mania1220 20.11.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Zosik ale pomocnika macie wow! a dalas Picasso porobic zanim sie pomalowalo?? Wszystko cacy a ten korytarzyk wyglada super! Jeszcze tylko lustro powiesic...a na ta reinkarnacje to czekam ! ciekawe co wymyslisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 21.11.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Zosik ślicznie u Ciebie.... a dekoracje piękne.... jak Ciebie znam, to na tym na pewno nie poprzestaniesz :D:D Może uda mi się coś podpatrzeć :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 21.11.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FtIMLQ0D2os bez śniegu tak tego nie czuć ale zaraz centa handlowe nam przypomną dziś był Fachowiec od kuchni. jestem zadowolony bo Moni też się podoba układ jaki zaproponował czyli jedno z głowy. Choć nie jest tak jak chciałem to zaproponował chyba najlepsze rozwiązanie jakie będzie do tego układu pasował. Ale aby nie było tak kolorowo to nie ma wybranego koloru a z tym pewnie będzie wojna,ale poczekam na jej opcje:) najlepsze jest to że ekipa od dachu jak miała zacząć w poniedziałek zwozić materiał nic kurw..... (nie mogę bez tego słowa) nie zrobiła specjalnie jechałem dać im w poniedziałek klucz bo mieli zwozić wszystko a dziś wchodzę a tam nic nie ma;/ dzwonie do gości a on powiedział że w hurtowni materiału nie ma (chodziło o płytę osb) normalnie masakra!!!! wysłałem go do castoramy albo leroy merlin( czy jakoś tak sie piszę ) i niech pojedzie zobaczy ile materiału leży !!! Sprawdza się moje ulubione powiedzenie "robota jest tylko robić nie ma komu" p.s. czy nikt nie jest zły że się wtrąciłem do tego wątku:)?? w razie co skargi i zażalenia proszę pisać do zosi;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 21.11.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 zosik piękne te dekoracje przedświąteczne u Ciebie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.11.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Zosik na biało malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 30.11.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Zosik w pon jest dzien darmowej dostawy. zobacz sobie ofertę sklepu magiczny domek chyba w twoim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.12.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 http://img502.imageshack.us/img502/2761/33399091.jpg Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei By spełniło się choć jedno z twoich marzeń Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! Antosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 09.01.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witaj Zosik w Nowym Roku! Z:Dawsze jak tu wchodzę to mam wrażenie że Ty siedzisz w mojej głowie i realizujesz moje pomysły w swojej chacie trochę mnie to wkurza bo ja jeszcze mieszkam w starym mieszkaniu domek dopiero mi się buduje więc nic już raczej w nim nie robię a TY bezczelnie zwalasz telepatycznie wrrrr:P Ale pięknie masz !!!!!! Pokaż metamorfozę lampki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 10.01.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 takie alibi na później że niby nie zwaliłaś od kogoś u mnie prace nad dachem trwają na dniach mają być okna dachowe to będzie co myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 11.01.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.01.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 łeeeeeeeeeeeeee skasowało mi posta!!!!!!!!!! no to raz jeszcze! Kochani jesteście, że tu zaglądacie! Zawaliłam temat totalnie, a Wy tu nadal jesteście! No szok!:) Z nowości: dostałam od rodziców maszynę do szycia, bo równo miesiąc temu zaczęłam przygodę z szyciem (ręcznym) i dzisiaj odebrałam już pierwsze zarobione pieniądze pękam z dumy!!!!! naprawdę, bo ja nigdy nic nie uszyłam!!!! Rodzice się zlitowali, kupili mi łucznika i przed chwilą uszyłam pierwsze serduszko!!! i może nie jest idealne, ale do ideału brakuje 1 mm na odcinku 1 cm !!!! hehehehe taka jestem boska!!!! Mam nadzieję że troszkę usprawiedliwiłam swoją nieobecność - wpadłam po uszy w nowe hobby!!! Postaram się wrzucić zdjęcia już co prawda sprzedanych wyrobów Buziaki dla Was wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.01.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 zosik brawo!!!!! wiem jaka to satysfakcja! bardzo cieszy czekam zatem na foto tych cudów pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 13.01.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Zosik ja też chcę widzieć te cudeńka.... podziwiam, że w tak krótkim czasie nauczyłaś się szyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 13.01.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Martuś wiem, że wiesz i nie ukrywam, że byłaś mi gwoździem do trumny hihihi bo ile można "tylko" podziwiać no i ryzyk fizyk i było warto. Kasik czy się nauczyłam? No ręcznie to ja umiałam wcześniej, bo w szkole uczyli, ale nie korzystałam z tej umiejętności A maszynę obskoczyłam w jeden dzień ale pewnie jeszcze wiele przede mną No to czas na pokaz Wszystko szyte ręcznie Edytowane 13 Stycznia 2013 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 13.01.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 13.01.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 W przedpokoju brakuje nadal drzwi na schody, póki co siatka - żeby pies nie wędrował do teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 13.01.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 zdolniacha;) bardzo podoba mi się Pani laleczka:)) fajny klimat tworzysz w domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 14.01.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Zosik genialnie szyjesz Cudeńka poprostu. Jestem zachwycona. Ten jelonek-reniferek przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 14.01.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Wow pięknie szyjesz .Mnie osobiście najbardziej podoba sie reniferek:rolleyes:Wszystkie ozdoby są bardzo ładne. A Twój przedpokój z białą ławeczką i rules jest super,juz wczesniej o nim pisałam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 14.01.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 dobry zegar johnego kurde chyba muszę się wprosić na wizytację z miarka by mieć wyobrażenie jak u nas to będzie z przestrzenią a i jest już pierwsze okno dachowe tylko nie widać ile daje światła bo przykryte folią ale myślę że będzie ok! kuchnia zaakceptowana pozostało tylko wybrać blat za tydzień mają skończyć dach za dwa wchodzi ekipa remontowa (ma ktoś pożyczyć z 1mln zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts