Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja poddasza na NASZ DOM

zosik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

powinienem to zgłosić do admina? hahaha

za chwile trzeba będzie zmienić tytuł wątku

a tak :offtopic::offtopic: od wczoraj ruszyły prace na poddaszu po zakończeniu prac z dachem

używając prostych słów ...się morda cieszy

tylko zaczęły się problemy z wyborami i co gdzie i jak ma być teraz rozmyślamy nad światłem i lampami ;/

Obraz 003.jpg

Pszczółka tytułowy bohater działa lepiej niż tabetka :lol::lol::lol: Muszę eMa wziąć na przeszkolenie :p

Witek Ty się nie gorączkuj a i sam poczytaj - żona będzie zachwycona hihihi No chyba, że nie musisz, a Twój humor w stopce to nie czcze gadanie :p

Świetnie zapowiada się poddasze! I skosy masz mniej skośnie ;) niż ja - będzie dobrze. A co do światła... ja jeszcze się motam, bo tu i ówdzie mi brakuje. Poprowadź tak kable, żeby łatwo było później coś poprzesuwać, dodać.

Edytowane przez zosik

Pszczółka tytułowy bohater działa lepiej niż tabetka :lol::lol::lol: Muszę eMa wziąć na przeszkolenie :p

Witek Ty się nie gorączkuj a i sam poczytaj - żona będzie zachwycona hihihi No chyba, że nie musisz, a Twój humor w stopce to nie czcze gadanie :p

Świetnie zapowiada się poddasze! I skosy masz mniej skośnie ;) niż ja - będzie dobrze. A co do światła... ja jeszcze się motam, bo tu i ówdzie mi brakuje. Poprowadź tak kable, żeby łatwo było później coś poprzesuwać, dodać.

bardziej wole łysiaka a jak przyjdą takie dni że nie będzie mi się chciało to sięgnę po tą twoją:)

na dzień dzisiejszy żona pewnie by chciała bym czytał coś na uspokojenia a nei pobudzenie haha

z dnia na dzień widać efekty aż miło! myslimy nad halogenami w suficie i porobić jakieś grupy bo to chyba najbezpieczniejsze przy skosach

wiszące chyba nie przypasują ale tak siatka przewodów będzie bardzo gęsto by w razie potrzeby zawsze mozna było łatwo się wpiąć.

myśleliśmy nad instalacją typu inteligentny dom ale jak zapoznałem się z cenami to pozostaje by lokatorzy byli inteligentni hahah

lea :lol:

witek to może jej podsuń tę książkę... Mąż śmiał się ze mnie jak posłuchał przez chwilę, a teraz nawet nie śmie przeszkadzać :p I nawet wczoraj dostałam od niego miłego smsa, czego nie robił od wieków ;)

Może miał w innej sieci tel i smsy drogo wychodziły;P

Jak moja żona by chciała tak często jak ja to podejrzewał bym ją o seksoholizm :D (na dzień dzisiejszy nie narzekam a już zapowiedziałem że jak się przeprowadzimy na swoje nowe mieszkanie to trzeba będzie się wyszaleć hahaha

p.s. mam nadzieje że jakaś nagroda za sms była

ja to lubię jak............ ups hahahaha

pozdrawiam

Tak pewnie mąż dostał obiad ;) albo gatki miał wyprane. No co z tymi chłopami zaraz nagrody im się marzą:p

A skąd wiesz że ten sms nie był pisany w czasie robienia obiadu przez męża ,zaraz po tym jak wstawił pranie

Ja uwielbiam gotować, pewnie dla tego tak walczyłem o wygląd nowej kuchni:)

co do prania to jestem na etapie że trzeba posortować ale rozwieszam wyprane i zbieram wyschnięte :)

Wyciagnieta za uszy przez Zosika z odleglych czelusci musze sie zameldowac....

Zosik...z ktorego sklepu zajomalas te lalki?? :p

Dziewczyno dech zapiera - SO FREAKIN' COOL !!!

Alez Ty masz talent! Tildy wymiataja!!!

A na zamowienie taka Stefke mozesz zrobic?? wg. zdjecia..??

(tu nastepuje moment podlizywania sie :p)

hahhaha ale się uśmiałam :D Piszał, bo czekał w sypialni (i tupał nóżką) aż skończę szyć, nie ma nic bezinteresownie ;P Mąż z tych, którzy mebel odnowią, ale pralka to już skomplitowane cholerstwo :p ale gotuje świetnie, oczywiście od wielkiego dzwonu jak ma na to ochotę, ależ ja bym tak chciała... ehhh się rozmarzyłam :D

Mańka! no wreszcie :D Dawaj zdjęcie i już się biorę za robotę :D Teraz szyję też na zamówienie, wg wyglądu obdarowanej, heheh dobra będzie :) Pokażę jak skończę :) nooo o ile M. nie będzie tak często smsów z sypialni wysyłał :p

pszczółka 7 sztuk aniołów zamówionych u klienteli "obcej", 3 sztuki dla przyjaciół - do wiosny nie wyjdę z mojego jak to się śmieję atelier :p Właśnie nie czuje się zaniedbywany, tylko w przeciwieństwie do mnie wstaje przed 6 :D a pobódka o 3 w nocy troszkę go wyprowadza z rytmu :p

Zoja też różne opinie słyszałam, każdy ma inny gust i co innego ludzi kręci. Pewnie, że nie jest to powieść na miarę klasyków, ale... naprawdę dobrze robi mi ta książka hihi i nie tylko mi. Chyba więc warto przynajmniej spróbować.