/78/2794267831 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts