Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja poddasza na NASZ DOM

zosik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.youtube.com/watch?v=FtIMLQ0D2os

bez śniegu tak tego nie czuć ale zaraz centa handlowe nam przypomną :D

dziś był Fachowiec od kuchni. jestem zadowolony bo Moni też się podoba układ jaki zaproponował czyli jedno z głowy.

Choć nie jest tak jak chciałem to zaproponował chyba najlepsze rozwiązanie jakie będzie do tego układu pasował.

Ale aby nie było tak kolorowo to nie ma wybranego koloru a z tym pewnie będzie wojna,ale poczekam na jej opcje:)

najlepsze jest to że ekipa od dachu jak miała zacząć w poniedziałek zwozić materiał nic kurw..... (nie mogę bez tego słowa) nie zrobiła

specjalnie jechałem dać im w poniedziałek klucz bo mieli zwozić wszystko a dziś wchodzę a tam nic nie ma;/

dzwonie do gości a on powiedział że w hurtowni materiału nie ma (chodziło o płytę osb) normalnie masakra!!!!

wysłałem go do castoramy albo leroy merlin( czy jakoś tak sie piszę:p ) i niech pojedzie zobaczy ile materiału leży !!!

Sprawdza się moje ulubione powiedzenie "robota jest tylko robić nie ma komu"

p.s. czy nikt nie jest zły że się wtrąciłem do tego wątku:)??

w razie co skargi i zażalenia proszę pisać do zosi;p

• 3 weeks później...

http://img502.imageshack.us/img502/2761/33399091.jpg

Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze

Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę

Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni

Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei

By spełniło się choć jedno z twoich marzeń

Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!

Antosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa ;)

• 3 weeks później...
Witaj Zosik w Nowym Roku! Z:Dawsze jak tu wchodzę to mam wrażenie że Ty siedzisz w mojej głowie i realizujesz moje pomysły w swojej chacie trochę mnie to wkurza bo ja jeszcze mieszkam w starym mieszkaniu domek dopiero mi się buduje więc nic już raczej w nim nie robię a TY bezczelnie zwalasz telepatycznie wrrrr:P Ale pięknie masz !!!!!! Pokaż metamorfozę lampki:D

łeeeeeeeeeeeeee skasowało mi posta!!!!!!!!!!

no to raz jeszcze! Kochani jesteście, że tu zaglądacie! Zawaliłam temat totalnie, a Wy tu nadal jesteście! No szok!:):):)

Z nowości: dostałam od rodziców maszynę do szycia, bo równo miesiąc temu zaczęłam przygodę z szyciem (ręcznym) i dzisiaj odebrałam już pierwsze zarobione pieniądze :D pękam z dumy!!!!! naprawdę, bo ja nigdy nic nie uszyłam!!!! Rodzice się zlitowali, kupili mi łucznika i przed chwilą uszyłam pierwsze serduszko!!! i może nie jest idealne, ale do ideału brakuje 1 mm na odcinku 1 cm !!!! hehehehe taka jestem boska!!!!

Mam nadzieję że troszkę usprawiedliwiłam swoją nieobecność - wpadłam po uszy w nowe hobby!!! Postaram się wrzucić zdjęcia już co prawda sprzedanych wyrobów :)

Buziaki dla Was wszystkich!!

Martuś wiem, że wiesz :) i nie ukrywam, że byłaś mi gwoździem do trumny hihihi bo ile można "tylko" podziwiać :) no i ryzyk fizyk i było warto.

Kasik czy się nauczyłam? No ręcznie to ja umiałam wcześniej, bo w szkole uczyli, ale nie korzystałam z tej umiejętności :) A maszynę obskoczyłam w jeden dzień ale pewnie jeszcze wiele przede mną :)

No to czas na pokaz :)

IMG2047.jpg IMG2049.jpg IMG2050.jpg IMG2080.jpg IMG2085.jpg

Wszystko szyte ręcznie :)

Edytowane przez zosik

dobry zegar johnego :)

kurde chyba muszę się wprosić na wizytację z miarka by mieć wyobrażenie jak u nas to będzie z przestrzenią

a i jest już pierwsze okno dachowe tylko nie widać ile daje światła bo przykryte folią ale myślę że będzie ok!

kuchnia zaakceptowana pozostało tylko wybrać blat

za tydzień mają skończyć dach za dwa wchodzi ekipa remontowa (ma ktoś pożyczyć z 1mln zł:) )