gopax 14.01.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ...ma ktoś pożyczyć z 1mln zł ) Wiesz na początku grudnia była kumulacja w totka... jedna z głónych wygranych padła w Chojnicach... było tego 17 mln ale gościu do tej pory nie odebrał wygranej, więc chyba nie potrzebuje... może jak go znajdziesz to ci pożyczy:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 14.01.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Osz TY...... świetna jesteś :D zazdroszczę, bo ja nie lubię szyć i mimo iż podobno nieźle mi wychodzi nigdy nie zdecydowałabym się na szycie "gadżetów" Gosia mówisz w Chojnicach.... mam tam jakieś 600 km ale może warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 15.01.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Wiesz na początku grudnia była kumulacja w totka... jedna z głónych wygranych padła w Chojnicach... było tego 17 mln ale gościu do tej pory nie odebrał wygranej, więc chyba nie potrzebuje... może jak go znajdziesz to ci pożyczy:confused: jak puszczam totka to sprawdzam tylko czy jest kumulacja,jeśli tak tzn że nici z mojej 6'tki ale kto wie może kilka piątek mi przepadło jak bym odnalazł kupon który się przedawnił a była by 6 która przeszła na "konto Państwa" to bym się załamał bardziej niż myślą że muszę pracować do śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 21.01.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Zosik piękne szyciowe cuda!!!!! masz kobieto talent!!! a teraz co produkujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.01.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Cieszę się kochani, że Wam się podoba Reniferek zostaje z nami - był pierwszy! Niech przynosi szczęście Przepadłam w czeluści szycia, uzależnia chyba nawet bardziej niż FM i może dobrze, choć widać efekty pracy Mężulo właśnie robi mi blat pod maszynę, bo szycie w jadalni jest mało wygodne, a i ten ciągły bajzel i ciągłe sprzątanie. A tak będę miała swoją małą pracownię w garderobie - naszej przyszłej sypialni Dojdzie do tego, że przy 160 m2 będziemy spać w salonie hehehehe. Zaraz pokażę Wam kolejne tildunie teraz szyję kolejną, dla siostry koleżanki A później dla taty, bo mu się bardzo podobają Roszpunka (te zdj. bez oczu to dla pokazania właściwego koloru) Edytowane 21 Stycznia 2013 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.01.2013 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 i Ruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 cześć Zosik jak to się mogło stać że mnie tu nie było ... obejrzałam ostatnie 5 stron ... i co widzę ? śliczne szyciowe produkcje (zapraszam na nowo założony wątek DIY) zobaczyłam też w przedpokoju ławeczkę wiem nawet skąd ona bo dokładnie taka stoi w mojej łazience piękne klimaty - poczytam Cię dokładnie w pracy wtedy więcej napiszę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.01.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 I wzajemnie Dzisiaj już nie, ale jutro przy wolnej chwili oblecę Twoje 4 kąty Ławeczka była strzałem w 10! A troszkę szukałam tej idealnej Lecę na DIY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 22.01.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 piękne klimaty przedpokojowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.01.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.01.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 zosik normalnie nie wierze że to twoje pierwsze wyroby. no fantastyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.01.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Zosik twoje tildy to pełna profeska!!!!! wszystkie szczegóły takie dopracowane! śliczne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Zosik dziś siedzę w pracy i "przeleciałam" cały Twój wątek Czytać wszystkiego nie dałam rady ale to co zobaczyłam bardzo, bardzo mi się podoba Twoje poddasze jest SUPCIO Te cegiełki, belki ...zielona kuchnia, pokój dzienny ... wow ! I jaka ładna Zuzia I pokoje dzieci... potrafisz tworzyć klimat ... i jeszcze zdolna bestia jeśli chodzi o szycie A ławeczka w przedpokoju tak się pochwalę była robiona do mojej łazienki wg mojego rysunku a potem Pan jeszcze takich naprodukował Bardzo mi się u Ciebie podoba... pozwolisz że sobie będę dalej podglądać ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.01.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Miło czytać, że podobają się Wam moje wypociny Naprawdę cieszę się, że zaczęłam szyć - jakie to świetne uczucie, gdy nad czymś siedzę, dłubię, kombinuję i taki efekt osiągne A skoro można jeszcze zarobić... hmmm czego chcieć więcej?! Wreszcie nie mam wrażenia, że tylko zajmuję się dziećmi i domem i że taka znudzona kura domowa (w złym znaczeniu tego słowa). Brakowało mi jakiejś odskoczni, czegoś tylko mojego. No i mam Czyli to Tobie Mugatko powinnam podziękować za ławeczkę! DZIĘKUJĘ!!!!!!!! Szukałam jej długo, bo chciałam żeby pasowała do hokerów i krzeseł w jadalni - no i jest idealna! Nawet mój 3-latek zauważył, że pięknie pasuje hihihi. Podglądaj ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 28.01.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Zosik wiem o czym mówisz doskonale Też siedziałam i siedzę w domu i ciągle brakowało mi czegoś swojego. Pracę nie jest łatwo znaleźć, a i prawdę mówiąc nie bardzo chciałam iść u kogoś pracować. Zawsze marzyłam o czymś swoim i teraz powoli spełniam swoje marzenia. Nie wiem czy zaglądałaś do mnie, ale zakładam sklep i mam ogromną nadzieję że mi się uda. A jak na facebooku mnie nie polubisz to normalnie foch i nie zajrzę więcej do ciebie No i jak już zarobie na swoje koszty to składam u Ciebie zamówienie na muffinke albo cupcake szytego. Robisz takie rzeczy? Będzie to maskotka sklepowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 29.01.2013 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) No to mnie rozgryzłaś Tak, byłam u Ciebie i trzymam kciuki za powodzenie, aż ślinka cieknie :D:D Ja mam jedno popisowe ciasto + kopiec kreta, ale to żenada - nie pieczenie hihihi, ale mąż go uwielbia, znaczy smaczny Muffinek jeszcze nie szyłam, ale uszyję Ci taką z wielką przyjemnością!! Póki co nie mogę się z lalek wygrzebać, a zamówienia rosną jak grzyby po deszczu - co nie ukrywam cieszy A na fb Cię nie polubię bo nie mam hihihih Na nk za to z przyjemnością Nooo czas na mnie, późno już, a szyję słuchając audiobooka "Pięćdziesiąt twarzy Greya".... ehhhh pędzę męża budzić Edytowane 29 Stycznia 2013 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.01.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) zosik słyszałam o tej serii książek Edytowane 29 Stycznia 2013 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 29.01.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Dla facetów to to nie jest, ale korzyści z czytania jej przez ich kobiety są spore Wprowadziła do naszego związku świeżość i oddech, tak bardzo potrzebny przy dwójce dzieci - więc Marta - do dzieła :D:D Edytowane 29 Stycznia 2013 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.01.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 O i nam ta świeżość by się przydała więc chyba skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 29.01.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Zosik ale reklamę zrobiłaś Aż chyba sama sięgnę po książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts